Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo /Komárom/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Chyba se stahovánim v průběhu noci : Kdo jste se pokoušeli stahovat trať přes odkaz s počítadlem a nejelo to, tak chyba nebyla způsobena smazáním scriptů z webu, ale nýbrž opravou filesystému - takže byl server dočasně nedostupný. Již je vše OK.

1. Sak to ide dnes v pohode stiahnut zo stranky.
2. Keby ste to stahovali cez total comander tak stahujete a ked to prerusite mozete dalej pokracovat v stahovani!

Tax napsal:
... z iných lokalít stiahnem aj 1 GB v celku, ale odtiaľto to proste a jednoducho nešlo. Ono to síce soslo celé, ale web nepovoľuje priebežné ukladanie na HDD, nacpe to kamsi do dočasných súborov a až potom to kopíruje na zvolené miesto - a tam práve nastala chyba. No ale šak ja tú trať mám v noťasovi, myslím, že sa od poslednej sleziny v BA moc nezmenila. Len som bol zvedavý, či tam už Duuso zapracoval moje nové budovy ... :wink:
Chyba medzi klávesnicou a stoličkou ... ja som to hľadal v inom adresári, než kam som to dal ukladať ... všetko je OK

Naposled editoval moderátor:
Super práca! Nádherne spracovaná trať. :ole:

Tá aktivita síce nie je úplne domyslená, ale vzhľadom na to, že je robená kvôli poznaniu trate, tak to je OK.

Neviem či má veľky zmysel tvoriť v tomto stave trate ešte rýchlikové aktivity, ale nejaké tie osobáčiky sa určite nájdu :wink:

Už som volal Demovi aby stopol tie počítadlá, tak to hádam pôjde bez problémov,užívajte si to.
Ad Tax: Tie Tvoje budovy sú super, len momentálne z nich potrebujem len tú s tým výstupkom na streche do Vajnor, bolo by to treba naskinovať, foto mám, keď to bude pôjde to do prvej akutalizácie.
V každom prípade ďakujte všetkým ktorí svojimi dielami a radami prispely ku vzniku trate /viď readme/.

Pani prajem pekny den.
Na uvod jedno info. Stranka sa preraba a postupne sa vymienaju pocitadla od Martensa, ktore sa preukazali vdaka serveru ic.cz ako vysoko nestabilne.
V kazdom pripade Martensovi dakujem za technicku podporu,.Za server uz nemoze. Martens zatial databazu este nemaz prosim, ja sa ozvem.Dik.
Momentalne nahradujem vsetky pocitadla na bluebord.cz co je stabilny server takze to bude fungovat vsetko koser. Co sa tyka trate tak tam uz je pocitadlo nove. Pre tych co si stym nevedia poradit odporuca reloadnut stranku, popripade vymazat ulozenu stranku s pamäte cache. Mozno som to zle napisal ale asi vsetci viete o co ide. Ďalšie info je že žiadam moderatorov o zmazanie všetkych linkov s tohto vlakna. Nikomu som povolenie na nalinkovanie nedal. V opačnom pripade trať stiahnem dočasne zo serveru kým sa tie linky neymažu. Spozdravom
Dem.

v63 napsal:
Pani prajem pekny den.
Na uvod jedno info. Stranka sa preraba a postupne sa vymienaju pocitadla od Martensa, ktore sa preukazali vdaka serveru ic.cz ako vysoko nestabilne.
V kazdom pripade Martensovi dakujem za technicku podporu,.Za server uz nemoze. Martens zatial databazu este nemaz prosim, ja sa ozvem.Dik.
Momentalne nahradujem vsetky pocitadla na bluebord.cz co je stabilny server takze to bude fungovat vsetko koser. Co sa tyka trate tak tam uz je pocitadlo nove. Pre tych co si stym nevedia poradit odporuca reloadnut stranku, popripade vymazat ulozenu stranku s pamäte cache. Mozno som to zle napisal ale asi vsetci viete o co ide. Ďalšie info je že žiadam moderatorov o zmazanie všetkych linkov s tohto vlakna. Nikomu som povolenie na nalinkovanie nedal. V opačnom pripade trať stiahnem dočasne zo serveru kým sa tie linky neymažu. Spozdravom
Dem.

Všechny linky na váš server byly podle Tvého přání z příspěvků odstraněny.

Ostatní potencionální tazatele na to, kde trať stáhnout prosím, aby se obraceli na majitele stránek, kde je trať uveřejněna.

Děkuji za pochopení

Ďakujem. Download obnoveny. Co sa tyka problemov so stiahnutim tak odporucam mozzilu firefox plus getright, alebo flashgot a podobne downloaderi. Vseobecne zname je že IE ma problemi aj tam kde nie su.

Skvělá práce. :ole:
Trať je skutečně nádherná. Včera jsem ji projížděl a je to nádhera. Plno skvělých objektů - kombajny, traktory, krávy atd.
Přeju hodně úspěchů do další stavby.

v63 napsal:
Ďakujem. Download obnoveny. Co sa tyka problemov so stiahnutim tak odporucam mozzilu firefox plus getright, alebo flashgot a podobne downloaderi. Vseobecne zname je že IE ma problemi aj tam kde nie su.
Trať sice znám a mám od sleziny, ale vzhledem k "problémům se stahováním" jsem testnul download. Mám IE a bez nejmenších problémů byla trať za 35sekund v PC. A bez getright, atd. Ani tyto prográmky neznám.

Byla zde připomínka od Boba57 v rozdílech v Global a Sound. Jedná se o model zarážedla od Deteria a opravu zvuků v pískání nákolků na lokálce zatáčka. Bohužel složka Sound je společná pro všechny tratě a jakmile ji přeinstalujete jinou tratí, můžete se dostat do historie. Bylo by vhodné zvuky ujednotit a pravidelně aktualizovat. V sound mám ještě jeden problém a to při externím pohledu na koridoru zatáčka je slyšet cinkání závor. Po vyřešení by bylo vhodné (z mé strany) aktuální složku Sound a Global dát někam ke stažení.

Zbyněk Šemora napsal:
... jsem testnul download. Mám IE a bez nejmenších problémů byla trať za 35sekund v PC. A bez getright, atd.
Naprostý súhlas. Po odstránení chyby medzi stoličkou a klávesnicou to ide naprosto dobre aj bez zbytočných balastných programov.

Zbyněk Šemora napsal:
Mám IE a bez nejmenších problémů byla trať za 35sekund v PC. A bez getright, atd. Ani tyto prográmky neznám.

No jo, ale při takové rychlosti připojení taky ty prográmky postrádají smysl. Pokud to někdo tahá přes telefon, neobejde se bez nich...

Zbyněk Šemora napsal:
...Po vyřešení by bylo vhodné (z mé strany) aktuální složku Sound dát někam ke stažení.
to by nebyl problém, ale až po balíku pro elektriky.

stahování tratě

Trať stahuji pomocí getright a skončím na 16 procentech pak error.jako prohlížeč používám Mozzilu.je to chyba mezi židlí a pc nebo jinde?Dík za odpověď s pozdravem latich

Tax napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
... jsem testnul download. Mám IE a bez nejmenších problémů byla trať za 35sekund v PC. A bez getright, atd.
Naprostý súhlas. Po odstránení chyby medzi stoličkou a klávesnicou to ide naprosto dobre aj bez zbytočných balastných programov.

Nie vsetko co je pre jedneho zbytocnost je zbytocnost pre vsetkych. Su ludia ako aj ja napriklad kde lokalita jednoducho nedovoli nic ako dial-up. V tomto pripade bez balastnych programov mozes dat zbohom comukolvek co ma viac ako 20MB. (zalezi aj od stability pripojenia. , zdruzovace liniek a pod..) Co sa tyka toho problemu Laticha tak ani jeden kolega s madarska nesignalizoval problem so stiahnutim pri mozzile a getrighte. Takze to bude bud problem medzi klavesnicou a pocitacom ,alebo poskytovatelom internetu.

Stáhlo se mi to v pohodě, mám ADSL 512kb/s + zrovna aktivované FUP, rychlost stahování asi 7kb/s, přes Operu, stahovalo se to cca 16 hodin, bez jediné chybky. Moje první dojmy tratě jsou velice dobré, další super trať.

Vieťe mi poradiť mne sa po nahraní vôbec nespuseí MSTS a píše chybové hlásenie keď som ju vymazal MSTS sa spustilo.
Skúšal som to editovať v Train Simulator Editors & Tools a napísalo mi že chýba ZSR130.ref
:cry:
ZSR130.ref
Viete mi poradiť už neviem čo mám robiť

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře