Hledám fotografii, plán, typový výkres...

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
phptt napsal:
klimi napsal:
Píšu to sem ještě jednou,kdyby se to náhodou u někoho objevilo.
Nemáte někdo výkres vozu Wlabmz,popřípadě i podvozku(SGP 300)?
Wlabmz, ale kterého ČD, nebo Chorvatských Železnic? Je v tom malinkatý rozdíl ..
Samozřejmě že českého.

Týmto by som chcel požiadať ochotných užívateľov o nafotenie textúr na vozne "Elektrizace železnic", ktoré by sa mali nachádzať na výstavbe V. koridoru Bratislava-Žilina, prípadne varianty stojace v objekte elektroúseku Zvolen.Pokiaľ možno čo najkolmejšie a vo veľkom rozlíšení.

Zdravím. Nemáte prosim někdo statický (pokud je animovaný, tak klidně i ten) cab na 163? Kdybyste měli jen fota, pište taky. Vitas, děkuju

Zdravím. Chci tímto poprosit, zda mi někdo může vyfotit bočnici 754.050. Stačí klidně jedna, ale pokud možno bez odlesků a nejlépe tu na straně, kde jsou stupínky na střechu.

Davidus napsal:
Zdravím. Chci tímto poprosit, zda mi někdo může vyfotit bočnici 754.050. Stačí klidně jedna, ale pokud možno bez odlesků a nejlépe tu na straně, kde jsou stupínky na střechu.
Ahoj,na 754 050 pracuje ATB.Domluv se s ním.

Vyzískal jsem technický popis k lokomotivě T679.1, a dále pak studijní dokumentaci k ES499.1, takže pokud by někdo něco potřeboval, tak oskenuji a zašlu.

Ahoj!

Tímto bych Vás chtěl poprosit za tým Loko.boletice za nafocení odporových strojů z Ústí nad Labem a konkrétně řady 121 141 a 122,123, ale poslední dvě zmiňované hodně do detailů, protože z těchto fotek budu dělat textury ;-) Hlavním důvodem je mít tyto mašiny dokava´d ještě jezdí, potom bude pozdě....

děkuji moc

Čouda napsal:
Ahoj!

Tímto bych Vás chtěl poprosit za tým Loko.boletice za nafocení odporových strojů z Ústí nad Labem a konkrétně řady 121 141 a 122,123, ale poslední dvě zmiňované hodně do detailů, protože z těchto fotek budu dělat textury ;-) Hlavním důvodem je mít tyto mašiny dokava´d ještě jezdí, potom bude pozdě....

děkuji moc
Beru na vědomí ale 122/3 by zasloužili nový model.

Naštěstí je vedle spousty již hezkých, nově nalakovaných strojů v kombinaci tmavě zelená - hrášková,
ještě mnoho lokomotiv v různých omšelých nátěrech ještě z 80. let.
Ale fotit je potřeba co nejvíc.
Jestli plánují u Carga na všechny lokomotivy tu vybledlou modrou základovku, tak to potěš...

Pawlik: No právě proto je potřebujeme všeckiy nafotit co nejdřív. co na tom, že fotky budou někomu ležet na HDD to nevadí, ale budou a to je hlavní. jinak sem Jonášovi nafotil kýble 130 030 039 014 019 a 008 dále 163 019nebo 027 to se ještě neví :-D 004 013 takže se těšte

Dnes o pauze jsem vylezl v Holešovicích na brněnskou 362166 ( poštovní spořitelna ) a uzřel další variantu rekonstruované kabiny.
Nemá to už někdo nafocené na zpracování cab ?
Analogové budíky jsou odstraněny a místo nich je tam barevný monitor (multidisplej), mezi rajčáky je veliká bublinová klávesnice automatiky, ... prakticky všechny moduly pultu jsou překopané krom jediného levého hlavního modulu.

Včera jsem tam pro změnu zase prolezl 151006 a seznal již třetí variantu rekonstrukce ze 150 na 151.
Ve strojovně nadále vládne starý dobrý mezikontroler, automatika neinstalována.
Šroubový kompresor bravurně přeřve kompresor šestikola dohromady s bobinou i pantografem najednou.
Hrůza a běs. Dějí se to věci !
Z původních 27 stejných unifiků se pomalu stává série prototypů co kus to originál.

( Kvůli Čoudově "realističnosti" budeme muset udělat cab pro každou jednu samostatnou mašinu :compress: .)

Bob57_cz: Nemala tá 166 spravený aj ETCS? Na jednej sporitelni som videl snímače pri čerpadlách trafooleja. Fotky by bodli (informačne).

Dráčik napsal:
Bob57_cz: Nemala tá 166 spravený aj ETCS? Na jednej sporitelni som videl snímače pri čerpadlách trafooleja. Fotky by bodli (informačne).
Vedle opakovače LS90 vpravo byl ještě jeden stejný s nějakým podobným označením (jen 3 písmenka), ale ten fíra byl na té mašině poprvé a byl stejně překvapený jako já, co to tam všecko je. Mezi okny nad tím pověšený na sloupku ještě jeden displej. Má to být ono ? Fotosnímač s sebou do práce nenosím, byla to náhoda. Brňáci by se mohli pochlapit, je to teď jejich. V Praze už není jediné ES.

bob57_cz napsal:
Dráčik napsal:
Vedle opakovače LS90 vpravo byl ještě jeden stejný s nějakým podobným označením (jen 3 písmenka), ale ten fíra byl na té mašině poprvé a byl stejně překvapený jako já, co to tam všecko je. Mezi okny nad tím pověšený na sloupku ještě jeden displej. Má to být ono ? Fotosnímač s sebou do práce nenosím, byla to náhoda. Brňáci by se mohli pochlapit, je to teď jejich. V Praze už není jediné ES.
362 166 prý ETCS má a teď je v Plzni 151 008 která by měla ETCS dostat taky. Jinak nějaké fotky stanoviště 362 166 byli na K - Reportu ale už tam asi nejsou.

bob57_cz napsal:
Dráčik napsal:

Ja neviem, či je to ono, ja som to nevidel, len som sa pýtal. Videl som len fotky tých snímačov pri trafe a podľa kúska skrine, čo bola vidieť, to bola sporitelna. Ale neviem, kde tie fotky boli :( Ale celkovo, ak sa u Vás na koridoroch preferuje autoblok, tak načo to robia? U nás sú len plány a nerobí sa nič...

Tohle je mašina s ETCS a STM LS modulem (nározdní VZ v podobě LS06).

Dráčik: Zatím se preferuje autoblok, ale už se připravují stavby, které naváží na pilotní projekt ETCS a pokryjí v rámci interoperability koridory.

Ahoj, dá se prosím někde sehnat solidní výkres na vůz PKP Ucs...? Radši přikládám odkaz s fotkou ZDE. Vůz je hned za mašinou (fotka z K-reportu)

Back
Nahoře