Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

Vypadá to nadějně, ale mám jednu otázku: Podle čeho to modeluješ? Rámy podvozků se mi zdají poněkud "deformované". Možná ten odkaz znáš, ale tady najdeš parádní výkres tohoto vagonu. Pokud bys chtěl přímo výkres podvozku Y25, napiš mi SZ a domluvíme se.

Dobrý večer.CB mi nechce zobrazit a TS načíst ani jeden vůz ČD FALLS.Několikrát sem je přeinstalovával a nic.Prosím o radu.Děkuju.

LUBOS BALUS napsal:
Dobrý večer.CB mi nechce zobrazit a TS načíst ani jeden vůz ČD FALLS.Několikrát sem je přeinstalovával a nic.Prosím o radu.Děkuju.

Pokud se jedná o vagony Falls, které jsou ke stažení na mých stránkách, je k nim přidáván i .con soubor. Načti tento .con pomocí ConBuilderu a zjistíš jak se jmenují a v CB je pak snadno najdeš. Tedy, pokud je máš nainstalované ve správném adresáři :)

Mám je v TRAINSETU.CB mě ukáže jak se jmenují.Ale neznázorní 3D.Když z nich poskládám v CB vlak a spustím v trati tak mě to napíše chyby,, NELZE NAJÍT MODEL......"atd.

LUBOS BALUS napsal:
Mám je v TRAINSETU.CB mě ukáže jak se jmenují.Ale neznázorní 3D.Když z nich poskládám v CB vlak a spustím v trati tak mě to napíše chyby,, NELZE NAJÍT MODEL......"atd.
Tak ti chybí buď *s soubor anebo příslušný *ace,jiná možnost není... :wink:

Nevím jestli to nemá něco společného z cd 141.006.Ta mě taky nefunguje.Zatím vám všem děkuju.

LUBOS BALUS napsal:

No jo, tak to sis nainstaloval jen soubory .sd a .wag :D Ale je mi to záhadou jak se ti to vůbec povedlo, když to nemám nijak oddělené :roll: :wink:

Tak nevím.Ale dík za informaci.Instaloval sem tak jak vždycky.Fakt nevím.V pro stažení je psaná velikost 15.0 MB.Ale ve skutečnosti má balíček 12.0 MB.Nechybí tam něco?To není možný.Na té instalaci není co skazit.

LUBOS BALUS napsal:
Tak nevím.Ale dík za informaci.Instaloval sem tak jak vždycky.Fakt nevím.V pro stažení je psaná velikost 15.0 MB.Ale ve skutečnosti má balíček 12.0 MB.Nechybí tam něco?To není možný.Na té instalaci není co skazit.
Tak to není chyba modelu,ale chyba při stahování,nestáhne se to úplně vše,co je v souboru.Tohle se už tady někde řešilo,je třeba to zkusit stáhnout jiným stahovačem.Osobně používám Operu 9.24,ta má v sobě stahovač a hned vidím,zda-li je balík komplatní či ne.

Opera nezebrala.3krát sem to zkoušel a výsledek stejný.Škoda.

IDM mi nezabralo.Vždycky mi to stáhlo stejný počet souborů v Raru.Tam musí něco chybět.

Před asi minutou jsem si stáhl fallsy sám, rar soubor je v pořádku, má něco okolo 12,5 MB a obsahuje všechny .s soubory a k tomu ještě varianty wag a sd souborů pro oba druhy spřáhel v samostatných adresářích. Tak nevím. Je kromě Luboše Baluse ještě někdo, komu nefungují stažené fallsy ? (a nehlaste se všichni :twisted: )

To je dobře že jsou v pořádku.Aspoň vím že mám hledat chybu jinde.Tak dík a nezlob se za to zbytečné víření hladiny.S pozdravem Luboš.

LUBOS BALUS napsal:
Tak to je mi záhadou,proč k tomu došlo.Nemáš náhodou špatně nastavený firewal,mohl by blokovat přenos úplně nebo částečně.Zkus ještě jednu věc.Odinstaluj Operu,stáhni si verzi 9.24 přímo z webu opery,vyber si international verzi,která má v sobě češtinu a tu nainstaluj.Pak nastav Operu jeko defaultní prohlížeč a mělo by vše fungovat,mě to jede takhle od verze tuším 7 a problémy se stahováním jsem nikdy neměl.Jo a neměň defaultní nastavení Opery,nech všechno,tak jak je.

Petr Novák napsal:
LUBOS BALUS napsal:
Tak to je mi záhadou,proč k tomu došlo.Nemáš náhodou špatně nastavený firewal,mohl by blokovat přenos úplně nebo částečně.Zkus ještě jednu věc.Odinstaluj Operu,stáhni si verzi 9.24 přímo z webu opery,vyber si international verzi,která má v sobě češtinu a tu nainstaluj.Pak nastav Operu jeko defaultní prohlížeč a mělo by vše fungovat,mě to jede takhle od verze tuším 7 a problémy se stahováním jsem nikdy neměl.Jo a neměň defaultní nastavení Opery,nech všechno,tak jak je.

Petře jestli se nepletu tak toto vlákno je určené Nákladné vozy-skiny,repainty,modely. Tak nevím proč zde dáváš rady o tom jak je dobrý prohlížeč Opera na stahování a další chytré rady. Pokud chceš a máš potřebu za každou cenu někomu radit tak laskavě používej k tomu určené nástroje. Například mail nebo sz a neplýtvej zde zbytečně místem.

Back
Nahoře