Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pawlik napsal:Ahoj, já si myslím, že omezení do volné jízdy nepatří.
Ne že bych nebyl schopný to přežít, problém je ale v tom, že ve volné jízdě nefungují "path" tak, jak by měly. Představte si jízdu z Nymburka do Prahy přes Lysou - 80ková výhybka, ale přehodit lze až na poslední chvíli. A teď babo raď, jakou jsem měl vlastně jet rychlostí,
když na vjezdu mi svítilo volno.
"Jiříčky" bych neřešil a rozhodně bych netrestal jejich prostoduchost.
Chtějí-li si z MSTS udělat akční hru, je to jejich věc, která se nás naštěstí netýká. Beztak Jiříček prohlásil ten svůj blábol jen proto, aby si udělal dobře.
Ta mašina to nezjistí. Všechny údaje ze všech vstupů se schází v "mozku" simulátoru. Ty už pak po porovnání a přepočtu vidíš jen virtuální výstup. Nějak nevím, co tím chtěl "básník" říci.Draco napsal:Lidi myslete trochu. Vezmu si 363 a pojedu v místě kde je třeba 80km/h ale pojedu 82km/h a jak ta loko může vědět že je tam zrovna 80. Jak to zjistí. Nijak proto je tohle tak nerealistické jako když řeknu že prezident USA je Havel.
bob57_cz napsal:Ta mašina to nezjistí. Všechny údaje ze všech vstupů se schází v "mozku" simulátoru. Ty už pak po porovnání a přepočtu vidíš jen virtuální výstup. Nějak nevím, co tím chtěl "básník" říci.Draco napsal:Lidi myslete trochu. Vezmu si 363 a pojedu v místě kde je třeba 80km/h ale pojedu 82km/h a jak ta loko může vědět že je tam zrovna 80. Jak to zjistí. Nijak proto je tohle tak nerealistické jako když řeknu že prezident USA je Havel.
No tak to jsi na velikém omylu a nemáš dostatečný rozhled.Draco napsal:Vlak řídí vždy člověk ne počítač.
bob57_cz napsal:No tak to jsi na velikém omylu a nemáš dostatečný rozhled.Draco napsal:Vlak řídí vždy člověk ne počítač.
AVV není jen ve světě, ale i u nás, jen to prostě není vidět.
Budeš si muset zvykat, že vše už nebude jen podle tvého diktátu. Nejsi tu sám. Navíc tvoje zásahy do chování vozidel bývají v nemalé míře dost kontraproduktivní, věnuj se tomu, co umíš - trati ( jen jsem zopakoval již dříve sdělené některými jinými uživateli msts ).Zbyněk Šemora napsal:Už jste se rozhodli, jak jste se rozhodli. Ale myslím, že o zásadních změnách v MSTS by se trochu mohlo diskutovat mezi aktivními předem.
MSTS není jen Bob57 a spol, který na aktivity nemá čas a proto potřebuje ve volné jízdě monitory.
Jak jsem řekl, jsi na omylu.Draco napsal:bob57_cz napsal:No tak to jsi na velikém omylu a nemáš dostatečný rozhled.Draco napsal:Vlak řídí vždy člověk ne počítač.
AVV není jen ve světě, ale i u nás, jen to prostě není vidět.
Jó, a dej pokoj copak zákon povoluje automatické vlaky. Pokud vim tak ne. Furt tam sedí člověk a zadává údaje do kompu ale nikdy ten vlak nepojede úplně sám od sebe. Stále je potřeba ČLOVĚK :!:
Bobe57, já stejně jako ostatní řekl jen svůj názor a myslím jen ti co reagovali za sebe napsali, aby volná jízda zůstala volnou jízdou.Pawlik napsal:A vyjádří se zde někdo k mému argumentu s návěstidly? Nebo se to nechá "taktně" zmizet v propadlišti dějin, slovech o WORLD, nebo sebelítosti?
V aktivitách někteří v zásadě byli pro mírnější nebo vůbec žádně postihy a teď obrat o 180°.![]()
Jenže zapnutím či vypnutím monitorů se tvůj problém stejně nevyřeší, protože na to nemá absolutně vliv a neměl ani dříve.Pawlik ( +Zbyněk Šemora) napsal:A vyjádří se zde někdo k mému argumentu s návěstidly? Nebo se to nechá "taktně" zmizet v propadlišti dějin, slovech o WORLD, nebo sebelítosti?
V aktivitách někteří v zásadě byli pro mírnější nebo vůbec žádně postihy a teď obrat o 180°.![]()
V realu jsem si na žabkách odfíroval pár let, nic takové tam není a to je právě to, co tu píšu - nesmyslně paušálně vložený monitor do vozidla, které tuto funkci nemá implementovanou.Draco napsal:Bobe57 vem si sakra 451 a jeď s ní vrealu v úseku kde je 80 tak překroč limit a jeď 85. Zastaví se sama od sebe?
Nepolemizuj o něčem, o čem nic nevíš.Draco napsal:Navíc aby se ti to metro rozjelo tak stejně musí ČLOVĚK zmáčknout to tlačítko aby se to vůbec rozjelo plus tam sedí dispečeři který to řídí. Je to jako USArmi kdy se zavádí bezpilotní letadla jenže furt tam někde sedí operátor. Mysli hlavou a ne iluzí že vše je atomatické tak se to hejbe samo.