CZSK verze 1.6

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj, to bude tím, že tvoje kabina nemá kličku topení.
Pokud to chceš obejít, musíš ji v kabině zadat minimálně tímto zápisem:
Kód:
TriState (Type ( HEATING_OFFON TRI_STATE ) )

Ahoj, to bude tím, že tvoje kabina nemá kličku topení.
Pokud to chceš obejít, musíš ji v kabině zadat minimálně tímto zápisem:
Kód:
TriState (Type ( HEATING_OFFON TRI_STATE ) )
Ahoj,
díky, ale jako naprostý laik při tvorbě modelů nevím, kam zápis umístit (eng nebo cvf) a pod který odstavec .......... :confused:

P.S. : kabina: cab754d_LVZ_LED.cvf

Chlapi, ať netvořím blbost, u vozů ČD Bdmtee mám dopsat automatické otvírání jako u 810tek? Tam se zavrají dveře taky z mašiny fíry, nebo ne? A ještě jedna věc, bere ORCZ kombinované vozy? Poměvač dělám osobák Jihlava - Brno a v Třebíči ma na mně najet zadní část 2x 050+850.

Chlapi, ať netvořím blbost, u vozů ČD Bdmtee mám dopsat automatické otvírání jako u 810tek? Tam se zavrají dveře taky z mašiny fíry, nebo ne?
Dveře si cestující otevírají sami, zavírání se provádí vzduchem. U WTB lokomotiv zavírání ovládá fíra.

Ahoj,
díky, ale jako naprostý laik při tvorbě modelů nevím, kam zápis umístit (eng nebo cvf) a pod který odstavec .......... :confused:

Nejsi sám Medo. Taky mám stejný problém s Brejlovcem 754-068, který jsem si stáhl z msts-rw.cz. Taky v něm nemůžu zapnout topení pro vagóny a vůbec nevím, jak to mám nadefinovat v souborech .eng a .cvf. Navíc mi to komplikuje fakt, že návod, jak přidat a nadefinovat novou položku v .eng a .cvf souborech buď neexistuje, nebo se mi ho nedaří najít. A navíc, když má brejlovec 754-068 zhasnutý motor, pořád zní jako kdyby mu motor běžel, ale není tomu tak, a já nemám ani potuchy jak mám v .sms souboru nadefinovat, aby byl brejlovec zticha, když mu motor nejede. Prozatím situaci s topením řeším tak, že za brejlovce zapřahuji vozy Bmx (ČD 050). Ty totiž mají vlastní topný dieselagregát, který můžu přes F9 menu vypnout nebo spustit. A s řešením problému se zvukem jsem rezignoval, protože nemám ani potuchy, jak to udělat.

P.S. Kéž by byl brejlovec 754 přidán do diesel packu společně s kocourem 742. Pak bych se takovým patáliím vyhnul.

Zdravím,
po aktualizaci 1.6.209 se po spuštění aktivity dostaví pád hry (vyzkoušeno na vlastní a jedné stažené aktivitě). Obě předtím bez problémů .....Snímek obrazovky (65).jpg

Potvrdzujem ten istý problém. Hru načíta a po stlačení klávesy ESC nasleduje pád. Rovnako pri aktivite ako pri voľnej jazde.

Ahoj,

Vyřešeno úpravou číslovky (zvýšení o 1) v zápisu :
CabViewControls ( 18

a vložením zápisu :
TriState ( Type ( HEATING_OFFON TRI_STATE )

)
do .cvf

Díky za pomoc jednomu členovi fóra.

Rád bych nahlásil, že od verze 1.6.210 nemůžu v Esu (362/363), Peršanovi (162/163) nebo Princezně (263) zapnout 1. kompresor. Když dám přepínač 1. kompresoru do polohy "Auto", nebo "Zapnuto," tak 1. kompresor ne a ne naskočit. 2. kompresor funguje bez problémů. Před verzí 1.6.210, 1. kompresor fungoval bez problémů. Zde mám screenshot jako důkaz.
Eso porucha kompresoru.jpg

Další objev! U kocoura (742) se kompresor vůbec nenahodí. když je nízký tlak v hlavním potrubí a motor jede. Zde je screenshot jako důkaz.
Kocour porucha kompresoru.jpg
Nevím jestli je něco špatně na mé straně, ale před verzí 1.6.210, se kompresor v kocourovi sám zapnul. Navíc stále přetrvává problém s 1. kompresorem u esa, peršana a princezny. Prosím opravte to, co nejdřív. Takhle je Open Rails pro mě nepoužitelný!

Zdravím, kompresory testovány na 362 081-2 HK ORCZ.
Jediný funkční je kompresor II, zapnutý trvale. Auto režimy, pom. kompresor a kompresor I při zapnutí trvale - vše vypnuto (podle diagnostiky). Přepínače v kabině se normálně přepínají.

Zdravím, kompresory testovány na 362 081-2 HK ORCZ.
Jediný funkční je kompresor II, zapnutý trvale. Auto režimy, pom. kompresor a kompresor I při zapnutí trvale - vše vypnuto (podle diagnostiky). Přepínače v kabině se normálně přepínají.
A to je to, o čem mluvím! Kompresor I prostě nefunguje. Nejradši bych hlavnímu vývojáři Open Rails CZSK napsal naléhavou SZ, aby to opravil, ale nevím, kdo to je.

Back
Nahoře