Trať BP - 24H timetable

Tak k prvnímu dotazu: Pokud za zastávkou St. mě. u Bruntálu ze směru Rudná, není nějaká bližší stanice, či zastávka psaná v TT, tak to je jako by jsi jen tak zastavil na trati. Zatímco opačně je to asi nějak propojené nebo něco, nevím jak máš navolenou tu cestu, ale mě se toto dělo při zastavení v Prudké směrem na Bystřici, ale opačně ne. Ale toto asi netřeba řešit, AI tento problém nevzniká, tzn. vše je v pořádku. :D
K druhému dotazu: Není to cestou, je to consistem. Protože pokud tam máš příkaz "§forms", tak sedáš do neotočeného motoráku a tudíž kabina je směřována původním směrem. Když s vlakem jede AI, tak to neřeší. :D "Path" nemusí být vyloženě na milimetry, ale já se řídím tím, že by to mělo plus mínus nějakej ten metr sedět(samozřejmě na stejné koleji). :D No a třetí dotaz: To tak bohužel je, to je tak trochu sama podstata TT. :D Mě to občas taky štve, ale zvykneš si a pro mě to má víc výhod jak nevýhod. :)

Rozšiřování a propojování TT vesele pokračuje, sice mě to asi bude stát psychické zdraví, vzhledem k tomu, že už vidím ty obdélníčky z tabulek všude, ale mě to prostě baví. :D A pozná někdo co přesně že to chystám? Poradím, že složení soupravy berte s rezervou. :)
Open Rails 2020-04-15 11-40-23.jpg

:D No a třetí dotaz: To tak bohužel je, to je tak trochu sama podstata TT. :D Mě to občas taky štve, ale zvykneš si a pro mě to má víc výhod jak nevýhod. :)
Díky moc za odpovědi !
Ad 1)
Problém bude vyřešen v kopii této trati - tam už bude "zastávkologie" vyřešena způsobem, který chci a potřebuji.
Ad 2)
Myslím, že rozumím.
Malá Morávka má na pendlu solo motor M131.1, kdežto ostatní lokálky mají motor+vlečný+motor (omluvte prosím, mé tramvajácké vyjadřovnání). A všechny mají stejný typ obratu "§forms" ...
Ad 3)
Jasně, rozumím tomu, že nic není dokonalé a také si nenechám zkazit radost z funkcí TT. A třeba to autoři časem odstraní ...
V MHD Ostrava mám TT (zatím jen) pro 5 linek - což je cca vypravenost cca 40 tramvajových vlaků = celkem 75 služeb.
Kdybych každou službu řešil jako Act tak bych se srovnatelného výsledku dočkal až někdy koncem roku ... :-)
Vivat TT ! ! !

Třeba se časem dočkáme i nějakého grafického vylepšení a celkově zjednodušení a sjednocení editace tras a vlaků do ORTS. Ale to che čas. :D Já jsem spokojen s tím, co máme. :D

Včerejší jízda na rychlíku R 834 "Studénka" z Bohumína až do Brna. :D Navíc linky R8 a R9 dospěli zásadní, avšak nezřetelné změny, bude někdo vědět oč jde? :D Můžu vám napovědět, že ze snímků to určitě nezjistíte. :D
Open Rails 2020-04-18 09-07-21.jpgOpen Rails 2020-04-18 10-54-47.jpgOpen Rails 2020-04-18 08-51-06.jpgOpen Rails 2020-04-18 09-54-49.jpg

První snímek zachycuje "klasický péenko" do Hory a druhý osobák z Křenovic do březové. :D A račte si povšimnout co se mi vrátilo místo 560 025+026. :D
Open Rails 2020-04-20 11-41-05.jpgOpen Rails 2020-04-20 10-23-35.jpg

S osobákem číslo 4626 čekám na odjezd ze Šakvic. Samozřejmě povalíme směrem na Štatl a dál po staré na Tišnov. :) A v pozadí lze spatřit 810tku, která pendluje mezi Šakvicema a Hustopečema.
Open Rails 2020-04-20 07-16-16.jpgOpen Rails 2020-04-20 07-17-05.jpg

Zdravím, kdo ze znalců pozná, na které trati jsem pořídil tyto snímky? Plus mám takové jedno "překvapení", ale to ještě není zcela hotové. Je to taková maličkost, ale mě to udělalo radost. :)
Open Rails 2020-04-26 03-58-13.jpgOpen Rails 2020-04-26 03-21-47.jpg

Výborně, druhá fotka je skutečně z Dolních Libchav a tím pádem je jasné, že se trefil i pan Šemora. :) A co je níže? No konečně jsem se dokopal protáhnout R7xx do Starého města a navíc, všechny tyto rychlíky od 26.4.2020 mají v čele "Banán", nikoli Bastarda. Ale pro lidi, co mají Bastardy rádi, nebojte, jejich výkonů se také dočkáte. Kam by jste řekli, že míří ten "mobilní požár" na druhé fotce? (Ano, to je to překvapení) :D
Open Rails 2020-04-26 08-48-41.jpgOpen Rails 2020-04-26 08-13-31.jpg

Jak píše Dvacka a místo je za stanicí Lichkov, trať do Dolní lipky a odbočka do Polska.

No, jako já nevím co vývojáři ORTS U2020 berou za matroš, ale chci ho taky. :D U nejnovější verze U2020 když zastavím vlak, tak hra spadne a zdar. :D To jsem se jen tak chtěl podělit. Tak jak tak, TT se rozrůstá, pomalu, ale rozrůstá a je se na co těšit. Dokonce už mám v TT i jedno vozidlo, jež mělo přepsat historii drážních vozidel, ale bohužel zůstalo jen u prototypů. :) Tipne někdo oč se jedná?

Tak a mám tu první průser, u kterýho si nevím rady. Jakmile jsem dokončil osobáky mezi Letohradem a Hradcem králové, chtěl jsem napsat posilové osobáky na linku S3. Od 5:00 do 9:00 a od 13:00 do 16:00, naspal jsem je, teoreticky by neměli ničemu překážet. Ale když jsem zapl hru, tak mi něco nesedělo. Celý uzel Brno,hl.n. a Brno, Židenice zkolaboval. Os 4105 stojí na výhybkách u "Áčka" a blokuje celé uzel, ale ani logfile, ani nic jiného mi nenapověděli, kde by mohl být problém. V zoufalství, jsem odstranil ty posilové osobáky, ale ani to nepomohlo. Překopal jsem trasování, 4x prošel časy, ale kde nic tu nic. A nějak se mi nechce věřit, že by nějaký z osobáků mezi Letohradem a Hradcem, měl vliv na Brno. :D Každopádně, pokud někoho napadne, co s tím, budu rád, dííky předem. :)Open Rails 2020-05-09 09-40-51.jpg

Myslím,že jediná naděje je vrátit se zpět k poslední dobré záloze,stará rada -zálohovat ,zálohovat.
Z mé praxe už zapsané vlaky i po vymazání jsou pořád někde uložené.
Jako začátečník tt. víc neporadím.

Back
Nahoře