Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tohle já právě nevím. Jenom hledám kompromisy. Ale opravdu by mne zajímalo, kdyby se zrušila ta zatažená přídavná na vstupu do hry, co by se změnilo. Jestli by lokomotivy pak fungovaly normálně jako fungují v OR. Z praktického hlediska je to přednastavené nesprávně, jak jsem se zmínil, ale pokud je to podmínka, aby fungovalo ostatní, tedy na vstupu zatažená přídavná, tak se nedá nic dělat. Je to jenom hra. Já bych rád, aby fungovalo vše staré, co bylo naladěno do Openrails a vedle toho by vznikala vozidla, která jsou ten vyšší level co vyvíjíte. Ale opravdu, poraďte se s fíry , co jezdí nebo jezdili. Aby jste složitým způsobem nevyvíjeli nějaký provozní unreal. Byla by to pak opravdu nádhera, kdyby někdo nezavřel brzdu na jednom stanovišti, pak otevřel na druhém a následoval by sykot, jak vzduch letí ven. Když kabiny máte oddělené.To je zásadní rozdíl. My máme plně nezávislá stanoviště a musí se k nim také tak přistupovat.
Dane. Já si to nevzal do hlavy. Já jsem dvacet let na tom jezdil. Už máš nějaké návyky a hned vidíš, kdy je něco špatně. Když budu z kopce, tak v reálu bude utažená klika, kterou povolím, až tam bude vzduch. Pokud budu přecházet na druhou stranu ve sklonu, tak povolím přídavnou, zavřu brzdu, ale trochu pšouknu do rychlobrzdy, aby do brzdových válců se naplnilo trochu vzduchu. Tohle je normální postup. A nemůže se stát, že se lokomotiva rozjede. Pokud v hře budu začínat ve sklonu, tak po načtení první co udělám zatáhnu přídavnou. To ose opravdu dá.Kdyby jsi byl z kopce, tak se rozjedeš. Zbyňku, ty když si nĕco vemeš do hlavy..
Znova. Nastartované lokomotivy jsou ve stavu předání u perónu. Nikoliv stavu výjezdu z depa. Brzdy jsou tak, aby nedělaly bordel v jiných aktivitách se složitějšími přestupy. Ano, praxe je možná jiná, ale tady prostě musíš přistoupit na kompromis. Tohle ladění co ty chceš prostě fungovat nebude.Dane. Já si to nevzal do hlavy. Já jsem dvacet let na tom jezdil. Už máš nějaké návyky a hned vidíš, kdy je něco špatně. Když budu z kopce, tak v reálu bude utažená klika, kterou povolím, až tam bude vzduch.
Myslíš, že to kluci nedělají?Ale opravdu, poraďte se s fíry , co jezdí nebo jezdili.
Zbyňku, ale jen kvůli chybějící poloze Závěr na starých laděních! Kdyby si ji do eng vozidla přidal, budeš mít brzdu v závěru.Brzdy jsou tak, aby nedělaly bordel v jiných aktivitách se složitějšími přestupy.
Když Dan nikdy v reálu jako fíra nejezdil, tedy to nemůže vědět jak to chodí.Ale jak píše Dan, vlak se předává a musí být bržděn.
To by mne zajímalo, proč to nejde? Tedy někdo, kdo se v laděním zabývá. V MSTS to asi nešlo.Kdyby si ji do eng vozidla přidal, budeš mít brzdu v závěru.
Mě by to jenom zajímalo, jestli je tohle důvod, proč v ladění pro Openrails nemohu na druhé straně odbrzdit. Ale je možné, že je to spíš tím, že tady je druhé stanoviště samostatné. Ale i tak je proti srsti, když základní polohy jsou dány laděním vozidla, aby vlastní hra to změnila vyššími právy.Já tu přímočinku klidně zruším. To není žádná podmínka.
Ano, ale pokud to neudělám, budete mi zase psát, že běháte po vlaku jak pitomí a přenastavujete všude brzdy.Ale i tak je proti srsti, když základní polohy jsou dány laděním vozidla, aby vlastní hra to změnila vyššími právy.
Ano, to byl jeden z důvodu co mne vyložene štval.Ano, ale pokud to neudělám, budete mi zase psát, že běháte po vlaku jak pitomí a přenastavujete všude brzdy.
To víš, že to jde. Jde to aplikovat všude. Naše naladěné modely to mají. Josefovo snad většina také.To by mne zajímalo, proč to nejde? Tedy někdo, kdo se v laděním zabývá. V MSTS to asi nešlo.
comment (** Brzdic DAKO-BS2 **)
Brake_Train ( 0 1 0.03 0.88
NumNotches ( 8
Notch ( 0 0 TrainBrakesControllerFullQuickReleaseStart )
Notch ( 0.14 0 TrainBrakesControllerReleaseStart )
Notch ( 0.21 0 TrainBrakesControllerNeutralhandleOffStart )
Notch ( 0.35 1 TrainBrakesControllerGraduatedSelfLapLimitedHoldingStart )
Notch ( 0.85 0 TrainBrakesControllerSuppressionStart )
Notch ( 0.88 0 TrainBrakesControllerHoldLappedStart )
Notch ( 0.99 0 TrainBrakesControllerEmergencyStart )
)
)
Je dobré si stanovit priority. Jestli tohle má být hračka pro děti nebo přiblížení simulace k reálu.budete mi zase psát, že běháte po vlaku jak pitomí a přenastavujete všude brzdy
Zbynek hovoríš o tom čo je a čo nie je práca rušňovodiča ale on takúto možnosť v reále nemá preto by som Navrhoval zrušiť túto kl.skratku.A navíc tady máme shift a _ pro rychlou inicializaci.