Jarin
Pokladník
Zbyněk Šemora napsal:Jenomže Džordž zase na velké testování čas neměl, ale stabilní verze usuzoval podle dalších nepřipomínek.
A jak vypadají připomínky, vidíme názorně sami. Já jsem v lednu vydal aktualizaci trainsetu a nikdo si za půl roku nevšiml, že u 350004 nejdou synchronně stupně. Já jsem to osobně do aktualizace opravoval, ale eng mi zůstal na disku a zapomněl jsem jej do aktualizace dát. Na závadu přišel až Michal Tuček, který na své kabině zkoušel nějaké úpravy.
Takže jako výchozí parametr brát, "že už se nikdo neozval s žádným problémem", je velmi zkreslená informace.
Jako stabilní verzi může určit ten, kdo jezdil aktivity desítky až stovky hodin. Volná jízda nedostatky neodhalí.
Zatím se většina lidí shoduje na verzi 1.7.0819.
Miran mi ještě doporučil úplně poslední verzi, ale já tehdy dal na určité nedostatky prvních testerů a tuto verzi jsem ještě pořádně netestoval.
Škoda, že Džordž už v této záslužné práci pro MSTS dál nepokračuje. Ale když vidím, jak se tu stále dohadujeme, hádáme až osočujeme, ani se mu nedivím, že s námi nechce už mít nic společného.
Jinak se nabízí otázka, jak si kdo představuje stabilní a nestabilní verzi ?
Pro mě byla priorita aby MSTS neočekávaně nepadal, svítila všechna návěstidla a byly hratelné aktivity. Různé verze měly vliv na výkon lokomotivy. Ladičové si mnohdy stěžovali že v nové verzi BIN mohou začít s laděním od začátku. Proto je dobré se domluvit na jednotné verzi, kterou budeme všichni používat, jinak jsou mnohé aktivity v různých verzích BIN nehratelné. Zatím dle průzkumů na slezinách opravdu vítězí 1.7.0819.
Jen je škoda, že verze 1,7 a vyšší rozházely nadproudové ochrany a tyto se nedají používat. (nežádoucí vedlejší účinek je zásah rychlobrzdy)
Ono je to velice těžké každá verze binu měla své pro, a proti. Zbyňku souhlasím s tebou verze, kterou zde udáváš, se opravdu chová nejstabilněji.