Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj,Ahoj, to bude tím, že tvoje kabina nemá kličku topení.
Pokud to chceš obejít, musíš ji v kabině zadat minimálně tímto zápisem:
Kód:TriState (Type ( HEATING_OFFON TRI_STATE ) )
Dveře si cestující otevírají sami, zavírání se provádí vzduchem. U WTB lokomotiv zavírání ovládá fíra.Chlapi, ať netvořím blbost, u vozů ČD Bdmtee mám dopsat automatické otvírání jako u 810tek? Tam se zavrají dveře taky z mašiny fíry, nebo ne?
Průvodčí zavíral všechny krom svejch, pak i ty svoje. někde kolem 5 km/h se zajistí.A pokud to táhne 754, nebo 742? Jde o rok 2004.
Nejsi sám Medo. Taky mám stejný problém s Brejlovcem 754-068, který jsem si stáhl z msts-rw.cz. Taky v něm nemůžu zapnout topení pro vagóny a vůbec nevím, jak to mám nadefinovat v souborech .eng a .cvf. Navíc mi to komplikuje fakt, že návod, jak přidat a nadefinovat novou položku v .eng a .cvf souborech buď neexistuje, nebo se mi ho nedaří najít. A navíc, když má brejlovec 754-068 zhasnutý motor, pořád zní jako kdyby mu motor běžel, ale není tomu tak, a já nemám ani potuchy jak mám v .sms souboru nadefinovat, aby byl brejlovec zticha, když mu motor nejede. Prozatím situaci s topením řeším tak, že za brejlovce zapřahuji vozy Bmx (ČD 050). Ty totiž mají vlastní topný dieselagregát, který můžu přes F9 menu vypnout nebo spustit. A s řešením problému se zvukem jsem rezignoval, protože nemám ani potuchy, jak to udělat.Ahoj,
díky, ale jako naprostý laik při tvorbě modelů nevím, kam zápis umístit (eng nebo cvf) a pod který odstavec ..........
P.S. : kabina: cab754d_LVZ_LED.cvf
ProsímeDěkujeme za rychlou opravu .![]()
Vyřešeno úpravou číslovky (zvýšení o 1) v zápisu :Ahoj,
díky, ale jako naprostý laik při tvorbě modelů nevím, kam zápis umístit (eng nebo cvf) a pod který odstavec ..........
P.S. : kabina: cab754d_LVZ_LED.cvf
Tohle dej klidně na 100. Více nevadí, míň vadit může.CabViewControls ( 18
Zdravím a děkuji za info. Pořád se musím učit ......Tohle dej klidně na 100. Více nevadí, míň vadit může.
To každý..Zdravím a děkuji za info. Pořád se musím učit ......![]()

A to je to, o čem mluvím! Kompresor I prostě nefunguje. Nejradši bych hlavnímu vývojáři Open Rails CZSK napsal naléhavou SZ, aby to opravil, ale nevím, kdo to je.Zdravím, kompresory testovány na 362 081-2 HK ORCZ.
Jediný funkční je kompresor II, zapnutý trvale. Auto režimy, pom. kompresor a kompresor I při zapnutí trvale - vše vypnuto (podle diagnostiky). Přepínače v kabině se normálně přepínají.