CZSK verze 1.6

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Tohle strašně záleží na GK. Já jsem v noci viděl a měl to vždy světlejší, oproti ostatním, třeba na slezině jsem to ukazoval. Uvidímě jak to bude bypadat, ale není to jednotné.

Ahoj, přeji pěknou neděli! Jen bych chtěl nahlásit, že s novou aktualizací se vrátil efekt "houpaveho zobrazení" při neomezení FPS... Dělá to jen mě, nebo je to globální problém?

Dĕlalo to vždy, hlavnĕ na velkých tratích, jako BP, kde se to kolikrát kouslo při načítání traffic a textur z fotomapy. Po zamknutí na 30 OK. Já osobnĕ to mám zamklé furt a mám to i v Read Me u aktivit, důvod jsem tu nĕkolikrát psal.

Dĕlalo to vždy, hlavnĕ na velkých tratích, jako BP, kde se to kolikrát kouslo při načítání traffic a textur z fotomapy. Po zamknutí na 30 OK. Já osobnĕ to mám zamklé furt a mám to i v Read Me u aktivit, důvod jsem tu nĕkolikrát psal.
Nedávno to po té větší aktualizaci přestalo dělat i když nebylo omezeno FPS... Právě jsem to tehdy zkusil a hra běžela na cca 55 FPS i na větších tratích a ve velkých uzlech... Teď už to opět cuka..

Nedávno to po té větší aktualizaci přestalo dělat i když nebylo omezeno FPS... Právě jsem to tehdy zkusil a hra běžela na cca 55 FPS i na větších tratích a ve velkých uzlech... Teď už to opět cuka..
I poslední verze?

Víte co je hrozný? Že nevím, co to způsobuje. A když nevím co to způsobuje, nemohu s tím nic udělat. :(

Ahoj.
Tohle mně fakt štvě, ať jde OR jakkoliv dopředu, tak tenhle kostlivec (už d dob MSTS) totálně kazí dojem z jízdy, vjezd do tunelu a pohled na kapotáž mašiny, přes kterou jduz i odrazy stínů, jakoby tunele prosvítalo sluníčko, je fakt příšerný. :(
tunel.jpg

Proto jsem ji ubral a je to teď za noci světlejší. Kdyžtak mi napište, pokud se najde problém.
Ahoj, teď jedu Danovo aktivitu poštovního expresu, kde se o půl druhé v noci vyjíždí z Prahy a okolí mám tak světlé, že je až zbytečné zapínat dálková světla. Kdyby šla přidat tma, vůbec bych se nezlobil. :)

Zdravím
a prosím o info, zda je k dispozici kabina pro loko 754, kde funguje přenos návěstí do LS90 nebo Mirelu.
Testováno ve volné jízdě na trati ŽSR 130 s několika kabinami - bez úspěchu. Ve stejné volné jízdě vyzkoušeno např. s loko 362, kde přenos funguje.

Nevím jak u vás, ale noční aktivity si nemohu za bílého dne zahrát. Vůbec tam nic nevidím jaká je tma.
Proto jsem ji ubral a je to teď za noci světlejší. Kdyžtak mi napište, pokud se najde problém.
Prosím, šlo by to dát zase zpět, ne úplně do původního ale trochu ztmavit, jedu v noci pod mráčkem a mašina mi úplně svítí. Předem díky

Udělal jsem posuvník v menu Nastavení -> Grafika, kterým můžete měnit jas okolního světla za noci. Nyní si to každý může nastavit jak chce. ;)
Tohle je naprostá pecka, ještě kdyby šlo udělat nějakou klávesovou zkratku, aby se nemuselo přecházet do nastavení (ale to je to nejmenší), důležité je, že při nočních manipulácích jde ve stanici zesvětlit noc, nádraží bývá ve skutečnosti osvětlené a jde vidět na koleje. Tohle se fakt povedlo. Ještě tak ty tunely, co mně fakt se.ou. :)

Zdarec. Jen bych chtěl nahlásit, že LVZ v diesel loko ČD 742 z diesel packu asi nefachá dobře od aktualizace 1. 6. 182. Doba mezi kontrolami bdělosti je strašně krátká, odhadoval bych, že od potvrzení bdělosti uběhne asi 5-10 vteřin a bzučák bdělosti už zase bzučí. Ten krátký interval je neuvěřitelně otravný. Musel jsem si stáhnout program, který každé 2 vteřiny spamuje klávesu pro potvrzení bdělosti (v mém případě "Y") aby byl LVZ zticha. Mohli byste to prosím fixnout, nebo mi alespoň říct, kde se nachází soubor s nastavením LVZ pro ČD 742, abych tam mohl interval mezi kontrolami prodloužit? V hlavním .eng souboru jsou jen "include" odkazy, takže ten je mi k ničemu. Díky moc předem za odpověď.

asi nefachá dobře
Ale fachá, teraz testované a ide to stále rovnako ako vo verzii 1.6.0 :)

Doba mezi kontrolami bdělosti je strašně krátká, odhadoval bych, že od potvrzení bdělosti uběhne asi 5-10 vteřin
Ak VZ nemá kód, tak doba kým VZ začne bzučať je 10 sekúnd. Nie 5s-10s. Takže všetko funguje ako má.
Ak ti vadí že VZ pýta bdelosť vypni si VZtku klávesami "=" a "+" vedľa backspace.

Čas si nastaviť nemôžeš je to originál v kóde.

Ak VZ nemá kód, tak doba kým VZ začne bzučať je 10 sekúnd. Nie 5s-10s. Takže všetko funguje ako má.
No právě! Těch 10 vteřin mi přijde málo a je to neuvěřitelně otravné! Proto jsem chtěl vědět, jestli se to nedá nějak prodloužit.
Ak ti vadí že VZ pýta bdelosť vypni si VZtku klávesami "=" a "+" vedľa backspace.
A pak si zkus VZ nahodit za jízdy, protože vezeš těžký Pn vlak a nechceš zastavovat, protože rozjezd je jeden velký struggle!
Čas si nastaviť nemôžeš je to originál v kóde.
Takže chceš říct, že je to napevno nastavené v .s souboru a ne v nějakém .eng souboru nebo inc. souboru v common.eng či jiném adresáři? No to jsem si naběhl! To ten program na spamování kláves budu vždycky používat, když budu mít na VZ jinou barvu než zelenou, jinak mi z toho neustálého bzučení přeskočí!

Zdravím. Při jízdě s novou 263 a push-pullem od pana Skůry mě i při drobném brždění shazuje vysokonapěťová ochrana HV. To samé platí i pro Čd 560, kde se EDB chová také nekorektně a shazuje HV. ZSSK 263 pouze s vagónama bez problémů. Podle mě dělá problém koncová jednotka nebo řídící vůz, který znásobí některé parametry EDB.

Back
Nahoře