klimi
Signalista
Práce pokračují,ale velmi pomalu...
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1EON9i
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1EON9i
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
LUBOS BALUS napsal:Dobrý večer.CB mi nechce zobrazit a TS načíst ani jeden vůz ČD FALLS.Několikrát sem je přeinstalovával a nic.Prosím o radu.Děkuju.
Tak ti chybí buď *s soubor anebo příslušný *ace,jiná možnost není...LUBOS BALUS napsal:Mám je v TRAINSETU.CB mě ukáže jak se jmenují.Ale neznázorní 3D.Když z nich poskládám v CB vlak a spustím v trati tak mě to napíše chyby,, NELZE NAJÍT MODEL......"atd.
LUBOS BALUS napsal:Mám je v TRAINSETU.CB mě ukáže jak se jmenují.Ale neznázorní 3D.Když z nich poskládám v CB vlak a spustím v trati tak mě to napíše chyby,, NELZE NAJÍT MODEL......"atd.
Tak to není chyba modelu,ale chyba při stahování,nestáhne se to úplně vše,co je v souboru.Tohle se už tady někde řešilo,je třeba to zkusit stáhnout jiným stahovačem.Osobně používám Operu 9.24,ta má v sobě stahovač a hned vidím,zda-li je balík komplatní či ne.LUBOS BALUS napsal:Tak nevím.Ale dík za informaci.Instaloval sem tak jak vždycky.Fakt nevím.V pro stažení je psaná velikost 15.0 MB.Ale ve skutečnosti má balíček 12.0 MB.Nechybí tam něco?To není možný.Na té instalaci není co skazit.
Zkoušel jsi IDM? Mě to s tím šlo.LUBOS BALUS napsal:Opera nezebrala.3krát sem to zkoušel a výsledek stejný.Škoda.
To není prohlížeč, ale stahovač Internet Download Manažer.LUBOS BALUS napsal:Co to je?Taky prohlížeč?A kde se dá stáhnout?
Tak to je mi záhadou,proč k tomu došlo.Nemáš náhodou špatně nastavený firewal,mohl by blokovat přenos úplně nebo částečně.Zkus ještě jednu věc.Odinstaluj Operu,stáhni si verzi 9.24 přímo z webu opery,vyber si international verzi,která má v sobě češtinu a tu nainstaluj.Pak nastav Operu jeko defaultní prohlížeč a mělo by vše fungovat,mě to jede takhle od verze tuším 7 a problémy se stahováním jsem nikdy neměl.Jo a neměň defaultní nastavení Opery,nech všechno,tak jak je.LUBOS BALUS napsal:Opera nezebrala.3krát sem to zkoušel a výsledek stejný.Škoda.
Petr Novák napsal:Tak to je mi záhadou,proč k tomu došlo.Nemáš náhodou špatně nastavený firewal,mohl by blokovat přenos úplně nebo částečně.Zkus ještě jednu věc.Odinstaluj Operu,stáhni si verzi 9.24 přímo z webu opery,vyber si international verzi,která má v sobě češtinu a tu nainstaluj.Pak nastav Operu jeko defaultní prohlížeč a mělo by vše fungovat,mě to jede takhle od verze tuším 7 a problémy se stahováním jsem nikdy neměl.Jo a neměň defaultní nastavení Opery,nech všechno,tak jak je.LUBOS BALUS napsal:Opera nezebrala.3krát sem to zkoušel a výsledek stejný.Škoda.