Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Co je na tom hrozného? Krásná kabina. Jak jsme za ní byli šťastní. A autor si takové ohodnocení opravdu nezaslouží.Ta kabina je hrozná! Fuj!
Nic proti autorovi samozřejmě. Je to prostě poplatné své době. Ale jedeme dál...Co je na tom hrozného? Krásná kabina. Jak jsme za ní byli šťastní. A autor si takové ohodnocení opravdu nezaslouží.
Spíš teprve pojedeme dál, protože většina modelů je stále postaru, tedy je to stále poplatné dnešní době. Nehledě k tomu, že bych se přimlouval za front 4:3, jako je to u starších 162, aby se fíra mohl šipkami rozhodnout jestli bude koukat na trať nebo po pultu. Však si zkuste sednout do skutečné lokomotivy. A jak široký máte zorný úhel? Rybí oko v očích určitě nikdo nemá. Když se díváte na trať, tak neuvidíte na hejblátka. Například brzdič. Ten se ovládá po hmatu. Já si pamatuji, u BS2 jsou v jízdní poloze na pohyblivé a pevné části dvě šipečky proti sobě. Když jsem za jízdy odbrzďoval, tak jsem ty šipečky malíčkem nahmatával, jestli jsou proti sobě, abych tam nemusel čumět.Je to prostě poplatné své době. Ale jedeme dál.