Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

O posun mezi dopravnami se určitě nejedná, takže nemůže. Můžeš to ale obejít písemným rozkazem "proti stůj" ve správném znění a s řádnou výpravou "jiným způsobem".Nejsem si ale jistý, zda-li může vlak odjíždět do tratě na seřaďovací klacek?

Není to 236, je to 263.A pak už zbylo jen poladit Dášu 236.002
Do mstsbin byly implementovány oproti defaultním navíc budíky pro zobrazování absolutní hodnoty proudu.potřeboval bych prosím poradit s tím nastavením dial parametrů
Ano. Díky. Na obecný dotaz, obecná odpověď.OR se s tím musí naučit zacházet, když participuje na tvorbě msts.
Protože jsem si neopravil v engu staré známé chybky, které v modelu stále jsou. Proto je potřeba nadále dávat pozor na:... 242.217_OR od Pikka, ale nejsem si jist, jestli je už tento model doladěn? ... Stáhl jsem ho znovu ze stránek Pikka, přeinstaloval, ale pak mi už shazoval i editor .
Jinak ten plecháč šlape, ufa nad hlavním si podle všeho netřeba všímat a balím aktivitu s 242.217, než dojede Dáša (263.002_hk) z dílenNainstaloval jsem si PSŽ 242 262-4 a zjistil jsem dvě následující nesrovnalosti:
a) AE v MSTS 'shazuje' nesprávný počet světel Lights ( 32 v souboru 242262.eng = správně má být 37,
b) AE hlásí chybu v engu 242262 = tou je přebytečné znaménko plus (+) na konci úplně posledního řádku "Rozjezd: Pantograf ..."
Po opravě těchto dvou chyb AE normálně najede.
Dodatek: tytéž chyby jsou i v 242217.eng.

Což by byla škoda, protože se s ním jede opravdu dobře. Brzda se taky skvěle ovládala a reagovala. V pohodě jsem s ním držel stopu s tím esem či princkou. Krásný zážitek s krásným modelem.Podle mě je ten plecháč setsakramentsky polygonově náročný. Přes 60 tis polys je asi opravdu hodně.![]()