Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo /Komárom/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
TTV01: To vyzerá na nekompatibilný Global, alebo prítomnosť iných tratí pod Xtrack. Ref súbor je potrebný len pre vkladanie objektov v editore tratí, na funkčnosť trate nemá vplyv.

TTV01: Tak znova a presnejšie, trať je kompatibilná s traťami Bratislava - Praha, Luhačovice a ešte s ďalšími, ktoré boli tvorené na GLOBALe Zbyňka Šemory. Trať sa neznesie s traťami tvorenými na X-Tracks. Preto nemôže byť s nimi v jednom adresári ROUTES.

Mám klasické trate ktoré sú súčasťou MSTS a ZSR 150 .
Global som nahral nový zo strákny trate 130 a nič najhoršie že sa mi vôbec nenaštartuje MSTS a už pri úvodnej obrazovke mi podá chybová hlásenie asi v 2/3 načítavania (podľa čiarok )
mám Bin1.6 (ak som ten názov nepoplietol)
Prosím o pomoc nakoľko som sa tešil na túto trať kedže bývam vedľa nej.
:cry:
PS na trať Praha- Bratislava sa pripravujem zatiaľ ju nemám a bojím sa ju zatiaľ objednať či bude fungovať ale ak rozchodím 130ku tak určite si ju kúpim

TTV01 napsal:
Mám klasické trate ktoré sú súčasťou MSTS a ZSR 150 .
Global som nahral nový zo strákny trate 130 a nič najhoršie že sa mi vôbec nenaštartuje MSTS a už pri úvodnej obrazovke mi podá chybová hlásenie asi v 2/3 načítavania (podľa čiarok )
mám Bin1.6 (ak som ten názov nepoplietol)
Prosím o pomoc nakoľko som sa tešil na túto trať kedže bývam vedľa nej.
:cry:
Keďže si to inštaloval tam, kde máš ŽSR150, tak si spôsobil riadny guláš. Existuje čosi ako Global pre trať BP, ktorý potrebuje aj ŽSR130 a zopár ďalších tratí a potom existuje global s Xtracks, ktorý používajú ostatné domáce a hlavne zahraničné trate. Nuž a ty si to pekne zmotal dohromady. Budeš si musieť preštudovať príslušné vlákna tohoto fóra, kde sa o tomto už veľmi dlho hovorí.
Pre teba bude asi platiť toto: Učiť sa, učiť sa učiť sa ... aj súdruh Lenin tak povedal

Vďaka za odpoveď rád sa poučím neviem či chápem ale dobré by bolo dať len trať 130 s Global a ostatné spolu s Global dať inde?

TTV01 napsal:
Vďaka za odpoveď rád sa poučím neviem či chápem ale dobré by bolo dať len trať 130 s Global a ostatné spolu s Global dať inde?
Presne tak, ja osobne mám z týchto dôvodov dve inštalácie MSTS, ale sú aj iné možnosti.

Už sa to posunulo až na to že mi to píše pri spustení trate
"Failed to load material palette"
vieťe mi pomôcť
PS vymazal som všetky trate až na 130
Vďaka aj za link

Ešte možno pre vás sprostú ale pre mňa dosť podstatnú otázku ktorá možno vyrieši problém hore kde treba nahrať adresár TRACK_B
Vďaka

Pokial nie je v archive readmi s inštrukciami na inštalaciu dajte mi vediet. Dám potom k stiahnutiu celí postup. Ale pokial tam je tak odporúčam lepšie čítať. Ono to zase tak zložité nie je.
Miro ozvy sa mi aby som vedel či tam je ten texťák, alebo nie.

Trať jsem si včera projel,je tam plno pěkných věcí a celkově se mi moc líbí,i když dávám přednost tratím kopcovitějšího rázu.Jen tak dál.

Sypu si popel na hlavu. Přehlédnul jsem text,který se píše v PDF

Krajina je
vybudovaná v úseku Bratislava východ – Šaľa, v ostatných úsekoch je trať
vybudovaná iba koľajovo spolu s návestidlami, nástupišťami, perónmi, stĺpmi TV
a dôležitými objektmi. Krajina a ostatné plánované úseky sa budú samozrejme ďalej
postupne stavať a budú zverejňované formou aktualizácií.

Takže je to tak.

Naposled editoval moderátor:
Už nám zbývá jen Tygy a máme kompletní trať ze Štúrova do Děčína. Samozřejmě pro ČSD Balt Orienty, Meridiany, atd by to chtělo, abych si pohnul se stavbou přes Havlíčkův Brod :lol: :lol: :lol:
Před 4 lety se nám o takových tratích ani nesnilo.

Keď som písal príspevok na začiatku, chcel som napísať zvlášť pre Jiřího odkial kam je krajina, ale nechcel som prudit. Asi som mal...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře