Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
duuso napsal:Na autenticite staníc pridáva ešte viac originálne hlásenie s pôvodnou znelkou ako napr. v Nových Zámkoch alebo vo Zvolene.
duuso napsal:Celý uzol Bratislava je koľajovo postavený, vrátane Petržalky kde však krajina ešte nie je, peróny sú vymodelované, staničná budova tiež ALE v Trainze, jeden slovenský modelár prisľúbil konverziu do MSTS tak uvidíme, ale zvuky môžeš nahrať, to sa bude hodiť, je to tam tuším aj v nemčine ak sa nemýlim, ale keď už píšeš zišli by sa odtiaľ orientačné fotky zhlaví a okolitej zástavby.
jaké jiné tratě tam máš? jenom default z instalace nebo i něco jiného? A pokud i něco jiného - tak které?polartec napsal:aj ked som dal trat do novo nainstalovanej hry tak mi to padalo...netusim preco..ine trate mi idu
Nakopči si tam global z trate BP, doplň do základného adresára zložku track_b a malo by to fachčiť.polartec napsal:a este som xcel..ake so to trate s X-track?..diik