Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tento problém jsme již řešily. Jde o to nastavit jednotnou rychlost posunu aby mohly být nějak rozumně nastaveny časy ( a dát tam i omezení maximální rychlosti do podmínek ). Proto u všech svých posunů které dělám mám nastavenu maximální rychlost na 30 km/h. I na českých drahách se rychlost liší jak mi bylo sděleno jde o to jestli táhneš nebo tlačíš, takže řešení maximální rychlosti posunu je kompromis.passion napsal:Ahoj Tommy. Pekná aktivita. S tvojim problémom ti síce neviem pomôcť, ale mám jednu pripomienku. U nás sa môže posunovať max 40km/h dopredu, nie 30 ako to je zakomponované v tvojej aktvivite.
Ahoj.Tommy66 napsal:Ahoj Dane.
Díky za pochvalu - od aktivitáře je mi o to cennější. Budu reagovat jenom na tu maličkost že se ti tam objevil "hektor". To musel být "duch" jak jsme se spolu bavily protože ta mašina se celou dobu pohybuje pouze po poslední tedy 9 koleji. Vůbec nechápu jak se mohla objevit před tebou. Ale MSTS je nevyzpytatelné.
Ahoj Tommy, tak tato chvála mne obvzláště od tebe velmi potěšila. On byl dnes velice dobrý den, který mne v práci na aktivitách pro MSTS velmi povzbudil. Dovolím si zde odcitovat jeden e-mail, který mi dnes přišel a velice mne potěšil a povzbudil, jméo odesilatele samozřejmě nezveřejňuji a respektuji jeho soukromí.Tommy66 napsal:Výborná volba, Gerlach je špičkový