Předpokládám, že Tvá úvaha je správná.ES 499.0001 napsal:Takže si mohu nainstalovat nový bin ale stejně se musí čekat na úpravy sběraču od modelářů, úpravu zvuků (asi od Jacka), engů a cvf atd... Říkám to tak správně?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Předpokládám, že Tvá úvaha je správná.ES 499.0001 napsal:Takže si mohu nainstalovat nový bin ale stejně se musí čekat na úpravy sběraču od modelářů, úpravu zvuků (asi od Jacka), engů a cvf atd... Říkám to tak správně?
Bob napsal:Otestováno a bohužel musím potvrdit. Ještě ověřím na jiné loko a případnou reakci přesunu do diskuze o Binu.122 030-0 napsal:Nevim jestli to je jen u me nebo taky u vsech ale kdyz jedu s 130040 a kdyz jsem mel bin 1.7.0224 nebo jaky to byl proste ten predposledni tak solo loko mi na 3% kontroleru zrychlovala na 30km/h a po nahrati posledniho binu mi na 3% ani neprdnea musim mit kontroler myslim na 14% aby se neco delo a uz pri asi 25km/h mam nasazeny 69% kontroleru a to predtim nebylo mozne ... jestli si dobre pamatuju tak predchozim binem jsem mel na 100% kontroler asi kolem 50km/h, samozrejme ze mi svitilo trakcni vedeni ale ted pri tomto novym binu mam asi ted si nejsem jistej 43km/h 100%. Jak je to prosim u jinych?
PS: Tak ted jsem se podival na hodnoty a mam pri 31% asi 500A 6,4km/h a 69% 783,45A 20km/h. Silu jsem si nezapsal ale myslim ze byla mensi nez by mela byt pri tomto druhym proudu.
bob57_cz napsal:V noci jsem narychlo zkoušel poslední nový bin a taky jsem zjistil, že i u 350 jsou všechny parametry proudů a tažné síly v jízdě zhruba na polovičních hodnotách. V knize návštěv u Džordže tento dotaz je také v En, mám dojem.
Přesunuji z diskuze o loko 130 - v poslední verzi se zcela nestandartně chovají tažné síly, k jejich poklesu dochází již při velmi malých rychlostech.Bob napsal:Ano, totéž potvrzuji u právě testované vyladěné 150. Zatímco u této loko dochází z proudu cca 900A k prvnímu poklesu při cca 10km/hod, v poslední verzi již při 1,3km/hod.
Vrbam napsal:Také jsem si všiml že mi u této verze nefungují dveře, a taky mě padal AEOndra.H napsal:Fungují na tom novém binu i aktivity dělané pro bin 1.7.0224 ?Džordž napsal:Nová verze Bin ke stažení
David Kodet napsal:Mám takový dotaz.
Když chci u tej 814 otáčky motoru , atd. tak mám ty cesty , které jsou v manuálu , překopírovat?Nebo musím počkat až budou vhodné ace soubory?
Petr Novák napsal:Testoval jsem chování několika náhodně vybraných loko ...
Samozřejmě může. V Binu je již několikátá verze výpočtu poloh vozů. Od ní se vše odvíjí. Zatímco v reále je neustálá vzájemná interakce těles, v simulaci musí výpočet někde začít a někde skončit. Mou snahou je aby výpočet nebyl závislý na směru jízdy. Z poloh jsou vypočítány síly na spřáhlech (z jejich natažení či stlačení, pokud jsou dynamická), jsou přičteny tažné síly lokomotiv, jsou z těchto sil vypočítány okamžitá zrychlení, z nich a časového okna jsou vypočítány rychlosti, z rychlosti a času je vypočítána nová poloha a cyklus výpočtu se uzavírá. To vše v cyklu po cca 10ms. Čím rychlejší je vzorkování, tím přesnější je výpočet, menší rozdíly sil, větší "samokompenzace". Do výpočtů samozřejmě vstupují hmotnosti a rozměry vozů atd. Budu se snažit na dvou modelech 524-ky zjistit, kde je problém, mohlo by to pomoci odstranit podobý problém u jiných modelů, nejen u nás.Petr Novák napsal:Nastavení Binu nemůže nijak ovlivnit chování modelu?
Na kloub jsem přišel, jde o to ten pochroumanej kloub opravit.Michal SZ napsal:Podařilo se ti přijít na kloub pádům MSTS při změně textur denní/noční u animovaných objektů?
A ty problémy s padáním msts při změně textur den/noc asi v této verzi vyřešeny nebyli ?bob57_cz napsal:NEW opravený MSTSPatch1.7.051220 - SUPER !
Monitory i ve volné jízdě + oprava chybiček.
Džordži, díky, díky, díky !
bob57_cz napsal:NEW opravený MSTSPatch1.7.051220 - SUPER !
Monitory i ve volné jízdě + oprava chybiček.
Džordži, díky, díky, díky !
Ty jsi vážně DEBIL.Jiří Maxa napsal:...volné jízdě jsem mohl jezdit rychlostí až 800 km/h a teď bud stejně penalizován jako v Aktivitách.![]()
BINGO, Kubo, má na tohle smysl reagovat ? Jiří, už se vážně odstěhujte na své forum, mluvilo se tady o BANU, Jiřímu bych ho dal okamžitě - za své duchapřítomné příspěvky.Kuba napsal:Ty jsi vážně DEBIL.Jiří Maxa napsal:...volné jízdě jsem mohl jezdit rychlostí až 800 km/h a teď bud stejně penalizován jako v Aktivitách.![]()