Aktivity TOMMY66

Tommy66 napsal:
... Já mám tento: "comment ( upravil Ppoollll - verze 1.0 )"
Pokud má někdo jinou verzi tak odkud?
Bohužel je tu problémek v tom, že tu vnikl na scénu s nějakou aktivitou a úpravou meziverze binu náhradní soubor servisu, ale tento nebyl patřičně upraven v sekci informací, takže stejně obsahuje znění "comment ( upravil Ppoollll - verze 1.0 )" , autor úpravy si s tím hlavu nelámal. Tudíž netuším, jestli máš ten správný nebo změněný.
Původní servis2 z 21.5.2004 obsahuje
Wagon ( Servis2
comment ( upravil Ppoollll - verze 1.0 )
Coupling (
Type ( Servis )
DVD BP servis2 z 19.11.2006 obsahuje
Wagon ( Servis2
comment ( upravil Ppoollll - verze 1.0 )
Coupling (
Type ( Bar )
Jinak jsou stejné ( ani slovo o opravě ).
Ani jeden z nich však není oním upraveným z meziverze při "zlobení" starého binu.
Ten, co je na DVD BP by měl být tedy správný.

Dan J. napsal:
Když jsme u těch problémů, neví někdo co způsobuje ten problém s CB, jak jsem tu výše psal ? Zatím se mi to stalo jen u consists u Tommyho. Po nainstalování 2. dílu dalčí 4 con. Tím, že je v CB vůbec neotevřu, tak nevím, kde je zakopaný pes.
Místo CB zkus udělat totéž v utilitce Convoi.

Takže můj trainset obsahuje tuto verzi servis2 :
Coupling (
Type ( Bar )
Což by tedy asi měla být správná verze

Tommy66 a Bob57 zdravím. Tak první část aktivity po změně servisu projeta bez problémů a nezbývá než konstatovat, že je to super práce. Díky všem za radu jak dál, že to můžou způsobovat rozdílné servisy, to by mě fakt nenapadlo, neprojet tuto aktivitku, tak bych zase přišel o jeden hezký zážitek u MSTS. Hned jdu nahodit 2. :D
Dan.

Jsem rád že jeden problém byl opět vyřešen. Díky Bobe57. Bez toho upozornění bych na to nikdy nepřišel.

mam aktivitu mn 83505 a pořát to pomě chce faccs empty a full jak to tam dostanu faccs sem skopíroval do trainsetu a nic muže mi nekdo pomoc..... :(

hujer napsal:
mam aktivitu mn 83505 a pořát to pomě chce faccs empty a full jak to tam dostanu faccs sem skopíroval do trainsetu a nic muže mi nekdo pomoc..... :(

Pozn moderátora:
Pořád je to tom samém, o lenosti a neschopnosti si cokoliv nalézt. Náhrady vozů, vytváření consistů a řešení jiných problémů kolem souprav se tady probíralo již tolikrát, že to ani nelze spočítat. Takže se porozhlédni tady na fóru a odpovědí na tvůj problém tady nalezneš dost a dost. K čemu si asi myslíš že je zde téma FAQ?

Zpráva pro všechny příznivce mých aktivit.
Můj starý počítač po dlouhé a únavné práci odešel do věčných lovišť :salut:
Takže bude chvíly trvat než budu mít nový a dostanu do něj zpátky všechno kolem MSTS. Tím se bohužel pozastaví i tvorba a dokončení již rozjetých aktivit. Jenom doufám že se mi povede dostat ze starého HD to co už bylo připravené.

Zdravím. Mám takovou otázku. Stáhl jsem si aktivitu na Luhačovicích. Konkrétně Mn 81020. Aktivita je to velice krásná, ale mám problém v Újezdu u Luhačovic. Jak mám zprávu že mám popojet k "šajbě" a vyčkat na odjezd osobáku do Brodu tak se nic neděje. Osobní zastaví u odjezdového navěstidla (Stůj) a mě to po chvíli postaví cestu. Vše dělám jak mám. Hraji pod posledním zveřejněným binem.

ES 499.0001 napsal:
Zdravím. Mám takovou otázku. Stáhl jsem si aktivitu na Luhačovicích. Konkrétně Mn 81020. Aktivita je to velice krásná, ale mám problém v Újezdu u Luhačovic. Jak mám zprávu že mám popojet k "šajbě" a vyčkat na odjezd osobáku do Brodu tak se nic neděje. Osobní zastaví u odjezdového navěstidla (Stůj) a mě to po chvíli postaví cestu. Vše dělám jak mám. Hraji pod posledním zveřejněným binem.
Zkus cuknout zpět.

Ondra.H napsal:
ES 499.0001 napsal:
Zkus cuknout zpět.

Nepomohlo... :cry:

Tento problém se řešil na stránkách 8-10 v tomto vlákně. V tomto případě se strašně špatně ošetřovala rychlost posunu hráče a najetí na ostavené vozy ve správném čase. Zkus vyzkoušet postupy popsané tam.

Zdravím. Consisty v Con buildru mám také dva. Mám,ale jiný problém.Mám vaší poslední aktivitu PN 62261c a když mě dá výpravčí z Náměště odjezd tak se rozjedu a výhybky jsou špatně hozené a nedostanu se na trať, ale hodí mě to na kusou kolej do lesa. Prosím vás o pomoc. Vypadá to jako pěkná aktivita. Odjel jsem od vás včera aktivitu ze čmelákem na 240 a vše bez problému. Tak nevím co se děje. Děkuji brejlovecc

Tak tam bych problém nečekal,ale je to start aktivity a tím pádem na postavenou trať nemá nic vliv. Zkus aktivitu přeinstalovat, někdy to pomůže.

Bohužel si aktivitu asi nezajezdím. Aktíivitu jsem zkoušel přeinstalovat a dokonce jsem zkoušel i jiný bin. Bohužel žádná změna. Takže si 3díl asi prostě neodjedu. Nevím asi bude nějaká chyba u mě jinak si to nedokážu vysvětlit. To je po prvé co se mě tohle stalo. Jinak díky brejlovecc

Také jsem skoncil v "polích".z části za to může určitě to,že nemám řádné seznání tratě 240 a nějaká ta chybka v aktivitě.Jedu prostě rovně,ale na trať,která nikam nevede.

Upřímně řečeno - nemám odpověď. Oba testeři projely sktivitu bez problémů ( pouze Kank měl problém s cony ),ale tohle skutečně něchápu!!!

Tak jsem si aktivitu zkusil znovu najet a na výše zmíněný problém jsem narazil taktéž. Zkoušel jsem to hned několikrát, jednou se postavilo, jindy zase ne. Otevřel jsem si aktivitu v AE, ale na žádný možný zádrhel jsem nenarazil. Tommy teď zkoušel projet aktivitu staženou z webu (kde jsem upravil cony) a pokaždé se mu postavilo. Možná v tom hraje svoji roli i rozdílný MSTS Bin (já to jel na poslední pracovní verzi), Tommy na nějaké starší. Ještě zkusíme něco vykoumat...

Back
Nahoře