Nedalo mi to,abych se s Vámi nepodělil o zážitky.Sice nevím jestli to má přímou souvislost s msts bin,ale i tak to napíšu sem.
To,že jsem se v aktivitě na 321 po připojení vlaku v Žilině najednou ocitnul v Kralovanech jsem považoval za divné,nicméně jsem to překousnul.
Včera jsem hrál aktivitu Os5611/R601.Jako hnací vozidlo jsem použil místo zamračené brejlovce jmenovitě 754.050(engy jsou upraveny pro msts bin-světla,vlastnosti).Vozy celé soupravy jsou vybaveny vlastnostmi od Ppooolllla.
Cesta do Pardubic v pohodě.Odpojení v Pce také bez problémů,připojení vozu cd_Dmv ok.Po provedení posunu a připojení zezadu k soupravě jsem si připadal jako Harry Potter.
Po připojení brejlovec vykazoval rychlost cca 0.39 km/h,ačkoliv stál a byl zabrzděn.
Rychlost se po chvíli stabilizovala na nule a tak jsem mohl v klidu přelézt na elektriku.Přelezl jsem,odbrzdil vlakovou,zabrzdlil lokomotivní a ve volné čase jsem si chtěl zkontrolovat soupravu a nastavit pohled na poslední vůz+taktéž odpojit brejlovce.Odpojit brejlovce se mi nepodařilo.
Podíval jsem se přes klávesu 3 na konec vlaku a nestačil jsem zírat.Brejlovec včetně vozu Dmv se mi posouval zkrz vlakem a teprve když vůz Dmv narazil na elektriku úkol byl skončen vykolejením.Po celou dobu v okně F9 byla zadní lokomotiva a vůz zobrazeny jako normálně připojené.
Při druhém pokusu jsem brejlovce odpojil a vůz Dmv připojil,,ale tak divně,že se mi prolínal s předposledním vozem řady A.Teprve po uložení a novém načtení pozice byl poslední vůz již v pořádku.
Setkal se někdo z Vás s takovým chováním.Všechny použité vozy jsou vyladěny,engy použitých HV taktéž.Kde může být chyba??
(V případě zájmu mám i obrázky z tohoto kouzla)