Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nedávno to po té větší aktualizaci přestalo dělat i když nebylo omezeno FPS... Právě jsem to tehdy zkusil a hra běžela na cca 55 FPS i na větších tratích a ve velkých uzlech... Teď už to opět cuka..Dĕlalo to vždy, hlavnĕ na velkých tratích, jako BP, kde se to kolikrát kouslo při načítání traffic a textur z fotomapy. Po zamknutí na 30 OK. Já osobnĕ to mám zamklé furt a mám to i v Read Me u aktivit, důvod jsem tu nĕkolikrát psal.
I poslední verze?Nedávno to po té větší aktualizaci přestalo dělat i když nebylo omezeno FPS... Právě jsem to tehdy zkusil a hra běžela na cca 55 FPS i na větších tratích a ve velkých uzlech... Teď už to opět cuka..
Áno aj verzia 1.6.174 (13:15)I poslední verze?
Teď mi to jde v pohodě... Verze .176Víte co je hrozný? Že nevím, co to způsobuje. A když nevím co to způsobuje, nemohu s tím nic udělat.![]()
Ahoj, teď jedu Danovo aktivitu poštovního expresu, kde se o půl druhé v noci vyjíždí z Prahy a okolí mám tak světlé, že je až zbytečné zapínat dálková světla. Kdyby šla přidat tma, vůbec bych se nezlobil.Proto jsem ji ubral a je to teď za noci světlejší. Kdyžtak mi napište, pokud se najde problém.
Prosím, šlo by to dát zase zpět, ne úplně do původního ale trochu ztmavit, jedu v noci pod mráčkem a mašina mi úplně svítí. Předem díkyNevím jak u vás, ale noční aktivity si nemohu za bílého dne zahrát. Vůbec tam nic nevidím jaká je tma.
Proto jsem ji ubral a je to teď za noci světlejší. Kdyžtak mi napište, pokud se najde problém.
To je právě ono, taky bych to vrátil, já to mám podobně.Prosím, šlo by to dát zase zpět, ne úplně do původního ale trochu ztmavit, jedu v noci pod mráčkem a mašina mi úplně svítí. Předem díky
Tohle je naprostá pecka, ještě kdyby šlo udělat nějakou klávesovou zkratku, aby se nemuselo přecházet do nastavení (ale to je to nejmenší), důležité je, že při nočních manipulácích jde ve stanici zesvětlit noc, nádraží bývá ve skutečnosti osvětlené a jde vidět na koleje. Tohle se fakt povedlo. Ještě tak ty tunely, co mně fakt se.ou.Udělal jsem posuvník v menu Nastavení -> Grafika, kterým můžete měnit jas okolního světla za noci. Nyní si to každý může nastavit jak chce.![]()
Ale fachá, teraz testované a ide to stále rovnako ako vo verzii 1.6.0asi nefachá dobře
Ak VZ nemá kód, tak doba kým VZ začne bzučať je 10 sekúnd. Nie 5s-10s. Takže všetko funguje ako má.Doba mezi kontrolami bdělosti je strašně krátká, odhadoval bych, že od potvrzení bdělosti uběhne asi 5-10 vteřin
No právě! Těch 10 vteřin mi přijde málo a je to neuvěřitelně otravné! Proto jsem chtěl vědět, jestli se to nedá nějak prodloužit.Ak VZ nemá kód, tak doba kým VZ začne bzučať je 10 sekúnd. Nie 5s-10s. Takže všetko funguje ako má.
A pak si zkus VZ nahodit za jízdy, protože vezeš těžký Pn vlak a nechceš zastavovat, protože rozjezd je jeden velký struggle!Ak ti vadí že VZ pýta bdelosť vypni si VZtku klávesami "=" a "+" vedľa backspace.
Takže chceš říct, že je to napevno nastavené v .s souboru a ne v nějakém .eng souboru nebo inc. souboru v common.eng či jiném adresáři? No to jsem si naběhl! To ten program na spamování kláves budu vždycky používat, když budu mít na VZ jinou barvu než zelenou, jinak mi z toho neustálého bzučení přeskočí!Čas si nastaviť nemôžeš je to originál v kóde.