Model ČD 470

Hoši, tedy jestli vám mohu poradit, tak místo toho plkání o ničem (šlo to řešit v SZ), jste už dva dny mohli na tom Krakenovi makat, nebo alespoň zajistit nějakou dokumentaci, to samé s 460.

Naposled editoval moderátor:
Pawlik napsal:
Hoši, tedy jestli vám mohu poradit, tak místo toho plkání o ničem (šlo to řešit v SZ), jste už dva dny mohli na tom Krakenovi makat, nebo alespoň zajistit nějakou dokumentaci, to samé s 460.
No tak to máš pravdu, ale nějak nemám přístup k těmhle datům a taky ne k fotkám.

Tak v tom případě nevím, co tu vlastně řešíte a komu to prospěje. :D
Fotky si většinou nafotíš, když je chceš mít...
Přístup k informacím má ten, kdo si to zařídí.
Žádný tvůrce vám neudělá váš vysněný model, jenom pro vaše žalozpěvy.
Mějte se...

Teď jsem se pokoušel najít nějaký fotky na netu a nic jsem nenašel. :( :( :(. Jednou jsem se pokusil nafotit 460 když stála v Ústí n L na nádraží, tak jse mě na něco fíra ptal, proč to fotím a tak, tak jsem mu řekl důvody a on mě vyhodil a div mi ještě nerošláp foťák. Od té doby jsem to vzdal...asi měl špatnou náladu

Zdravím protože mam jednotku 470 velice oblíbenou pátral sem po ní také zatím bez úspěchu ale doufam že brzy bude.

motorak napsal:
Zdravím protože mam jednotku 470 velice oblíbenou pátral sem po ní také nakonec jsem narazil na stránku kde je screenshot s touto jednotkou a autor k tomu připisuje že na jednotce se usilovně pracuje tak doufám že je to pravda :o . Přidávám odkaz: http://www.instaluj.wgz...
Čí je to Warez ? ! :
"Samotný MSTS bude k sehnání na těchto stránkách"
a přímé linky na http://msts.sinus.cz/sosni.php?id=xxx ! a další autorská díla.

Ahoj, v žádném případě nevadí odkaz. Teď jsem koukal na ty stránky a autor si zajímavě vysvětluje autorská práva.
Jinak bohužel se teď moc modelu nevěnuji, mám jiné práce dost :(, ale až zase bude čas, tak s modelem rád pokročím.
Dále budu muset nafotit interiér a podvozky, ty se musí přepracovat.

Díky že přidání odkazu nevadí.Jinak tvůj kraken je hezká práce doufam že se dál bude dařit a model se brzy ukáže v našich MSTS.Neuvažuješ poté eště o skinu na 470 003-004.

Díky,
Tohle všechno záleží na fotkách, nejsou-li ony, není ani skin, o tomto všechno bohužel je :(
Ale modrej ještě jezdí, alespoň někdy, tak snad se podaří i jeho nafotit.

Možná by se mi někdy mohla naskitnout příležitost navštívit ONJ kde jednotka 470 003-004 přebývá.Možná by mohly být tedy i fotky. Já nějaké fotky mám ale na skin to určitě není jsou to jen fotky čela a kabiny

motorak napsal:
Možná by se mi někdy mohla naskitnout příležitost navštívit ONJ kde jednotka 470 003-004 přebývá.Možná by mohly být tedy i fotky. Já nějaké fotky mám ale na skin to určitě není jsou to jen fotky čela a kabiny
Můžeš navštívit ONJ o víkendu ho tam najdeš,jinak přes týden jezdí na trati Praha-Beroun a pospěš si nějak se nad "Krakenem"stahují mračna,chtějí ho odstavit pro velkou poruchovost!!! :salut:

Můžeš navštívit ONJ o víkendu ho tam najdeš,jinak přes týden jezdí na trati Praha-Beroun a pospěš si nějak se nad "Krakenem"stahují mračna,chtějí ho odstavit pro velkou poruchovost!!!
Doufam že ho neodstaví je to nejsuprovejší loko na světě. Ale i kdyby ho odstavily tak by snad stále stál na ONJ nebo by ho taky odvezly do České Třebové.Za 470 001-002.Díky za informaci.

motorak napsal:
Můžeš navštívit ONJ o víkendu ho tam najdeš,jinak přes týden jezdí na trati Praha-Beroun a pospěš si nějak se nad "Krakenem"stahují mračna,chtějí ho odstavit pro velkou poruchovost!!!
Doufam že ho neodstaví je to nejsuprovejší loko na světě. Ale i kdyby ho odstavily tak by snad stále stál na ONJ nebo by ho taky odvezly do České Třebové.Za 470 001-002.Díky za informaci.
Kdybys ho měl udržovat v provozuschopném stavu a neustále odstraňovat různé závady, možná bys změnil názor. Kdyby byl učetně odepsán, jistě by už byl rozřezán na šrot. Jeslti se uvažuje aspoň se zachováním části jednotky pro muzejní účely netuším.

Kdybys ho měl udržovat v provozuschopném stavu a neustále odstraňovat různé závady, možná bys změnil názor. Kdyby byl učetně odepsán, jistě by už byl rozřezán na šrot. Jeslti se uvažuje aspoň se zachováním části jednotky pro muzejní účely netuším.
vím že údržba ve provozu schopném stavu u takovéto jednotky je velice finančně náročná ale aspon tu jednu jednotku by mohli zachovat v provozu.

motorak napsal:
vím že údržba ve provozu schopném stavu u takovéto jednotky je velice finančně náročná ale aspon tu jednu jednotku by mohli zachovat v provozu.
Ona hned tak z provozu nezmizí, protože ještě lecos je schopna na berounské trati zachránit, když začínají mít ešusy vážné problémy s praskajícími nicohlavy.

Back
Nahoře