dvacka
Průvodčí
Ano souhlasím, 183 funguje správně.Já jsem dnes ráno otevřel trať 183 v OR CZ/SK a měl jsem tam ty nové čočky ve světlech návěstidel
Jen u 321 se mi stále hádají ty dva soubory mezi sebou.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano souhlasím, 183 funguje správně.Já jsem dnes ráno otevřel trať 183 v OR CZ/SK a měl jsem tam ty nové čočky ve světlech návěstidel
Určitě si se nespletl, když si kopíroval sigcfg.dat do složky OpenRails pod tratí 321?Jen u 321 se mi stále hádají ty dva soubory mezi sebou.
Takže tohle z potřebných souborů nekopírovat? Openrails/Sigcfg.datTaké v sigcfg.dat
Však to mám dávno stažené. Ale otázka byla, jestli ty soubory jsou nyní změněné a musí se stáhnout znovu. Jestli jsi na to upozorňoval, tak jsem asi nezaregistroval. Já jsem to pochopil, že se vše aktualizuje samo s novou aktualizací ORCZSK. Nestíhám vše sledovat a do toho opravuji své chyby.Stáhni si z webu
Neviem to vymazať ani zeditovať, berte to za bezpredmetné, spanikáril som, návestidlá idú a mirel kóduje.Nehral som sa asi dva týždne, chcel som si dnes zajazdiť vo voľnej jazde na 321. Hra aktualizovaná, návestidla nefungujú, Mirel nekóduje. V traťovom monitore sú všetky sivé. Viete to prosím opraviť ? Aktuálne veci zo stránky som si stiahol a prepísal...
EDIT: Sivé a stále na stoj ich mám aj v aktivite.
Tak jsem si to aktualizoval, záři signalizace v nastavení vrátil zpět a už je prostředí OK. Návěstidla svítí jak mají.je zapotřebí znova stáhnout z webu
Iciku, asi si nerozumíme. To mé ladění, které funguje 100% v Openrails je v to novém mimo. Ohledně brzdy, švih tam už není. Musíš to odbrzdit na doraz, protože předposlední poloha je už brzdící.Zbyňku, jestli ty tam pořád dáváš vysokotlaký švih

Zdravím,Dodo, ladenie, kabínu aj stroj mám zo stránky https://msts-rw.cz/, verzia 1.5. a napriek tomu sa s Vectronom ani nehnem. Zhodí mi to zberač a vypíše hlášku: Poškodil si zdvihnutým zberačom lokomotívu.