Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosím tě proveď update na poslední verzi ať mám jistotu, že nemusím hledat něco co už je odstraněno.Zdar,
menší blbý dotaz,takže pardon za offtopic ale budem rád za rady.
Skúšané na mojej trati.
OR aktualizované na najvyššiu verziu,a odskúšané na trati 191/193,všetko fachčí ako má,čiže bude problém niekde v mojej trati.Prosím tě proveď update na poslední verzi ať mám jistotu, že nemusím hledat něco co už je odstraněno.
Toho jsem si taky všiml... Třeba u pětkových Es skutečně menší prodleva je, ale klasický může tahat hned jak naskočí napětí...Nejsem si jistý jestli jde o chybu, pokud ne tak se omloám, ale když u esa stáhnu sběrač a pak ho zvednu, bez vypnutí HV, tak mi nejde do výkonu hned, ale odhadem až tak po 15-20 sekundách. Zdá se mi, že to bývalo okamžitě.
Tohle včera Jindřich opravil.Toho jsem si taky všiml... Třeba u pětkových Es skutečně menší prodleva je, ale klasický může tahat hned jak naskočí napětí...
Koukal jsi na to video, já mám stáhlo včera od Josefa, koukni na ty hodnoty v potrubí brzd? Nebo tam je něco špatně v těch hodnotách a je odbržděno? Tam není vidět páka brzdy a musí se spoléhat na popisky.Včera jsem si Komára stahoval z Josefovo webu. Normálně jezdí a brzdí. Jediné co jsem si v engu změnil, byl parametr velikosti kroku při použití vlakové brzdy. Josef tam má 0.3 což je moc. Princip sací brzdy v kódu je stejný jako v obyčejném OR.
Jak neumí? To by taky musela animace být v cvf zapsána.A další jiná vĕc. ORCZ neumí animaci při pohledu šipkou vpravo, takže nefunguje animace tachometru. OR tohle umí.