Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
bob57_cz říká:....
Když to shrnu, po napojení laminátky na 3kV DC, by si ze strojovny uslyšel "sssssssssssssst, blaf, cvak, šššt" (gigantický proud by podpálil izolaci trafa a naproudovka by vypnula HV), no a pak bys musel popadnout hasičák a upalovat do strojovny to tam uhasit, než by se z laminátky stala pokroucená hrouda sklolaminátu.
....

Znamená to, že postrk kopíruje v jeho mezích nastavený výkon na hráčovo loko.následuj
Máš ten vůz správně nastavený? Ladil jsem to na ladění pro vůz s kamny od Josefa Vogeltanze.Ahoj, někde tu bylo řečeno, že se dá u vozů s kamny vypnout a zapnout topení, ale v tabulce u vozu, mám jen el. topení, klimatizace?
Ano je to vůz ČSD Balm se středním vstupem, můj skin a ledání je od Josefa a je u nĕj na vebu. Je to ten původní přívĕšák za Modrý Šíp, Calm.Máš ten vůz správně nastavený? Ladil jsem to na ladění pro vůz s kamny od Josefa Vogeltanze.
Pokud vůz nemá zapsané správné parametry, kamna se neaktivují. Něco máš špatně nebo chybí.Ano je to vůz ČSD Balm se středním vstupem, můj skin a ledání je od Josefa a je u nĕj na vebu. Je to ten původní přívĕšák za Modrý Šíp, Calm.
Postrk se sám aktivuje, jen pokud bude ve vlaku aspoň jeden nákladní vůz. Nemůžu ho vždy nechat aktivovat. Už ne kvůli jednotkám jako je žabák a podobné.K tomu postrku, nejde udĕlat to, že když na mne AI postrk najede, bude hned aktivovaný a nemusím jej zapínat v hlavním menu vozu? To následuj v v základním nastavení je super.
OK, dám do zprávy po najetí AI.Postrk se sám aktivuje, jen pokud bude ve vlaku aspoň jeden nákladní vůz. Nemůžu ho vždy nechat aktivovat. Už ne kvůli jednotkám jako je žabák a podobné.
Určitě myskíš Wag, soubor a tem jsou vždy varianty bez kouře pro letní vlak a s kouřem (zima) poněvač by v létě se zápisem kamen vozy v traffic AI kouřily a zase naopak, v zimě se dává s tím zápisem, aaby kouřily.. To je ten odstavec, co máš zapsaný, Takže ty nepotřebuješ kamna zapínat, ty jedou v soupravě automaticky, ty je potřebuješ popříadě vypnout, Je to jako u bufíku Balm. Vlastně to vypnutí je jen efekt, pokud by jsi někde odstavoval vůz, který vezeš a i tak kamna hned nevyhasnou.Pokud vůz nemá zapsané správné parametry, kamna se neaktivují.

SIMISA@@@@@@@@@@JINX0D0t______
Wagon ( CSD_Balm0138_z
Comment ( "Sekce vozidlo" )
Comment ( "Popis fyziky vozu pro OR" )
Comment ( "Josef Vogeltanz - 01.10.2018" )
Comment ( "Obsazenost 2/3" )
Comment ( "Obecne informace vozu" )
Type ( Carriage )
WagonShape ( CSD_Balm0138.s )
Name ( "CSD Balm 70 54 20-01 013-8 zimni" )
Size ( 2.987m 3.837m 20.569m )
Mass ( 36.6t )
WheelRadius ( 0.46m )
NumWheels ( 4 )
InertiaTensor ( Box ( 2.987m 3.837m 20.269m ) )
Comment ( "Sprahla" )
Coupling (
Type ( Chain )
Spring ( Stiffness ( 6.7e6N/m 4.4e8N/m) Break ( 850kN 850kN ) r0 ( 0cm 1.5cm ) )
CouplingHasRigidConnection ( 0 )
Velocity ( 0.01m/s ) )
Coupling (
Type ( Chain )
Spring ( Stiffness ( 6.7e6N/m 4.4e8N/m) Break ( 850kN 850kN ) r0 ( 0cm 1.5cm ) )
CouplingHasRigidConnection ( 0 )
Velocity ( 0.01m/s ) )
Comment ( "Brzdy" )
Comment ( "Brzdovy system Knorr, zdrze, Bv.: 25t" )
Comment ( "Rezim brzdeni P")
BrakeEquipmentType ( "Handbrake, Graduated_release_triple_valve, Auxilary_reservoir" )
BrakeSystemType ( "Air_single_pipe" )
MaxBrakeForce ( 77kN )
MaxHandbrakeForce ( 22kN )
NumberOfHandbrakeLeverSteps ( 10 )
TripleValveRatio ( 2.5 )
MaxReleaseRate ( 0.2bar/s )
MaxApplicationRate ( 0.45bar/s )
MaxAuxilaryChargingRate ( 2.133bar/s )
EmergencyResChargingRate ( 2.133bar/s )
BrakeCylinderPressureForMaxBrakeBrakeForce ( 3.8bar )
EmergencyResVolumeMultiplier ( 1.0 )
EmergencyResCapacity ( 57l )
BrakePipeVolume ( 17.6l )
ORTSBrakeShoeFriction ( 0 0.31 1 0.30 2 0.28 3 0.27 4 0.26 5 0.25 7 0.24 8 0.23 9 0.22 12 0.21 14 0.20 17 0.19 20 0.18 24 0.17 29 0.16 34 0.15 40 0.14 47 0.13 55 0.12 66 0.11 84 0.10 115 0.09 160 0.09 )
Comment ( "Jizdni odpory a treni" )
CentreOfGravity ( 0m 1.91m 0m )
ORTSTrackGauge ( 1m 435mm )
ORTSRigidWheelbase ( 2m 800mm )
ORTSUnbalancedSuperelevation ( 150mm )
ORTSBearingType ( Roller )
ORTSDavis_A ( 749.2 )
ORTSDavis_B ( 12.04 )
ORTSDavis_C ( 0.9041 )
Comment ( "Ostatni informace" )
Sound ( "..//..//common.snd//sndVozy//Balm-OR.sms" )
PassengerCapacity ( 79 )
Comment ( "Kamna" )
Effects (
SpecialEffects (
WagonSmokeFX (
0.81 3.77 -1.59
0 1 0
0.08
)
WagonSmokeFX (
0.81 3.77 1.59
0 1 0
0.08
)
)
)
)

Pánové, zažil někdo vůz s kamny? Já jsem takovým jezdil pravidelně do školy. Na tuto frekvenci se tento Bai zapřahoval za motoráček M240. Ráno tam byla ledárna, tak jsme si v těch kamnech sami zatápěli. A když se vlak konečně rozjel, tak komín se rozžhavil až do červena. To bylo vzrůšo. To bylo jediné světlo, protože ten vůz celý den jinak stál a takto se mu úplně vybily baterky. A mohu všechny ubezpečit, že tohle topení nemá absolutně žádný vliv na jízdu vlaku. Ani se z lokomotivy nijak házení lopatou neovládalo.Přes menu F9 si kamna můžeš zapnout nebo vypnout.
Ano, AI pokud má vůz s úpravou pro kamna, tak se mu kouří z komínka.A traffic AI když má vozy s kamny v zimĕ, tak se z komínků kouří? Myslím ty s úlravou?
ada 754 dostala také jednu novinku a to kapky na sklech za deště. Jinak si myslím, že jsme o
Jinak si myslím, že jsme odvedli velký kus práce na této řadě. S