Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba medzi klávesnicou a stoličkou ... ja som to hľadal v inom adresári, než kam som to dal ukladať ... všetko je OKTax napsal:... z iných lokalít stiahnem aj 1 GB v celku, ale odtiaľto to proste a jednoducho nešlo. Ono to síce soslo celé, ale web nepovoľuje priebežné ukladanie na HDD, nacpe to kamsi do dočasných súborov a až potom to kopíruje na zvolené miesto - a tam práve nastala chyba. No ale šak ja tú trať mám v noťasovi, myslím, že sa od poslednej sleziny v BA moc nezmenila. Len som bol zvedavý, či tam už Duuso zapracoval moje nové budovy ...![]()
v63 napsal:Pani prajem pekny den.
Na uvod jedno info. Stranka sa preraba a postupne sa vymienaju pocitadla od Martensa, ktore sa preukazali vdaka serveru ic.cz ako vysoko nestabilne.
V kazdom pripade Martensovi dakujem za technicku podporu,.Za server uz nemoze. Martens zatial databazu este nemaz prosim, ja sa ozvem.Dik.
Momentalne nahradujem vsetky pocitadla na bluebord.cz co je stabilny server takze to bude fungovat vsetko koser. Co sa tyka trate tak tam uz je pocitadlo nove. Pre tych co si stym nevedia poradit odporuca reloadnut stranku, popripade vymazat ulozenu stranku s pamäte cache. Mozno som to zle napisal ale asi vsetci viete o co ide. Ďalšie info je že žiadam moderatorov o zmazanie všetkych linkov s tohto vlakna. Nikomu som povolenie na nalinkovanie nedal. V opačnom pripade trať stiahnem dočasne zo serveru kým sa tie linky neymažu. Spozdravom
Dem.
Trať sice znám a mám od sleziny, ale vzhledem k "problémům se stahováním" jsem testnul download. Mám IE a bez nejmenších problémů byla trať za 35sekund v PC. A bez getright, atd. Ani tyto prográmky neznám.v63 napsal:Ďakujem. Download obnoveny. Co sa tyka problemov so stiahnutim tak odporucam mozzilu firefox plus getright, alebo flashgot a podobne downloaderi. Vseobecne zname je že IE ma problemi aj tam kde nie su.
Naprostý súhlas. Po odstránení chyby medzi stoličkou a klávesnicou to ide naprosto dobre aj bez zbytočných balastných programov.Zbyněk Šemora napsal:... jsem testnul download. Mám IE a bez nejmenších problémů byla trať za 35sekund v PC. A bez getright, atd.
Zbyněk Šemora napsal:Mám IE a bez nejmenších problémů byla trať za 35sekund v PC. A bez getright, atd. Ani tyto prográmky neznám.
to by nebyl problém, ale až po balíku pro elektriky.Zbyněk Šemora napsal:...Po vyřešení by bylo vhodné (z mé strany) aktuální složku Sound dát někam ke stažení.
Tax napsal:Naprostý súhlas. Po odstránení chyby medzi stoličkou a klávesnicou to ide naprosto dobre aj bez zbytočných balastných programov.Zbyněk Šemora napsal:... jsem testnul download. Mám IE a bez nejmenších problémů byla trať za 35sekund v PC. A bez getright, atd.