Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jsem asi stará škola, nebo úplně mimo, ale stanice (dneska už zčásti neobsazené) se vždycky projížděly reflektor 0, za snížené viditelnosti při dešti je ten tlumený reflektor pro všechny kolem naprd, zatímco fírové sebe navzájem oslní při obou stupních.Hodně lidí na reálných strojích jezdí na tlumené, například ve stanicích, křížení dráhy a silnice, za snížené viditelnosti při dešti, aby bylo vidět že na kolejích je něco jako vlak a zároveň neosilňovali fírové sebe navzájem.
Díky, já už si to pořešil u celé té sady vozů přepisem toho parametru sám, a jde to. Díky. Bohužel je to problém velkého množství vozidel i odjinud, takže přepisuju a přepisuju. Holt jako na svém starém trainsetu msts.vozne z webu sú už poriešené. Ešte som to nemal kedy aktualizovať ale aj to príde.Ak ti nesvieti nejaký vozeň mimo náš balíček treba si to upraviť alebo kontaktovať autora nech si to upraví. Ide o to že to veľa autorov buď kopírovalo len a nechávali vo svetlách parameter HeadLight ( 4 ).
Ahoj.Nechtěl jsem, aby startovací pozice oživené loko byla s rozsvíceným reflektorem. Pokud na tom ale budete trvat (aspoň několik Vašich názorů), můžu tam dát startovací pozici na tlumený reflektor.
Nemám, ale děkuji za tip. Zkusíme, uvidíme.ak máš program ConText tak si to tam všetko otvor tie wag súbory a prepiš Headlight ( 4 ) hromadne na Headlight ( 0 )
Ahoj, neboj nezapomněli jsme na tebe.Ahoj,hlásím: 2x754 + 14Eas + 742 na postrku,bangle na postrku - jakmile se přidá výkon na brejlovci jde bangle okamžitě do skluzu,můžete na to prosim juknout,děkuji![]()
Za mě určitě výchozí v tlumeném, protože reflektorem většinou nesvítím, respektive dálkovýmaNechtěl jsem, aby startovací pozice oživené loko byla s rozsvíceným reflektorem. Pokud na tom ale budete trvat (aspoň několik Vašich názorů), můžu tam dát startovací pozici na tlumený reflektor.
Ahoj,děkuji moc,skvělá práceAhoj, neboj nezapomněli jsme na tebe.Postrk je zase o něco chytřejší a sám si pískuje a ubírá výkon.
No oni by ti jinak druzí strojvůdci asi poděkovali.protože reflektorem většinou nesvítím, respektive dálkovýma
To jo noNo oni by ti jinak druzí strojvůdci asi poděkovali.Možná na jednokolejce a v nádražích vůbec.
Poziční světla jsou rozsvícená při startu oživené lokomotivy. Takto je to defaultně naprogramováno. U té 721 je "problém" ve scriptu světel, kdy ve dne jsou pozičky ve výchozím stavu zhasnutá. V noci jsou pak rozsvícená.Ahoj.
Pokud je mašina nastartovaná, mĕly by svítit minimálnĕ pozičky. Vlastnĕ by mĕla být nachystana, odbrzdi a jeđ. U předávání smĕny u perónu, fíra nestartuje znova a nedĕlá žádné testy. Nejsme v letectví.Pro simulaci "mrtvé" mašiny, máme AirE. To je pak jiná. Pro start v depu, vlastnĕ začátek smĕny (obĕhu). Tohle mi teđ chybí v chystané aktivitĕ. Ponĕvač 721 nemá start motoru, což je fakt škoda, bo by to byla realita se vším všudy.
Podívám se na to, @Dan J., máte nějakou specifickou mašinu ? Nebo byl by jste ochotný mi poslat celou mašinu přes uschovnu a odkaz do Soukromé zprávy ?Poziční světla jsou rozsvícená při startu oživené lokomotivy. Takto je to defaultně naprogramováno. U té 721 je "problém" ve scriptu světel, kdy ve dne jsou pozičky ve výchozím stavu zhasnutá. V noci jsou pak rozsvícená.
Třeba se najde nějaký dobrovolník šikula, který ti naladí Start/Stop motoru a i ty světla.
Hezký den.Podívám se na to, @Dan J., máte nějakou specifickou mašinu ? Nebo byl by jste ochotný mi poslat celou mašinu přes uschovnu a odkaz do Soukromé zprávy ?
Já s tím mám zkušenost z jiných lokomotiv co ladil Josef, ale zřejmě mám problém někde u sebe, tudíž odzkoušené brzdy z používaných lokomotiv pak kopíruji na nové loko co stáhnu.Chtěl bych zkonzultovat nové 754 a jejich ovládání průběžné brzdy. Přijde vám taky, že jsou docela jedovaté? Nabrzdění o 0,5 baru, brzdy poměrně ostře zpomalí a většinou podbrzdí, brzda je hrozně citlivá na více soupravách, složených i z ORCZ vozů. Ta jedovatost ovlivňuje i jízdu na ARR, takže brzda v klesání pořád cykluje z odbržděno-překročení rychlosti-prudká brzda a takhle pořád dokola (P-V-J samozřejmě v tu chvíli nastaven na Výběh).
Při velmi mírném snížení na 4,9 si brzdič doplní tlak zpět na 5 barů (správně), brzda sice nenaskočí (správně) ale tím se ta citlivost brzd "na půl čárky" budíku neuvěřitelně zvyšuje, Jediná pomoc je nabrzdit o půlbar a potom hned 0,2 přidat a mezi 4,9-4,7 se zkusit trefovat, aby nebyly vidle/překročení. Jaké zkušenosti máte se 754 ORCZ vy?
Tady se obávám, že bude problém cokoliv z těchto parametrů v domácích podmínkách dolaďovat, protože tyhle nové stroje jedou už na Include. Třeba to jde, ale nemám s tím zkušenosti ještě, na Openrails začínám po letech msts hibernace . A nebude tak tedy moc vhodné, abych se do toho vrtal a rozhazoval si tak centrální nastavení... Čas ukáže no.Já s tím mám zkušenost z jiných lokomotiv co ladil Josef, ale zřejmě mám problém někde u sebe, tudíž odzkoušené brzdy z používaných lokomotiv pak kopíruji na nové loko co stáhnu.
Jasný, já mám svoji organizaci tak, že téměr celá loko je v jednom includu a v něm pak postupně přepisuju/dopisuju novinky.Tady se obávám, že bude problém cokoliv z těchto parametrů v domácích podmínkách dolaďovat, protože tyhle nové stroje jedou už na Include. Třeba to jde, ale nemám s tím zkušenosti ještě, na Openrails začínám po letech msts hibernace . A nebude tak tedy moc vhodné, abych se do toho vrtal a rozhazoval si tak centrální nastavení... Čas ukáže no.