CZSK verze 1.7

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Mám drobný dotaz k VZ LS90, např. na ESu a Peršingu. Také můžete při nesvítící modré při přenosu povolujícího znaku (výluka živáka, modrá nesvítí, netřeba obsluhovat TB) tj. zelená trvale, žlutá do 120 km/h, tzv. "předmačkávat" TB aniž by se ozval bzučák?
Mně to funguje při předmačkávání jakékoliv restrikce, kdy je potřeba obsluhovat - zmáčknu do modré a bzučák. Ale pokud se při povolujícím znaku modrá nevysvěcuje, lze mačkat živáka a bzučák se neozve.
U Mirelu to funguje správně a ten se ozývá vždy (tam ale modrá svítí i se zeleným znakem). Je to tedy nasimulováno v závislosti na modré, nebo mám někde chybu a je potřeba přeinstalovat? Díky:cool:

Hele ty komandére, potřebuju taky trochu času. Jestli si sakra myslíš, že to je naprosto banální a jednoduchý na první dobrou, tak žiješ asi v nějakým scifi světě.
Testovací verze jsou hlavně pro můj tým a nikdo u toho nesedí 24h denně. Až to bude hotové, tak to zde napíšu.
Takže si vyprošuju nějaká ultimáta! Děkuji

Apropo vypadá to, že už vše funguje. Kvůli kompatibilitě a také tomu, že u některých lokomotiv se klíč nepřenáší ale zůstává v pultě, kód sám rozhoduje dle zapsané animace (počtu snímků) v cvf u objektu ORTS_POWERKEY, jaký klíč bude nasazen.

2 snímky - nepřenosný a kompatibilní s existujícími zápisy v cvf (aktivní klíč blokuje ostatní pulty)
3 snímky - přenosný s podporou animace vyndání klíče do kapsy

Iciku, já jen místo abych testoval aktivitu, tak jsem stál v depu a mrcasil se s rozjezdem. Vždyť jsem napsal, že to už funguje. A fungovat to musí i u mašin s jedním stanovištĕm, víc popsáno v SZ.

Zdravím
a díky za info.
Ty 3 s jsou na nekódované trati bez přenosu návěstí.
Přeci jen těch 6 s už je lepší. Pokud to půjde někde nastavit ....................

Třeba mě opraví Icik

Mělo by stačit upravit sript ve složce common.script/Ceske_vlakove_zabezpecovace/LSIV

Třeba mě opraví Icik

Mělo by stačit upravit sript ve složce common.script/Ceske_vlakove_zabezpecovace/LSIV
Zdravím
a díky za info. Vzhledem k tomu, že autoři reagují hodně rychle, tak se určitě dočkáme opravy. To rozhodně není ironie, ale konstatování dosavadních pozitivních zkušeností ...... :)

Rozhodne nie. České x6x používajú už Mirel script od Jindřicha. Teda LS90 a LVZ. Akurát nie je to originál kód. Pretože ten sa ešte nerobil. Je to len nástrel.

Ahoj, ač mám zaplé topění v Hektoru, Ctrl+Alt+H, řve mi ORCZ, že mi je zima. :)

EDIT, tak ono vůbec netopí:
toploko.jpg
I kdzž mačkám klávesovou zkratku, tak mi ORCZ vypisuje topení zapnuto a po druhém stsknutí taky zapnuto místo vypnuto a v tabulce topení nejede.

Tak, vůbec jsem neměnil stanoviště, najel na vozy, provedl zkoušku brzdy, 30 minut v háji a teď jsem se chtěl rozjet, spořič pultu blokovaný a stojím, takže něco blbne. I to topení mašiny. Když jsem aktivitu nahrál těsně před najetím na vozy a chtěl přidat, ORCZ začal sát vypněte dynamickou brzdu a opakujte později, celé je to nějaké čudné. Test samozřejmě v aktivitě.
dynbrzd.jpg

Situace s dynamickou brzdou ze všech Load stejná, takže konec a zvonec.

EDIT!
Tak teď jsem znova spustil aktivitu a uložil/nahrál a zatím OK. Tak nevím, co způsobuje tyhle BUGy i topení v mašině zatím jede. Jen mne napdá, že jsem si vyzkoušel změnu stanoviště tam a zase zpět. (ten případ jak to blblo) ale normálně jsem jel až k soupravě. Nejprv začalo vypadávat to topení a pak něela ani páka směru a pak ten problém po load ze všech pozic. Fakt netuším, jedu testovat dál.

Load lokomotivy v pohybu a finíto, i když jsem dal tah, tak mašina nereaguje ukážou se procenta v pohodě, páka nejde ani v 0 km/h přestavit a vypisuje tohle:
lokobrzda.jpg

Takhle to vypadá hned po load v pohybu:
lokobrzda2.jpg
Zajímavé je, že jsem nechal mašinu zastavit, zkusil jsem vytáhnout klíče Ctrl+Alt+K, to fungovalo, zpět už nešly (Ctrl+K), psalo že je pult blokován. Takže je to celé rozsypané.

Ahoj. Pult byl zaplý, s ničím jsem neramploval. Jak dojdu z práce pokud se na to nepřijde, udĕlám video. Ono po startu aktivity vše funguje. Tohle bylo po Load, mašina ve volnobĕhu, jede. Load a už nereaguje na přidání výkonu.

Back
Nahoře