No,takže aby boli veci na poriadku:
Dem je ADMIN nášho webu, ja a Dráčik sme MODERÁTORI a samozrejme sme všetci traja aj autori tých-ktorých downloadov.Takže k tomuto toľko, myslím že to je každému jasné.
K "predpotopným" engom a wagom:
Beriem tento problém na vedomie, už ma na to v minulosti upozornil aj Martens a v tomto konkrétnom probléme musím dať zapravdu aj Miranovi ale situácia je taká, že skiny ktoré sú staré 2-3 roky boli vydané s tými eng/wag, ktoré boli v tej dobe prístupné a aktuálne, u novších vecí je to buď tak ako píše hore Dem že veci sa vydávajú s originálnymi eng/wag od autorov modelov alebo ako to v poslednej dobe robím ja-naklonujem eng z najaktuálnejšieho skinu, lenže pri súčasnom trende, resp. rýchlosti ladenia vecí sa stane že vec je vonku 2-3 týždne a už je k dispozícii novší, ladený eng/wag, a to nechcite od nás /alebo lepšie povedané odo mňa ako moderátora webu/ aby sme reagovali na každú úpravu toho-ktorého eng/wag updatom.Na to by som musel zamestnať ešte jedného človeka.Takže sečteno-podtrženo, nie je v mojich silách držať úroveň eng/wag podľa trendov, ktoré sa menia z týždňa na týždeň, to jednoducho nejde, som rád že mám čas vôbec na web, skiny a trať, aj keď málo, ale v poslednej dobe sa snažím dávať ku svojim skinom pomerne akutálne eng/wag.Takže toľkoto k tejto problematike, dúfam že som nikoho neurazil alebo nenahneval.
p.s.:Nakoľko sa dosť napĺňajú kapacity nášho webu v budúcnosti stiahnem niektoré staršie a menej kvalitné veci, niektoré budú updatované a niektoré nahradené, nakoľko v súčasnej dobe absentuje nový model 263 "trocha" som poupravoval jestvujúce skiny na model p.Starého, ktoré budú vydané v jednom balíku zssk_263 /cca 10MB/, pôvodné budú zo stránky stiahnuté, takže týmto by som chcel požiadať o jeden aktuálny eng na 263.