Trať ŽSR 160

Ono by to chtělo víc informací (např. co je to za vozy, nemáš utažené ruční brzdy, atd.), ale obecně:
Řada 754 má na obvodu kol cca 1000kW. Pokud počítáme 6 vozů o hmotnosti 40t, potenciálně plně obsazených, tzn. 50t, bude tažná síla složená z:
- vozidlového odporu cca 7 až 15 kN (podle rychlosti)
- traťového odporu (hlavně stoupání): pro 16 promile 60kN

Kdyby nic jiného, tak mašina bez topení by mohla jet rychlostí 1000/(60+15)*3.6=48km/h. Pokud dám dolů 200kW na topení, ustálená rychlost klesne na 38km/h.

Takže bych zkontroloval brzdy a eventuálně ladění vozů. Ne všechny vozy pro MSTS jsou laděné správně. Vyzkoušel bych soupravu s vozy B z balíku ORCZSK.

Ozajstná 750 s 9 vozňami na 7.stupeň išla 50km/h v stúpaní 10 promile. Klimatizácia ešte vtedy nebola moc v móde :-)

Tákže, dole prikladám link na stiahnutie trate. Je to na Mega.nz, dúfam že to pôjde stiahnuť bez plakania :D.
Za mňa je trať hotová, ikeď sa možno kde tu a tam nájdu chybičky krásy, avšak pevne verím že skúsený užívatelia si to budú vedieť opraviť, a kto nie tak si zájde do TESCA pre vreckovky :D.
Vydávam to tak ako to je keďže momentálne nemám čas to niejako dotiahnuť kvôli práci atď. Aspoň si tu prečítam kritiku, a časom by som vydal niejaký patch, ak na to bude čas a nálada. Takže jazdite, kritizujte :D :D.
P.S. Trainset som nepriložil nakoĺko má asi 6GB.

Tákže, dole prikladám link na stiahnutie trate. Je to na Mega.nz, dúfam že to pôjde stiahnuť bez plakania :D.

Není nějaký jiný způsob pro stáhnutí?
Mohu stáhnout cca 5GB, pak musím čekat 6 hodin, neboť nemám “upgrade“ pro mega.nz :eek: :D.
Tímto tempem to stáhnu za cca +/-18 hodin (a to jsem 5GB měl stáhnuté za minutu).
Teď musím čekat na uvolnění pro pokračování za 6hodin. (cca ve 3 ráno a to chrápu).

Mohu stáhnout cca 5GB, pak musím čekat 6 hodin, neboť nemám “upgrade“ pro mega.nz :eek: :D.
Tímto tempem to stáhnu za cca +/-18 hodin (a to jsem 5GB měl stáhnuté za minutu).
Teď musím čekat na uvolnění pro pokračování za 6hodin. (cca ve 3 ráno a to chrápu).
No, môžeš si ju postaviť nakomplet. :D
Ale sranda bokom, momentálne som nenašiel iné úložisko na zdieľanie veľkých súborov, a to som ju ešte nečistil, keďže na to fakt nemám čas momentálne, inak by sa možno aj vošla do tých 5GB. :(

No, môžeš si ju postaviť nakomplet. :D
Ale sranda bokom, momentálne som nenašiel iné úložisko na zdieľanie veľkých súborov, a to som ju ešte nečistil, keďže na to fakt nemám čas momentálne, inak by sa možno aj vošla do tých 5GB. :(
Velikost mi nevadí. V pohodě, stavitel nejsem, nemám na to nervy :D .
Zkusil jsem si změnit IPčko, zatím to jede, čekám až se zas „pozastaví“, vylosuji další zemi.
Asi jediný způsob.

Za mňa je trať hotová, ikeď sa možno kde tu a tam nájdu chybičky krásy, avšak pevne verím že skúsený užívatelia si to budú vedieť opraviť, a kto nie tak si zájde do TESCA pre vreckovky :D.
Vydávam to tak ako to je keďže momentálne nemám čas to niejako dotiahnuť kvôli práci atď. Aspoň si tu prečítam kritiku, a časom by som vydal niejaký patch, ak na to bude čas a nálada. Takže jazdite, kritizujte :D :D.

Tak jsem těch 47% ztratil.
Restartovalo se stahování a mám 3.6MB.

Jinak řečeno ten, kdo bude mít zaplej PC/Ntb minimálně 20 hodin a každých 6-7 hodin odcvakne pokračování v downloadu, anebo ti co to mají zaplacené mega.nz, mít problém nebude.
Pro ostatní je prozatím trať nedostupná :)

Tip
Uschovna.JPG

To by ale bolo neustále nahrávanie dookola, niekto zo svojím internetom môže zabrať kľudne aj 5 sťahovacích "miest" Z vlastných skúseností pri posielaní fotiek, Úschovňa napíše počet stiahnutí 4x ale ja som to v počítači ešte nemal. Avšak asi iná možnosť než tá mega bohužiaľ neexistuje, netuším koľko miesta má Google Drive.
Google drive má max 15GB, skúsim niečo pohladať tak aby boli spokojné obe strany. Route riter by to možno aj zmenšil, akurá sa bojím či by to nevymazalo polovicu vecí ak nie všetko.

Mohu stáhnout cca 5GB, pak musím čekat 6 hodin, neboť nemám “upgrade“ pro mega.nz :eek: :D. Na und?
Tímto tempem to stáhnu za cca +/-18 hodin (a to jsem 5GB měl stáhnuté za minutu). Na und?
Teď musím čekat na uvolnění pro pokračování za 6hodin. (cca ve 3 ráno a to chrápu). Na und? Než se klikne na uložit, může to tak zůstat viset klidně do rána.

jagg
Zkus odepisovat a nepřepisovat mou zprávu.
Jaké „und“?

„Než se klikne na uložit, může to tak zůstat viset klidně do rána“.
To je ale blbost ;)

Je potřeba vzít v úvahu, že se napřed data stahují z Mega.nz a následně se to uloží na disk v PC/Ntb.
Je řeč o první fázi a to stahování dat z Mega.nz a to je kámen úrazu.

Je daný limit na velikost stahování.
Když stáhnu cca 5GB (tak to vyhází u mne), pak musím čekat 6 hodin, abych mohl pokračovat ve stahování dalších cca 5GB a celková velikost tratě je cca 15GB, tak pokud umíš počítat, je to na 2 přestávky v délce 12-hodin a to se musí vejít do 15GB, může se i stát, že bude chybět 50MB do konce stahování a nestihnu limit.
Stahování se protáhne s pauzou o dalších min.6 hodin. (celkem 18 hodin + čas na stahování)

Když si ntb beru s sebou např. do práce, což beru,(ntb neleží celé dny doma), tento postup tzv. přeruším a může se stát, že celý proces stahování se anuluje.
Tím začnu od znova, neboť alespoň část stáhnuté tratě se vlastně nestáhla a uložit jen část nelze.

Jsem nečekal, že musím vysvětlovat, jak funguje Mega.nz.

Prosím vás, už to pochopte.
Zobrazit přílohu 38604
Nepotřebuji to mít rychlé, ale když zavřu laptop, nebo si ho vezmu do práce, otevřu ho, to co se stáhlo se anuluje. Proč nelze pokracovat ve stahování nevím.

Možnost je umístit složku na GoogleDisk, 15GB není moc.
Nebo si ho nechat poslat přes fleshku (za rozumný peníz), ale platit několik stovek za to, abych jednou využil služeb a stáhl 15GB...není racionální řešení.

Back
Nahoře