Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Mazáci aktivitáři se mi asi budou smát, že jsem objevil Ameriku, protože tohle umí už dávno, ale já měl opravdu radost, když jsem přivezl vlak do Hohenau, vedle nachystaná lokomotiva na přepřah, která po mém odpojení a posunu do zhlaví začne šíbovat také do trati na sousední kolej. Tam se potkáme, já jedu k peronu vedle a čekám na rozkaz k odjezdu a rakouská lokomotiva pomalu najede na vlak, který jsem přivezl a odveze jej dál po své trase směr Vídeň. Jak je vidět odjezd na obrázku.

Jinak aktivitu ještě dolaďuji, ještě tam byly nějaké nepřesně zadané události, tedy je nutné si po opravách dát repete dalších 10 hodin hraní.
Ale zato jsem se už naučil i trochu jezdit.
Ale zajímalo by mě, proč u těch PKP ICE vozů mám otevřené všechny dveře a nejdou nijak zavřít. Q nereaguje ani ve volné jízdě. Nemělo to tenkrát v MSTS nějaký jiný způsob otevírání/zavírání? Nebo je to někde opravené? U Josefa jsem tyto vozy nenašel.

Jinak aktivitu ještě dolaďuji, ještě tam byly nějaké nepřesně zadané události, tedy je nutné si po opravách dát repete dalších 10 hodin hraní.
Ale zajímalo by mě, proč u těch PKP ICE vozů mám otevřené všechny dveře a nejdou nijak zavřít. Q nereaguje ani ve volné jízdě. Nemělo to tenkrát v MSTS nějaký jiný způsob otevírání/zavírání? Nebo je to někde opravené? U Josefa jsem tyto vozy nenašel.