Aktivity kauli

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna kauli
  • Datum začátku Datum začátku
Tak aktivitu jsem už rozjel, ale obhevil se další problém. V Kutné hoře po přestoupení do traktoru se objevuji ve vlaku uhánějícím rychlostí 100 km/h, jak je to možné? To je poprvé co jsem se u TS s něčím takovým setkal...
Takže při přestupu na laminátku se děje to samé, plyn na 100 % a vlak uhání pryč, takže taktor nelze odpojit...

Naposled editoval moderátor:
Pokud vím, tak toto se dějě, pokud je na začátku aktivity vlak hráče v pohybu. Já jsem aktivitu nejel, ale vsadím se, že vlak na začátku aktivity uháněl rychlostí 100 km/h:D. Opravit to jde v aktivity editoru: Vybrat servis hráče, nastavit počáteční rychlost na 0 km/h, potvrdit a uložit úkol. Aktivita se pak ovšem musí jet od začátku.:wink:

Ano je to přesně tak, aktivita začíná v pohybu, no myslel jsem si, že to s tím bude mít asi něco společného. Proto bych rád poprosil autora, zda by to mohl upravit, protože jinak to vypadá jako zajímavá aktivita...

Zdravim omlouvám se za delší odmlku,ale byl jsem mimo čr.Díky za poznatky,ale je to záhada,protože mě to jelo vše jak mělo,ale podívám se na to a opravím to.

Tak aktivitu jsem úspěšně odjel, paráda, ale možná bych měl pár poznatků. Časová rezerva je obrovská, jel jsem podle předpisů a přesto jsem byl kolikrát ve stanicích i o 20 minut dříve. Chybí konec, v bratislavě se neobjeví hláška úkol splněn, tak by to třeba bylo dobrý napsat alespoň do popisu, že aktivita v Bratislav prostě končí. Aještě se mi stala taková věc, ale to je spíše věc autora modelu, traktor v aktivitě se chová jak bych jel se zataženou brzdou, akcelerace je až když je plyn na 38 % a jakmile uberu lokomotiva zabrzdí (kontroloval jsem to několikrát, nezapomněl jsem odbrzdit). Ale jinak skvělá aktivita, jen tak dál...;)

Jsem rád že se aktivita líbí.K těm poznatkům:vím o tom velkým náskoku,ale s tím snad ani nejde nic dělat pokud by to mělo být podle realu,takový je prostě msts.O tom traktoru z brzdou,zkoušel jsem asi 5 modelů a dělalo mi to samý co popisuje faldícek a až tento mě jel jak měl a fakt nevím čím tohle může být.Ještě by jste mohli napsat jak jste zvládli najetí v kutný hoře na traktor a nebo jestli máte lepší nápad jak tento přepřah udělat.Díky za připomínky a názory

Najetí bylo bez problémů, myslím, že je to dobrý způsob, jel jsem teď vrbamovu aktivitu a tam je to opačně, diesel najíždí na tebe, což mi přišlo mnohem těžší, protože jak jsi nezastavil na daným místě, tak to do tebe napral až vlak vykolejil...

Zdravím všechny,chtěl bych vás požádat kdo by chtěl otestovat mojí novou aktivitu,opět z dob minulých takže je zapotřebí mít vozidla ČSD.Jedná se o R 577 brnenský drak z let 1990-91.Předem DÍKY

Tak v aktivitách trati BP je nová aktivita R 577 BRNENSKÝ DRAK Z ROKU 1990-91.Žádám všechny,poznatky a připomínky pište sem.Díky

Máte někdo představu v jakém složení jezdil vlak R 252 Bohemia v roce 2000-2001.Dělám novou aktivitu,ale neznám podrobnější složení tohoto vlaku,jde spíš o to jestli byl poskladanej s polských vozu nebo našich.Díky

Pár vecí som nedohľadal (našiel som napríklad stránku s modelmi PMD, ale download linky sú mŕtve), ale potrebné modely som povymieňal za iné. V Holešovicích som ale narazil na nekompatibilitu 363 a 141 - nedajú sa za žiadnu cenu spojiť! Už sa mi nechcelo kopírovať bezpečne odladené eng-y odniekiaľ inakadiaľ a tak na to (aspoň na čas) kašlem.

Zdravím všechny ve spolek a přeji krásné svátky.Mám prosbu nebo dotaz,začal jsem tvořit aktivitu opět z minulosti z dob čsd R 272 Amicus,ale už jeden existuje sice ze současnosti tak nevím jestli má cenu dál v tom pokračovat?Dál mám problém se spojením vozů jak k mašině tak vozy k vozům,hledal jsem tu na foru a odkaz na ladění engu od p.Filipa už neexistuje a upravy co tu jsou popsány nefungujou.Jedná se o loko ES 499 0009,vozy ČSD_Ba 403_7 a ČSD_Ds.Pomůžete někdo.Díky moc předem

Pokud jde o spřáhla, poslouží Ti excelovská tabulka, kterou najdeš ve vlákně Programy a utility > Přepočet spřáhel funguje spolehlivě. Vychází totiž přesně z návodu. Pokud jde o eng loko ES499.0009, doporučuji vzhledem k aktuálnímu ladění a směrování zvuků a kabin použít eng z jiné loko řady 350, pokud jde o wag soubory vozů, použij buď obdobně odpovídající wag z TBP (musíš překontrolovat spřáhla a světla) nebo v originálním wag uprav kromě spřáhel i nastavení brzd.

Honza U.

Back
Nahoře