Model ČD 470

motorak napsal:
To jsem moc rád a nešlo by zjistit kdy přesně by byla v berouně prosím.
Na Beroun se vykašli, tam je čas tak akorát na obrat.....na smícháči stojí odstavena každý pracovní den cca 3 hodiny....a nebo o víkendu na ONJ. Vozí 3 páry Os denně.

bob57_cz napsal:
motorak napsal:
Kdybys ho měl udržovat v provozuschopném stavu a neustále odstraňovat různé závady, možná bys změnil názor. Kdyby byl učetně odepsán, jistě by už byl rozřezán na šrot. Jeslti se uvažuje aspoň se zachováním části jednotky pro muzejní účely netuším.
vím že údržba ve provozu schopném stavu u takovéto jednotky je velice finančně náročná ale aspon tu jednu jednotku by mohli zachovat v provozu.
Ona hned tak z provozu nezmizí, protože ještě lecos je schopna na berounské trati zachránit, když začínají mít ešusy vážné problémy s praskajícími nicohlavy.
A nejsou tyto problémy již vyřešeny? U starších jednotek by to snad mělo být vyměněno za nové. Spíš bych se bál o žabotlamy, ta neúdržba která se jim dostává jim evidentně svědčí - běhěm zhruba týdne vyjížděl nehoďák z Vršovic 2x kvůli zadřenému ložisku. A je štěstí, že nepřišlo nějaké pořádné sněžení, to by kleklo x žabotlamů a doprava v Praze by nám pěkně kolabovala...

motorak napsal:
To jsem moc rád a nešlo by zjistit kdy přesně by byla v berouně prosím.
Zjistit se dá ledacos,ale dnes asi těžko protože včera večer byla opět odstavená,dnes by na ní měli pracovat.Problémy ve výkonu (silné cukání a něco z brzdou)a takhle to je každou chvilku!!!Včera jsem se o této soupravě bavil ze strojmistrem,byl tam i mistr oprav a právě večer mu ohlásil aby s KRAKENEM RÁNO NEPOČÍTAL,je to otázka času kdy ho odstaví.

Kanku za ti oběhy moc děkuju jistě se budou hodit. eště jednou díky.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře