CZSK verze 1.6

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
V pokuse o obutie som uspel ale okolo rýchlosťi nad 50 km/h zvuk nepokračuje v zrychlivani ale skorej mi príde že skoči ako keby vlak ide 20 km/h. Ak to je zamer tak sa ospravedlnujem za tento príspevok.
Počítá se to na otáčky kol, ale je možné, že zvukový systém použitý v OR zkrátka nestíhá ve vysoké rychlosti přehrávat zvuky. Já krásně vidím jak mi to pulzuje a triggery spínám velice rychle dle otáček kol, ale tam to je pro nás omezení.

Po poslednej aktualizácii mi nejde spustiť simulátor. Vie mi niekto prosím poradiť čo s tým?

Chyba aktualizace. The remote server returned an error 404. Not Found.

Po poslednej aktualizácii mi nejde spustiť simulátor. Vie mi niekto prosím poradiť čo s tým?

Chyba aktualizace. The remote server returned an error 404. Not Found.
Jaký máte operační systém? Poslední aktualizace je 1.6.260.

Jaký máte operační systém? Poslední aktualizace je 1.6.260.
Zdravím,
mám Win10. Včera cca v 19.00 hod. mi asi 2x po spuštění naskočily chybové hlášky. Pak se to srovnalo a dnes aktualizováno bez problémů na 1.6.260. Kámoš má Win 7 a jemu to hlásí, že nelze navázat zabezpečené spojení a hra mu nejde spustit. Hlásí neošetřenou výjimku a nelze jí vypnout jinak, než přes Správce úloh.

Kvůli rozšiřujícímu se contentu jsme museli migrovat na jiné FTP, které zas používá certifikáty, které nejsou Win7 podporovány. Včera jsme to zjistili a teď nevíme, co s tím. :(

Zvuky mi přijdou přehnané a trochu moc nahlas. A možná bych si pohrál s tím, aby ostrost a hlasitost zvuků byla přímo úměrná poloměru a délce oblouku. jinak opravdu luxus. :)
Souhlas, ty zvuky v obloucích bych upozadil, ale jinak jsou parádní... Navíc teď jsem si všiml divných zvuků (zřejmě natažení spřáhla a doraz nárazníků) při najetí a sjetí z výkonu. To bych tam nedával, to nemá s reálem nic společného. Nechal bych to, jak to bylo. U nákladních vozů ten zvuk natažených spřáhel při rozjezdu byl i dřív. Teď to dělá i u osobních vozů a to je blbost. Dále k tomu brzdění, do smyku ty vozy jdou hrozně brzo. Dostat Béčko do smyku při provozním brzdění, no nevim nevim... ;-)

Kvůli rozšiřujícímu se contentu jsme museli migrovat na jiné FTP, které zas používá certifikáty, které nejsou Win7 podporovány. Včera jsme to zjistili a teď nevíme, co s tím. :(
Díky, že se to zde řeší, neb jsem si už nevěděl rady. Při spuštění tato hláška, pak aktualizace databáze najede, ale ve hře po chvilce zatuhne a shodí i Windy.
Evidentně je už nejvyšší čas překopat comp a přejít z Win7 na Win11.:confused:

Chyba.jpg

přejít z Win7 na Win11
A to jde? Já mám PC rok a půl starý rovnou W10 a smůla. Na W11 není kompatibilní. Ale je to i tím, že člověk nekupuje to úplně aktuální a mnohem dražší. I když je to jinak dělo. Cyberpunk jede naplno. Ale to už jsem odbočil od tématiky tohoto vlákna.

Prosím Vás, ten kdo má problémy s update ať W7 nebo vyšší, smažte OR CZ/SK a stáhněte si znovu čistou 1.6 verzi. Tu nechte updatovat na nejvyšší verzi 1.6.264. Postupujte podle pokynů instalátoru.

Prosím Vás, ten kdo má problémy s update ať W7 nebo vyšší, smažte OR CZ/SK a stáhněte si znovu čistou 1.6 verzi. Tu nechte updatovat na nejvyšší verzi 1.6.264. Postupujte podle pokynů instalátoru.
Jakože od dnešní cca 13. hodiny? Protože toto jsem zkoušel už včera.

Ahoj. Jen nechápu, proč mi když dám aktualizovat napíše ORCZ ještě hláčku, že byl program aktualizován a je jej třeba restartovat?

Iciku, ty rány při sjetí výkonu, nárazníky, jsou moc. Několkrát jsem seděl v Karkulce, když se jezdilo s rybákymy po tratích OKD a níkdy to takové šlehy nebyly a vem si, když sedím v 754 a za sebou mám dieselový motor, tak bych ty rázy asi neslyšel vůbec.

Páni ďakujem za expresné vyriešenie problému. Všetko fachčí ako má, ale tie rany sú fakt silné. Keď som sedel reálne v 754 alebo 162 nič také som neregistroval.

Však oni to kluci vychytají, já to neznamenal ani ve voze coby cestující v Btaxu a to když jsem jezdíval mezi Opavou a Hlučínem. A jak jsem psal v té Karkule to nebylo taky slyšet. To jsou fakt hrozné mrdy, jak kdybych na tom nárazníku seděl. :)

Mě Esa už sice nahodí, ale jsou jakoby zacyklený v "sestavování" EDB. Tzn. nejde zadat jízdu. Navíc mám pocit, že se nepřepnou plně pod kontrolu hráče.

Back
Nahoře