Miro, platí to pro každého....chybami se člověk učí.... :idea:Dráčik napsal:Keď som písal príspevok na začiatku, chcel som napísať zvlášť pre Jiřího odkial kam je krajina, ale nechcel som prudit. Asi som mal...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Miro, platí to pro každého....chybami se člověk učí.... :idea:Dráčik napsal:Keď som písal príspevok na začiatku, chcel som napísať zvlášť pre Jiřího odkial kam je krajina, ale nechcel som prudit. Asi som mal...
TTV01 napsal:Už mi nabehne obrazovka dá sa vybrať miesto na trati aj rušeň
ale hneď jak sa spustí obrazovka načítavania trate tak neobjaví sa ani jedna čiarka načítavania trate a vyhodí mi :
Failed to load material palette
Global, Sound a Track_B mám tak ako treba aj ostatní trate sú preč iba 130 je tam.
Vie mi niekto poradíť v čom je ešte problém lebo po tomto hlásení sa vrátim na obrazovku výberu trate a Rušňa
Vďaka
Dráčik napsal:V mojom príspevku je odkaz na consisty, pri pakovaní trate som pozabudol, ze je tam ta aktivita. Začiatočnícke chyby![]()
Dráčik napsal:.....Okrem toho je tam jedna aktivita od TSCharielho, na ktorú treba na začiatku silné nervy, ale potom sa prejde celý hotový úsek. Consisty si stiahnite tu: žádost majitele stránky odstraněno
Jozef Mihálik napsal:Trať 130 - Pripájam sa k vyjadreniam uznania pre autorov, teším sa, že neváhali zverejniť trať aj v rozpracovanom stave. Ako rodeny bratislavčan zvlášť vítam rendez a bratislavské spojky. Aj jazda zo Štúrova do Bratislavy má svoje kúzlo, hoci po Šaľu je to jazda "po prérii", nevadí, hlavne že máme koľaje a rýchliky môžeme už voziť zo Štúrova až do Prahy. Trať mi až na drobnosti, ktoré tu už boli spomenuté, išla na prvý raz. Ešte raz vďaka!
Laborec425 napsal:Vytvořil jsem jednoduchou aktivitu pro tuto trať. Kdo má zájem, může stahovat na http://www.vlaky.org v sekci Download!
Ivan.ps napsal:Laborec425 napsal:Vytvořil jsem jednoduchou aktivitu pro tuto trať. Kdo má zájem, může stahovat na http://www.vlaky.org v sekci Download!
Je pekné, že nietko urobil príjemnú aktvitu k tejto trati, ale:
Už sa to tu asi 100x riešilo, ale dovolím si to pripomenúť. Pod binom 1.6 a viac sa nemôže aktivita začínat s rozbehnutou lokomotívou, pretože pri prechode na druhe stanovište sa vlak hráča začne správať nekorektne!!! Túto nemilú chybičku som si všimol už pri aktivite, ktorá bola pribalená k trati a teraz sa opať vyskytla v tejto aktivite...
aal13 napsal:Hello everybody! Excuse Me. I search activities to zsr130. Is there any activities to this road? Thank You for the answer. alain