Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo /Komárom/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Dráčik napsal:
Keď som písal príspevok na začiatku, chcel som napísať zvlášť pre Jiřího odkial kam je krajina, ale nechcel som prudit. Asi som mal...
Miro, platí to pro každého....chybami se člověk učí.... :idea:

je to naozaj uzasne co stavitelia trati (aj ostatni co sa podielaju inym sposobom) dokazali vytvorit. plnia sny mnohym, ktori by sa normalne do skutocnej lokomotivy mozno nikdy nedostali...

Už mi nabehne obrazovka dá sa vybrať miesto na trati aj rušeň
ale hneď jak sa spustí obrazovka načítavania trate tak neobjaví sa ani jedna čiarka načítavania trate a vyhodí mi :

Failed to load material palette

Global, Sound a Track_B mám tak ako treba aj ostatní trate sú preč iba 130 je tam.
Vie mi niekto poradíť v čom je ešte problém lebo po tomto hlásení sa vrátim na obrazovku výberu trate a Rušňa
Vďaka

TTV01 napsal:
Už mi nabehne obrazovka dá sa vybrať miesto na trati aj rušeň
ale hneď jak sa spustí obrazovka načítavania trate tak neobjaví sa ani jedna čiarka načítavania trate a vyhodí mi :

Failed to load material palette

Global, Sound a Track_B mám tak ako treba aj ostatní trate sú preč iba 130 je tam.
Vie mi niekto poradíť v čom je ešte problém lebo po tomto hlásení sa vrátim na obrazovku výberu trate a Rušňa
Vďaka

Pokial mas dost miesta na disku tak si nainstaluj este jeden simulator kde budes mat len toto a BP. Budes mat po probleme a mi tiez. Inak netusim co mas na figu. Kazdemu to ide. Sorry.

Tak jsem taky jeden z těch komu to hlásilo: Failed to load material palette.Mám několik Globalů,tak jsem si pro tuto trať nachystal sólo z BP a zřejmě s chybou,proto ta hláška.Až když jsem podruhé zkopíroval komplet global z BP se mi to rozjelo.
Tratě přepínám pomocí Bat souborů,proto vytvářím ke každé Global i když se opakuje.Takže mám jeden simulátor,několik Routes,Global a Sound
Nepíšu to proto,aby jsi vytvářel Bat soubory,ale aby jsi zkontroloval Global,kde se domnívám že je chyba

Dráčik napsal:
V mojom príspevku je odkaz na consisty, pri pakovaní trate som pozabudol, ze je tam ta aktivita. Začiatočnícke chyby :eek:
Dráčik napsal:
.....Okrem toho je tam jedna aktivita od TSCharielho, na ktorú treba na začiatku silné nervy, ale potom sa prejde celý hotový úsek. Consisty si stiahnite tu: žádost majitele stránky odstraněno

Zdravím.
Please, kde se tedy ty consisty nechají stáhnout.
Dík

Naposled editoval moderátor:
Nakoniec pomohlo odinštalovanie vyčistenie registrov reštart nainštalovanie a všetko fachčí ako má :D
A už som absolvoval skúšobnú jazdu Senec - Sládkovičovo
:D ´Vďaka všetkým za pomoc.
:!: A autorom patrí moja poklona trať je super aj časť Ivanka pri Dunaji - Bernolákovo kde rád fotím, ako som ju prešiel tak si dali veľmi záležať na realite.

Chlapci všichni co jste měli problémy. Tuto trať jsem rozbalil a provozuju spolu s BP. Jediný problém co byl tak chybělo jedno zarážedlo a .cons. Ale to už je detail. Zarážedlo jsem si překopíroval z BP a OK. Defakto můžu říct že jsem to rozeběhl na první pokus.

Presne ako píše Zdeněk, jediný problém je v tom zarážadle, ale to už bola trať na servri, ale v aktualizácii to bude, koniec koncov nie je to problém dokopírovať.

Dráčik napísal:
Okrem toho je tam jedna aktivita od TSCharielho, na ktorú treba na začiatku silné nervy, ale potom sa prejde celý hotový úsek.

A ja doplním: Ako som popise uviedol je tato ACT pripravená na dokončenie po dobudovaní trate, nakoľko som tento NEx už urobil na trati
150.Jakmile "stavebná čata Duušo & comp" dorazí do Palárikova prerobím
ACT do reálneho stavu jak na 150-e ale i tu, takže sa bude dať ťahať NEx
zo Žiaru až po Blavu. :lol: :?: :lol:
Teraz je to len na poznanie trate.

Trať 130 - Pripájam sa k vyjadreniam uznania pre autorov, teším sa, že neváhali zverejniť trať aj v rozpracovanom stave. Ako rodeny bratislavčan zvlášť vítam rendez a bratislavské spojky. Aj jazda zo Štúrova do Bratislavy má svoje kúzlo, hoci po Šaľu je to jazda "po prérii", nevadí, hlavne že máme koľaje a rýchliky môžeme už voziť zo Štúrova až do Prahy. Trať mi až na drobnosti, ktoré tu už boli spomenuté, išla na prvý raz. Ešte raz vďaka!

Jozef Mihálik napsal:
Trať 130 - Pripájam sa k vyjadreniam uznania pre autorov, teším sa, že neváhali zverejniť trať aj v rozpracovanom stave. Ako rodeny bratislavčan zvlášť vítam rendez a bratislavské spojky. Aj jazda zo Štúrova do Bratislavy má svoje kúzlo, hoci po Šaľu je to jazda "po prérii", nevadí, hlavne že máme koľaje a rýchliky môžeme už voziť zo Štúrova až do Prahy. Trať mi až na drobnosti, ktoré tu už boli spomenuté, išla na prvý raz. Ešte raz vďaka!

Zverejniť trať v zárodku je myslím rozumný postup /viď Zbyňek Šemora/,vždy sa nájdu ľudia, ktorí inšpirovaní samotnou existenciou trate dokážu pomôcť s dodaním orig. objektov, podkladov, usmernení alebo postrehov.

Laborec425 napsal:
Vytvořil jsem jednoduchou aktivitu pro tuto trať. Kdo má zájem, může stahovat na http://www.vlaky.org v sekci Download :) !

Je pekné, že nietko urobil príjemnú aktvitu k tejto trati, ale:

Už sa to tu asi 100x riešilo, ale dovolím si to pripomenúť. Pod binom 1.6 a viac sa nemôže aktivita začínat s rozbehnutou lokomotívou, pretože pri prechode na druhe stanovište sa vlak hráča začne správať nekorektne!!! Túto nemilú chybičku som si všimol už pri aktivite, ktorá bola pribalená k trati a teraz sa opať vyskytla v tejto aktivite...

Ivan.ps napsal:
Laborec425 napsal:
Vytvořil jsem jednoduchou aktivitu pro tuto trať. Kdo má zájem, může stahovat na http://www.vlaky.org v sekci Download :) !

Je pekné, že nietko urobil príjemnú aktvitu k tejto trati, ale:

Už sa to tu asi 100x riešilo, ale dovolím si to pripomenúť. Pod binom 1.6 a viac sa nemôže aktivita začínat s rozbehnutou lokomotívou, pretože pri prechode na druhe stanovište sa vlak hráča začne správať nekorektne!!! Túto nemilú chybičku som si všimol už pri aktivite, ktorá bola pribalená k trati a teraz sa opať vyskytla v tejto aktivite...

Omlouvám se. Nestíhám číst celé toto fórum. Aktivitu opravím. :)

Drobná správa zo stavby: Čochvíľa bude dobudovaná krajina v okolí Vážskeho mosta v Trnovci, celkom sa mi to pozdáva, keď to bude pozerateľné prihodím aj screen.Odb. Močiar nafasovala originálne stavadlo-Felix-vďaka.Nebulus opäť dodal pár objektov-vďaka taktiež.Dorobím krajinu okolo tohoto mosta,nakoľko ak vylúčim Kováčovské kopce za Štúrovom myslím si, že toto je najkrajší úsek trate a potom späť do hlavného mesta.

Nooo, pekne a ja sa snažím ju vymáknuť aby som ju nafotil na skin a nikdy sa mi nedarí, vždy je tma, slnko, lebo som v pohybe ja alebo ona.

Hello everybody! Excuse Me. I search activities to zsr130. Is there any activities to this road? Thank You for the answer. alain

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře