CZSK verze 1.7

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím, při hraní ORCZSK jsem dosud jezdil bez reshadu protože jsem je neměl nastavené, když jsem je nastavil a zapnu je tak mi rapidně spadnou FPS, hra se začne kousat a nestíhá načítat objekty. Když je opět vypnu fps vyletí z 25 klidně na 55 fps a hra jede nádherně plynule.Je to grafickou kartou nebo je problém řešitelný?
Mám 16GB RAM,Invidia GeForce GTX 1650.

Ahoj. V poslední aktualizaci ORCZ 1.7.69 chípnu 810ku, vevnitř vozu se motor chcípně, ale ve venkovním pohledu zvuk motoru stále běží. Pohledově na vůz, je chélý. Takže jede jen venkovní zvuk.

EDOT!
Zkusil jsem dát venkovní pohled, chcípnout motor a zvuk se zastavil. Vlezl jsem do kabiny, taky ticho a pak ven a taky ticho. Takže zvuk venku se nevypna, pkud sedím v kabině a zdechnu motor.

Tak a teď jsem znova nahodil ORCZ a funguje to, takže se asi někde kousla akcelerace zvuků, tka z toho jsem de.il. :)

Po vydaní novej aktualizácie trate Luhačovice a ladenie 754 ORCZ som oprášil svoju postaršiu sktivitu Sp1722/881/890. Hráč počas jazdy postupne zastaví v Uherskom Brode trikrát pri tom istom nástupišti, lenže ORCZ dá pri prvom zastavení trojnásobný počet cestujúcich a potom je tam 0. Po uložení a znovu načítaní sa cestujúci zase objavia.
A ešte drobný dotaz. Po jazde so 754 som v logu som narazil na nasledovný riadok:
Kód:
Warning: Diesel engine model has some errors - loading MSTS format in D:\Train Simulator_CZSK\trains\trainset\cd_754\cd_754075.eng:line 53
Už mi to párkrát vypísalo aj u 742. Je to nejaký problém s parametrami motora?

Ahoj. V poslední aktualizaci ORCZ 1.7.69 chípnu 810ku, vevnitř vozu se motor chcípně, ale ve venkovním pohledu zvuk motoru stále běží. Pohledově na vůz, je chélý. Takže jede jen venkovní zvuk.

EDOT!
Zkusil jsem dát venkovní pohled, chcípnout motor a zvuk se zastavil. Vlezl jsem do kabiny, taky ticho a pak ven a taky ticho. Takže zvuk venku se nevypna, pkud sedím v kabině a zdechnu motor.
Která 810 je naladěná na ORCZ? :eek: A i s animacema na stanovišti? Já mám jen ty staré předpotopní a ty byly šílené už v msts, natož OR.:confused:

Uherskom Brode trikrát pri tom istom nástupišti, lenže ORCZ dá pri prvom zastavení trojnásobný počet cestujúcich
Zo je normální, bohužel, pokud jedeš 3x přes stejný perón, OR to sečte, musíš to nastavit v aktivitě tak, že ubereš lidi u perónu a před každým dalším zastavením resetovat OR. Jinak to prostě nejde. Nebo li, když jsem dělal aktivitu Ostrava Bruntál a zpět, musel jsem v Bruntálu přeuložit OR a lidi zase viděl. Jinak před uložením bylo ve stanicích Bruntál - OV nula pasantů. Po nahrání v Bruntále před cestou zpět vše OK.

A ešte drobný dotaz. Po jazde so 754 som v logu som narazil na nasledovný riadok:
Kód:
Warning: Diesel engine model has some errors - loading MSTS format in D:\Train Simulator_CZSK\trains\trainset\cd_754\cd_754075.eng:line 53
Už mi to párkrát vypísalo aj u 742. Je to nejaký problém s parametrami motora?
Není. Asi se mu nelíbí include. Ale u OR CZ/SK to nemusíte řešit.

Oprava u Jacka pro všechny Pikkovy 810.
Díky! Staženo, vyzkoušeno, chování se zdá super, zvuky taky, ale... jaksi jsem to zkoušel naslepo bez kabiny. :D Stáhl a přepsal jsem opravnými engy pro openrails 810, zvuky byly zapsané správně, zápisy kabiny taky, v souborech pro nové 810 jsem našel ve složce cab pouze dva soubory cvf k přepsání.
Přepsal jsem s nima soubory cvf ve složce, na kterou bylo ladění nových 810 směřováno, což je cab810. A tohle možná byl kámen úrazu. Původní složka cab810 a do ní nové cvf. Jenomže - ucelená jiná složka s kabinami 810 není, nebo o ní alespoň nevím, takže jsem uvažoval tak, že těmito cvf soubory mám přepsat ty stávající cvf v cab810, aby ta věc jela pod openrails s jiným laděním. A kabina se neobjeví.
Kde dělám chybu? Poradí někdo?:confused:

Zdravíčko,
chtěl bych se zeptat proč u laminátek (neladěných samozřejmě) nefunguje animace druhého sběrače a co je potřeba, co se tohoto problému týče, udělat, upravit. Díky. ;)
Open Rails 2022-10-25 07-48-49.jpg

Zdravíčko,
chtěl bych se zeptat proč u laminátek (neladěných samozřejmě) nefunguje animace druhého sběrače a co je potřeba, co se tohoto problému týče, udělat, upravit. Díky. ;)
Zobrazit přílohu 32268
Jedná se o starší model, který animaci 2. sběrače nemá - v ladění chybka není a vyřeší to pouze nový model... Nebo vyzkoušej laminátky od Skůry, ty mají, myslím, animované oba dva. ;)

Chlapi, zkuste ten nový postrk. Je fakt vymazlenej. "Vysílačkou" dáváte příkazy strojvedoucímu postrkové lokomotivy. Už se nemusíte bát, že vás nevytlačí z beznapěťového úseku nebo nevyjedete prudší stoupání. :)

Chlapi, zkuste ten nový postrk. Je fakt vymazlenej. "Vysílačkou" dáváte příkazy strojvedoucímu postrkové lokomotivy. Už se nemusíte bát, že vás nevytlačí z beznapěťového úseku nebo nevyjedete prudší stoupání. :)
Ahoj Iciku,to je paráda,konečně se dá z Berouna seř.n. vyjet s těžkým vlakem i pod dělením,skvělá práce a držím palce a těšim se na další vylepšení OR,díky moc ;) .

Udělám aktualizaci a hned zkusím Kunčice - Frýdek. Jsou na postrk nějaké klávesové zkratky nebo vše ovládáš myší přes F9?

Nejlepší na tom chlapi je, že ČS scéna, která používá OR CZ/SK, není jediná. Někteří Maďaři jedou také na OR CZ/SK a začínají mít své požadavky/přání.

Back
Nahoře