Panel domácí výroby a chtěl si k němu udělat Návěstní opakovač

Naposled editoval moderátor:
AirVolk napsal:
Miran. Jasne. V istych veciach mas pravdu. Ale nie je to pozliepany wag. Je to stiahnuty model so stranky autora a je to jeho originalny wag. Ked je to shit co teda asi je ked to hovoris tak je to vytvor samotneho modelara. Ono naozaj sa do nastaveni ziadneho modelara nebudem uz montovat. Ale mozem spravit jednu vec a to tu, ze keby som este niekedy nieco paintoval, tak v readme mozem na to upozornit, ze sa jedna o wag , ktory nie je upraveny podla noriem a moze sposobit problem svojim spravanim. Cize nie je kompatibilny. Takto si bude moct aj novacik rozmysliet ci si to aplikuje alebo nie. A pokial sa na ten model niekto pozrie a bol by ochotny to poladit, tak vsetky painty na ten model vylozim s opravenym wagom. Staci mi wag poslat ako privatku sem.

Já jsem taky nikdy netvrdil, že jsi autorem a pachatelem onoho wagu. Já jsem jen upozornil na chyby které obsahuje. A protože podle všeho Rado s MSTS skončil (ale rád bych se mýlil) tak to asi bude muset napravit někdo jiný. A jak to udělat jsem psal minule. I původní autor asi onen wag přiložil jenom proto, aby tam nějaký byl a s modelem se nechalo jakž takž jezdit. Hlavní jádro jeho tvorby byl onen model tedy *.s soubor a textury.

Noto co si zverejnil v prispevku tam teda opravim. Co sa Rada tyka v poslednom rozhovore s nim som sa ho na to opatrne spytal a povedal ze caka sa na Rail Sim. Cize s MSTS asi uz skoncil. Aj ked je to podla mna skoda. :cry:

Pripomienky Mirana zapracovane do wag a model nakopirovany na server.
To Shader: pokial chces mat v traisete oba tak mozem premenovat cely vagon tak aby sa to nebylo. Pri tejto prilezitosti si zo sinusu od Semoru stiahnem aj jeho wag aby som to mal uplne totozne s wagom naladenym a nakopirujem to hore este raz.

AirVolk : Velmi by si mi tým pomohol a zároveň aj potešil
Mne je luto totiž nehrať Beer od Dema,lebo sa mi lubi a zaroven sa mi pači aj Beer zo sinusu,čiže ak by si vedel spraviť aby som mal tieto dva v Trainsete,tak budem happy Ak sa to teda dá,vopred Ti ďakujem

No,takže aby boli veci na poriadku:
Dem je ADMIN nášho webu, ja a Dráčik sme MODERÁTORI a samozrejme sme všetci traja aj autori tých-ktorých downloadov.Takže k tomuto toľko, myslím že to je každému jasné.
K "predpotopným" engom a wagom:
Beriem tento problém na vedomie, už ma na to v minulosti upozornil aj Martens a v tomto konkrétnom probléme musím dať zapravdu aj Miranovi ale situácia je taká, že skiny ktoré sú staré 2-3 roky boli vydané s tými eng/wag, ktoré boli v tej dobe prístupné a aktuálne, u novších vecí je to buď tak ako píše hore Dem že veci sa vydávajú s originálnymi eng/wag od autorov modelov alebo ako to v poslednej dobe robím ja-naklonujem eng z najaktuálnejšieho skinu, lenže pri súčasnom trende, resp. rýchlosti ladenia vecí sa stane že vec je vonku 2-3 týždne a už je k dispozícii novší, ladený eng/wag, a to nechcite od nás /alebo lepšie povedané odo mňa ako moderátora webu/ aby sme reagovali na každú úpravu toho-ktorého eng/wag updatom.Na to by som musel zamestnať ešte jedného človeka.Takže sečteno-podtrženo, nie je v mojich silách držať úroveň eng/wag podľa trendov, ktoré sa menia z týždňa na týždeň, to jednoducho nejde, som rád že mám čas vôbec na web, skiny a trať, aj keď málo, ale v poslednej dobe sa snažím dávať ku svojim skinom pomerne akutálne eng/wag.Takže toľkoto k tejto problematike, dúfam že som nikoho neurazil alebo nenahneval.
p.s.:Nakoľko sa dosť napĺňajú kapacity nášho webu v budúcnosti stiahnem niektoré staršie a menej kvalitné veci, niektoré budú updatované a niektoré nahradené, nakoľko v súčasnej dobe absentuje nový model 263 "trocha" som poupravoval jestvujúce skiny na model p.Starého, ktoré budú vydané v jednom balíku zssk_263 /cca 10MB/, pôvodné budú zo stránky stiahnuté, takže týmto by som chcel požiadať o jeden aktuálny eng na 263.

Shader napsal:
AirVolk : Velmi by si mi tým pomohol a zároveň aj potešil
Mne je luto totiž nehrať Beer od Dema,lebo sa mi lubi a zaroven sa mi pači aj Beer zo sinusu,čiže ak by si vedel spraviť aby som mal tieto dva v Trainsete,tak budem happy Ak sa to teda dá,vopred Ti ďakujem

Shader nemam schyzofreniu. AirVolk a Dem je jedna a ta ista osoba.

Takze Shader a spol. Za nepriemnosti sa ospravedlnujem.Kedze som mal teraz cas tak somto uz opravil do vzoru TBP aj nazvy aj chovanie. Je to otestovane je to ok. Subory su pomenovane tak aby sa neprepisali tia povodne zo sinusu takze je mozne to kludne nakopirovat do zlozky s povodnym vagonom. Prepisa sa akurat Zbynkove Readmi aj to zase na to originalne. Tot vsio.
P.S: skoro som zabudol. Je to uz Uploadnute.

Osobně mám v trainsetu Pikkův Ztr i Taxův Ztr a v pohodě... V podstatě simulátoru by to být nemělo...
Jedna složka se jmenuje Csdvagztr (taxův) a druhý Csdvagztrc (Pikkův), přičemž v obou složkách jsou stejné engy CSDvagZtrc - a bez problémů (v eng, sd, s jsem se nehrabal)

Ronoath napsal:
Osobně mám v trainsetu Pikkův Ztr i Taxův Ztr a v pohodě... V podstatě simulátoru by to být nemělo...
Jedna složka se jmenuje Csdvagztr (taxův) a druhý Csdvagztrc (Pikkův), přičemž v obou složkách jsou stejné engy CSDvagZtrc - a bez problémů (v eng, sd, s jsem se nehrabal)

No to ano. KEd je zvlast adresar tak sa to moze volat uplne totozne. Odlisit treba len polozku name vo wag alebo eng. Ale ked to chces mat na vzor TBP tak je uz tento system nepouzitelny.

To je pravda, ale je to nejjednodušší řešení, navíc mám tak trochu trainset v trainsetu - Taxovy složky nepřejmenovávám, takže je mi to jedno. Je ale pravda že jsem s tím zápasil u ČD Beeru - stáhl jsem z netu hi-res verzi a nakonec jsem to stejně dal do nové složky CD_Beer_1024 a naklonoval wag z TBP.

No ale toto je už dnes na mňa veľa...
Na ČD 150.013 mi nechce zrušiť záchrannú brzdu...Spravil som si súpravy a robí to na každom vlaku s touto mašinou.Neviete co sa stalo??? Vlakom sa nepohnem nech robím čo robím...

http://data.edisk.sk:8080/7/77b95a968b1acbf0fb86a3c75aa5b81b/Brzda.JPG
No spravil som Update,zachranná brzda sa uvolnila ale riadenie je jak veslovanie...Pomaly som pridával stupne,už na 7mom mi blikala porucha,tak som dal na 0 ale vlak aj tak zastavil a spojazdil o 10 minut neskôr...K 100 km/h som sa dopracovával asi 7 minút...Teraz neviem čo robiť,či tá 150.013 je vôbec hratelná...Keď si to porovnám s 350,tak tá ide ukážkovo;).a ostatné banány tiež

Dobrý den,Mám takový dotaz jak mám uložit do hry objekt např. vlak když nemá instalační ikonu.Předem děkuji za odpověď

Zdravím Vás :wink:
Nevedel som kam to mám napísať,tak skúsim sem,hádam nič nepokazím.Skúšal som počasie od BlackWolfa,a pri spustení Zima-sneženie mi vypíše chybu "Selhala inicializace terénu".Ostatné ročné obdobia fungujú.Preto sa pýtam,či je chyba u mňa a mám niečo zle nastavené a preto to nejde.Poprípade či pre trať 321 nie je Zima-sneženie určené.Ďakujem za odpoveď.Marek

Rocker napsal:
Zdravím Vás :wink:
Nevedel som kam to mám napísať,tak skúsim sem,hádam nič nepokazím.Skúšal som počasie od BlackWolfa,a pri spustení Zima-sneženie mi vypíše chybu "Selhala inicializace terénu".Ostatné ročné obdobia fungujú.Preto sa pýtam,či je chyba u mňa a mám niečo zle nastavené a preto to nejde.Poprípade či pre trať 321 nie je Zima-sneženie určené.Ďakujem za odpoveď.Marek
BW ma chybu v .TRK, ma tam zima-snih, miesto zima snezeni. To je cely problem.

Back
Nahoře