Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Není to škoda úplně mazat, když v ORCZ je jen málo strojů, s kterými jde plnohodnotně jezdit?Toto už máme upravené a však musíte počkať kým dáme update ladenia. ZSSK 350 úplne zmažem z webu aby Vás to neplietlo a snáď niekedy o pár rokov ak sa k ním dostaneme ich znova zverejním![]()
I po uložení a nahrání hry?Tak situace stejná. dojel jsem do Lipky, a Barča zvesela bublá i když je pohledově zdechlá:
Bingo! Nahrál jsem v Lipce a nebublá. Takže problém je, když jedu aktivitu a přijedu do stanice, tak je mašina vzhledově zdechlá, ale motor běží. Když tam přeuložím, je zticha.I po uložení a nahrání hry?
To budu muset vymyslet.Bingo! Nahrál jsem v Lipce a nebublá. Takže problém je, když jedu aktivitu a přijedu do stanice, tak je mašina vzhledově zdechlá, ale motor běží. Když tam přeuložím, je zticha.
Ale co s tím, je blbost přeukládat ve stanici a hráč, který neví, tak nemá tucha, která mašina má být zdechlá a která ne.
Na známých stránkách https://msts-rw.cz/ můžete okusit hned 2 aktualizace. První se týká vydání nové řady 754 a druhá aktualizace přidává ovládání světel pro x6x a zlepšuje fyziku strojů.
Řada 754 dostala také jednu novinku a to kapky na sklech za deště. Jinak si myslím, že jsme odvedli velký kus práce na této řadě. Simulujeme snad všechny základní znaky této řady a ježdění s ní je jedna velká radost. Nezapomeňte si pročíst soubory readme.txt!
Kdo by chtěl nějaký video návod na zprovoznění řady 754, může shlédnout toto velice povedené a detailní video:
Děkuji Zbyňku. Přebití soupravy nebylo způsobeno rychlobrzdou, ale tím, že se při doplňování vzduchu nechala poloha vysokotlakého švihu příliš dlouho.Ale přebít soupravu po rychlobrzdě?
Tu Libeň potrvzuju, mám to taky, v obou směrech na stejným místě.S tou vypínačkou ve Vlkově je to zvláštní - u mě to posunuté není. Naopak mám tenhle problém na trati 321 na odjezdu z Libně směr tunely Vítkov ve správném směru. Budu to schválně ještě zkoušet.
Na známých stránkách https://msts-rw.cz/ můžete okusit hned 2 aktualizace. První se týká vydání nové řady 754 a druhá aktualizace přidává ovládání světel pro x6x a zlepšuje fyziku strojů.
Řada 754 dostala také jednu novinku a to kapky na sklech za deště. Jinak si myslím, že jsme odvedli velký kus práce na této řadě. Simulujeme snad všechny základní znaky této řady a ježdění s ní je jedna velká radost. Nezapomeňte si pročíst soubory readme.txt!
Kdo by chtěl nějaký video návod na zprovoznění řady 754, může shlédnout toto velice povedené a detailní video:
Áno pretože treba mať reflektor minimálne v polohe 1 pretože aj svetla vozňov sú viazané na staré zápisy. Toto musí ošetriť Icik tak aby keď budú obe pozičky zapnuté vtedy sa rozsvietia koncové na poslednom vozni.okud přepnu na x6x reflektor do polohy vypnuto, zhasnou konce na soupravě.