CZSK verze 1.5

Tak mně ani elektriky, nezkouším na modelech z webu k OR, musí jet i ostatní vozy třeba z TBP, ty nejedou a motor 810 od Pikka s laděním od Josefa, taky pád OR.

Hned jak dorazím do Olomouce a sojedu 1. díl aktivity vyzkouším.
Já bych doporučil držet si na PC dvě verze - jednu vždy aktualizovanou a druhou stabilní a odzkoušenou, kterou si aktualizuješ jedině až po odzkoušení té první. Proto tam chlapi dodělali tu možnost volby při spuštění.

Dobré ráno všem. Při pokusu se rozjet s 350 se mi ozve ochrana a nejdou zvuky v kabině. Nevíte co s tím. Předem díky

Tady je názorně vidět, jak je nutnost mít nějakou stabilní verzi, kde funguje trakčně vše. A kdo chce testovat novinky, tak si udělá ještě jednu instalaci prostředí a pokud nastane podobný problém, má se kam vrátit.
Nojo, jenže předevčírem mi to jelo vše ok, dnes toto...

Mně to dělá též, konkrétně 350.020 z msts.rw.cz, po přidání stupňů se ozve pípání ochrany, vlak se ale dá normálně do pohybu. Po stažení výkonu pípání přestane....

Mně to dělá též, konkrétně 350.020 z msts.rw.cz, po přidání stupňů se ozve pípání ochrany, vlak se ale dá normálně do pohybu. Po stažení výkonu pípání přestane....
Zdravím,
testoval jsem 350.007-hk a pípání ochrany jsem odstranil tak, že jsem použil v engu odkaz Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndX5X\\350cab.sms" ).

Back
Nahoře