Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Páry i elektrika jde,disely ne,aspon u mě.Volná jízda.Zkus volnou s párou...
A máš v1.50.80 (10.12.2021 03:50) ?odzkoušena 810 od PikkaZobrazit přílohu 30503
Ano v této verzi to padá, před ní to všechno jelo.A máš v1.50.80 (10.12.2021 03:50) ?
Já bych doporučil držet si na PC dvě verze - jednu vždy aktualizovanou a druhou stabilní a odzkoušenou, kterou si aktualizuješ jedině až po odzkoušení té první. Proto tam chlapi dodělali tu možnost volby při spuštění.Hned jak dorazím do Olomouce a sojedu 1. díl aktivity vyzkouším.
Opraveno. Alespoň mě už to nedělá.Ahoj, jakmile se chci po dnešní aktualizaci rozjet na ruku, tak mi bouchne nadproudová ochrana a rychloměr vyletí do závratných výšin
Zobrazit přílohu 30497
Tady je názorně vidět, jak je nutnost mít nějakou stabilní verzi, kde funguje trakčně vše. A kdo chce testovat novinky, tak si udělá ještě jednu instalaci prostředí a pokud nastane podobný problém, má se kam vrátit.Při pokusu se rozjet s 350
Nojo, jenže předevčírem mi to jelo vše ok, dnes toto...Tady je názorně vidět, jak je nutnost mít nějakou stabilní verzi, kde funguje trakčně vše. A kdo chce testovat novinky, tak si udělá ještě jednu instalaci prostředí a pokud nastane podobný problém, má se kam vrátit.
Díky, vyzkouším..Opraveno. Alespoň mě už to nedělá.![]()
Přesně jaká 350? Potřebuju konkrétní stroj, odkud stažený atd.Dobré ráno všem. Při pokusu se rozjet s 350 se mi ozve ochrana a nejdou zvuky v kabině. Nevíte co s tím. Předem díky
Dělá to úplně u všechPřesně jaká 350? Potřebuju konkrétní stroj, odkud stažený atd.
Zdravím,Mně to dělá též, konkrétně 350.020 z msts.rw.cz, po přidání stupňů se ozve pípání ochrany, vlak se ale dá normálně do pohybu. Po stažení výkonu pípání přestane....