Dan J.
Strojvedoucí
Tak malinko jinak, odmazána jen část a uprava do nul..., ale povedlo se, dík moc. Zase něco, co se dost hodí.Teoreticky by to šlo zmazanim sekcie animácie v S súbore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak malinko jinak, odmazána jen část a uprava do nul..., ale povedlo se, dík moc. Zase něco, co se dost hodí.Teoreticky by to šlo zmazanim sekcie animácie v S súbore.
Pokud to pro mne někdo udělá, budu rád. Šikly by se i figurky s krompáčem, lopatou sbíječkou atd...Ale ty velký hlavy... To je jako sjezd igráčků a přerostlých dětí.
To neumí šikovní modeláři vytvořit několik modelů lidiček? Nebo si je někde odpůjčit (Trainz, RW) a převést do formátu s.
Klídek, já mám také prý velkou hlavu. My inteligenti potřebujeme hlavu větší, aby ty vědomosti se tam vešly.Ale ty velký hlavy... To je jako sjezd igráčků a přerostlých dětí.
O šikovné modeláře je nouze. Jejich velká éra už byla. Jinak bych se modelovat nenaučil. Ale lidičky, do nich by se mi opravdu nechtělo.To neumí šikovní modeláři
U každého mého modelu s pajdulákem je přiložený adresář, odkud jsem pajduláka stáhnul. (Již od roku 2015.Modelovat lidi je určitě těžká věc. Tam moc pravidelných tvarů není. Ale třeba by se něco našlo na internetu a tento nosič použít na různé varianty.
Ještě, že zatím nevím, jak generovat cestující na perónech. To bych tlačil na modeláře o 1000 % víc.![]()
Super. Ale vůbec netuším, co po stažení s tou figurkou dělat.
To je pro modeláře. Stáhnout, exportovat do ORTS případně animovat. Nejsou lidi.Super. Ale vůbec netuším, co po stažení s tou figurkou dělat.Není to kladický model pro MSTS textura + s. soubor.
Nejsou lidiTo je pro modeláře. Stáhnout, exportovat do ORTS případně animovat. Nejsou lidi.![]()
Tohle zase já nevím. Spíš šlo o to, že to jsou staré modely. Nový model jen pro ORCZSK, to už má logiku.jsou věci, kdy to podobojí nelze, používá třeba více FrightAbim a MSTS umí pouze jeden
No, není to tak jednoduché. Každému z nás bylo něco dáno, ale nic universálního. Jeden umí to a druhý tohle (jak zpíval Werich). Tedy když budu velký fanda do vlaků neznamená, že bych byl i dobrý strojvedoucí (můj případ a proto jsem odešel). A to samé modelář. Nic se nedá našprtat, na vše musí mít člověk nadání. Tedy kdyby někdo z mladých modelovat pěkná vozidla uměl, tak jich máme nových hafo.Starý pecař není doma a mladí to sice umí, ale nechtějí.