jakub.oppitz
Začátečník
co zanamena D:/Trat 321/train/trainset/cd_A/../common.inc/brzdna_krivka takovy mi to hazí eror dyš si zapinam jízdní řad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A taky to tak funguje. Nic víc se po hráči nechce. Udělal jsem ještě v posledním update podmínku, kdy u AI vlaku začne topit vůz s kamny jen pokud okolní teplota vzduchu klesne pod 20°C.Řešit kamna mi přijde zbytečné. On/off ende.A u AI kouř jen v zimě.
Zdravím, v posledních aktualizacích se mi vyskytl problém v podobě neustálého kousání hry, minulý týden hra jela nádherně plynule.
Za neustále houkání se omlouvám ale zvyk z RW kde je Mirel na mezerníku
Vyzkouším, díkyCo verze 1.7.105?
Tak ani v této verzi, ani po reinstalaci hra se stále extrémně kouše i na 80fps.Co verze 1.7.105?
Děkuju, já to měl zamknuto na 35fps,stáhnu na 30. Ještě jednou díky.Zdravím,
i mně se hra kousala. Po přepnutí na max. 30FPS na graf.kartě (což se zde na foru několikrát doporučovalo) mi hra jede naprosto plynule.
Děkuji.Najlepšie je vymazať ale môže sa aj prekopirovat.... a však zložky kabíny a zvukov odporúčam vymazať.
Hustý,jen tak dál .....Pokud někomu nepojede mašina po přechodu na stanovišti, tak vězte, že se do update dostala novinka v přenosu klíče pultu.
CTRL + K nejprve zasune klíč a znovu stisknutí až do druhé polohy ho aktivuje.
Opětovné stisknutí CTRL + ALT + K klíč postupně deaktivuje a klíč pak putuje přímo do fírovo kapsy.
Aby ho fíra mohl použít na druhém stanovišti, musí ho mít přeci sebou při přecházení.
Tak co, další otravná blbina co?
Blbina?Ano vzhľadom k tomu,že neexistuje schopný,moderný editor aktivít,ktorý by tie ,,blbiny,, vstrebal.Dokonca predvčerom už OR CZSK nechcel vstrebať ani statické consisty z aktivity urobenej v msts AE.Proste ich OR CZ SK nezobrazí,alebo si vyberá,ktoré ano a ktoré nie.Vydávajú sa tu include na vozy so smerovaním na ladenie svetiel,ktoré ešte neboli vymyslené a potom ten prísny msts AE si postaví hlavu.Nie som odborník,som laik a verte,že vďačný užívateľ OR CZSK,preto to neberte ako kritiku,ale ako moj laický postreh,kam by ste sa mali do budúcnosti pozerať.Pokud někomu nepojede mašina po přechodu na stanovišti, tak vězte, že se do update dostala novinka v přenosu klíče pultu.
CTRL + K nejprve zasune klíč a znovu stisknutí až do druhé polohy ho aktivuje.
Opětovné stisknutí CTRL + ALT + K klíč postupně deaktivuje a klíč pak putuje přímo do fírovo kapsy.
Aby ho fíra mohl použít na druhém stanovišti, musí ho mít přeci sebou při přecházení.
Tak co, další otravná blbina co?
Ad Laminátka v Kolíně - pokud by opouštěl Kutnou Horu v 80km/h a s plnými jímkami, tak se soupravou 8xB do Kolína doklouže (u nástupiště cca 30 km/h). Až pod začátek nadjezdu nad hlavní tratí u Kolína je to po spádu, což dost pomáhá. Vzduch za tu chvilku (cca 15 min) u těsné soupravy vydrží. Pochybuju ale, že se ta legenda zakládá na pravdě, protože celou cestu by strojvedoucí musel vědět, že jede pod DC trolejí a tedy by ho asi nenapadlo s tím "efektem" počkat až do Kolína. To už je pravděpodobnější, že zastavil v Kutné Hoře pod DC a tam ze zvyku zvednul sběrač. Každopádně legenda o laminátce v Kolíně pravdivá být může, jen to zvednutí sběrače už zřejmě ne....Asi by nedojel kvůli vzduchu. Není proud, nejdou kompresory. A nákladní vlaky bývají děravé.
Jednou jsme to zkoušeli na žabotlamně. Přijedeme od Benešova do Praha Strašnice a bum, nejde proud. Odbavíme cestujících a proud stále nejde. Tak odbrzdit a souprava se začala pomalu kutálet. Až do Praha Vršovice a proud stále nešel. Výpravčí na nás kouká jako vrána "Jak jste se sem dostali, když je výpadek proudu?" Ale vzduch v jímkách vyšel tak tak.
Jenomže to bylo proti předpisům. Vypnutí proudu bylo i jako možnost zastavení dopravy, jako nyní generální stop. Proto mají všechny vlaky zůstat stát. Ale parťák volil menší zlo v tom, abychom nezůstali viset na širé trati, ale vlak dostali do stanice. To bylo tenkrát také pravidlo. Pokud možno v případě poruchy vždy dojet do stanice a neblokovat širou trať.