Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo /Komárom/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Inak páni to stým hlásením v Galante a na Východnom ste ma teda dostali,to je iná paráda Som nachval čučal v Galante a počúval "tetu v rozhlase" . Celkovo sa mi páči keď stavitelia dajú do staníc rozhlas,vtedy to je reál ako sa patrí :wink:

Naposled editoval moderátor:
Na autenticite staníc pridáva ešte viac originálne hlásenie s pôvodnou znelkou ako napr. v Nových Zámkoch alebo vo Zvolene.

duuso napsal:
Na autenticite staníc pridáva ešte viac originálne hlásenie s pôvodnou znelkou ako napr. v Nových Zámkoch alebo vo Zvolene.

Chlapi, byvam asi 300m od zel. stanice Petrzalka.
Nechcete aj z tejto stanice autenticke hlasenia ?
Resp. budete modelovat tu nezamenitelnu petrzalsku stanicu ??
Nahram zvuky, popr. pofotim a mozem poslat.

Celý uzol Bratislava je koľajovo postavený, vrátane Petržalky kde však krajina ešte nie je, peróny sú vymodelované, staničná budova tiež ALE v Trainze, jeden slovenský modelár prisľúbil konverziu do MSTS tak uvidíme, ale zvuky môžeš nahrať, to sa bude hodiť, je to tam tuším aj v nemčine ak sa nemýlim, ale keď už píšeš zišli by sa odtiaľ orientačné fotky zhlaví a okolitej zástavby.

duuso napsal:
Celý uzol Bratislava je koľajovo postavený, vrátane Petržalky kde však krajina ešte nie je, peróny sú vymodelované, staničná budova tiež ALE v Trainze, jeden slovenský modelár prisľúbil konverziu do MSTS tak uvidíme, ale zvuky môžeš nahrať, to sa bude hodiť, je to tam tuším aj v nemčine ak sa nemýlim, ale keď už píšeš zišli by sa odtiaľ orientačné fotky zhlaví a okolitej zástavby.

Ok, pofotim z kazdej strany ako sa bude dat. Zvuky nahram len cez mobil, snad sa mi to podari zkonvertovat do nejakeho normalneho formatu.
Hovoria tam vzdy slovensky a potom nemecky :)

Ahoj,
prosim o radu...ako spravne dostat trat do hry?
postupoval som takto>..ZSR130 som dal do priecinku ROUTES
GLOBAL som dal do GLOBAl..dal som ho prepisat
a TRACK B som dal do .../Train Simulator
a ked som spustil hru tak pri loadingu mi spadla...
ako to tam dostat ,aby mi trat isla..diiik

Toto zavana kombinaciou X-track a BP Globalu. Ten postup je spravny a nemal by MSTS dovod padat keby tam neboli instalovane trate s X-Trackom.

aj ked som dal trat do novo nainstalovanej hry tak mi to padalo...netusim preco..ine trate mi idu

polartec napsal:
aj ked som dal trat do novo nainstalovanej hry tak mi to padalo...netusim preco..ine trate mi idu
jaké jiné tratě tam máš? jenom default z instalace nebo i něco jiného? A pokud i něco jiného - tak které?

tieto povodne trate>
TUTORIAL ROUTE, EUROPE1,EUROPE2,JAPAN1,JAPAN2,USA1,USA2 a este priecinok MyRoute.
Neskusal som ix vymazat ked su povodne..mozno by to este viac rozbilo hru.

ahoj.. Ja som tam dal GLOBÁL z trate p.Šemoru a v pohode to ide ....otvor si hru a pozri sa či ti to všetko prepísalo lebo mne to všetko neprepísalo.....tak som potom ručne prilepoval...........

myslis z trate bratislava - praha?..ten global?...da sa volne stiahnut?

polartec napsal:
a este som xcel..ake so to trate s X-track?..diik
Nakopči si tam global z trate BP, doplň do základného adresára zložku track_b a malo by to fachčiť.
K druhému dotazu:s xtrackom sú všetky trate okrem ŽSR130,Bratislava-Praha,Luhačovice,ŽSR169, možno som ešte nejakú zabudol, znamená to že ich nemôžeš mať v jednom adresári s traťami stavanými na koľajive BP.
A nebolo by od veci kontrolovať po sebe pravopis.

som si znova nainstaloval hru...nedaval som instalovat ziadnu trat co instalacia ponukala..tie zakladne..
nakopcil som tam trat 130 a znova mi hra nesla spustit...aj ten mstsbin som dal do hry a nic...ked som ju odstranil tak hra uz isla...neviem preco jej to vadi...

1./Nainštaluj MSTS + update na verziu 1.4
2./Nainštaluj MSTS Bin
3./Celý GLOBAL zmaž a nahraď ho globalom z trate Bratislava-Praha
4./Doplň do základného adresára MSTS zložku "track_b"
5./Do adresára "Routes" nakopči trať ŽSR130

Ak som na niečo zabudol doplňte ma.

asi kaslem uz nato...nejde to aj tak...vsetko som spravil ako si napisal...
mozno v tom update som spravil chybu..update 1.4..tam sa nic neinstaluje..som to iba nakopiroval a prepisal?
a MSTS bin som pouzil MSTSPatch1.7.051922
Global som pouzil z tvojej stranky kde som tahal aj trat 130.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře