Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj Džordži, ta aktivita 5611/601 je na BP.Džordž napsal:Alokace paměti byla ponechána na cca 130MB dle nejstabilnější verze.
A dotaz: Projevují se "hrůzy" taky u BP?
Já jsem to taky dělal pod 1.7.0103, s novějším jsem ani nedojel do PardubicBob napsal:Tak jsem to testnul a je to vskutku zajímavá anomálie. Ve verzi 1.7.0103 je to ještě OK, verze 1.7.0211 a 1.7.0224 již zlobí. 1.7.0221 jsem nezkoušel, ale očekávám stejný výsledek.
Zkusil jsem ještě po spojení přejít na Ceculi na opačné stanoviště a v tu chvíli již začíná tlačit skrz vozy a nereaguje na ovládání.
Tomes napsal:Já jsem to taky dělal pod 1.7.0103, s novějším jsem ani nedojel do Pardubic
Džordž napsal:Alokace paměti byla ponechána na cca 130MB dle nejstabilnější verze.
A dotaz: Projevují se "hrůzy" taky u BP?
Bohužel musím potvrdit výše popisované chování spřáhel, viz přiložený screen:Kank napsal:Náhodou jsem zase testnul chování nárazníků pod nejnovějším Binem a hle. Při reverzu spřáhla nekmitají, neprodlužují se. Bohužel se v jistých případech smršťují. První příklad - aktivita. Samotná loko najede na odstavenou soupravu, přepnu se na zadní stanoviště, rozjedu se a vagony se začnou smrskávat k sobě (v závislosti na rychlosti). V pořádku je pouze spojení loko-vagon. Druhý příklad - volná jízda. Stojím v čele soupravy, tu posléze odpojím, objedu a najedu na ní z druhé strany. Rozjedu se se soupravou opačným směrem, řídím opět z rv stanoviště. Mezery mezi vozy jsou OK, ale jediné spřáhlo loko-vůz se smrskne. Všechna vozidla při testech byla vyladěná.
No to je vynikající, to byl můj sen od doby, kdy jsem začal dělat zvuky do MSTS.Džordž napsal:Malý chystaný bonus
Pro vysvětlení: 770 je loko řízená hráčem a 754 je helper loco.
http://mstsbin.uktrainsim.com/data/helper.avi
Nebo voní, to záleží na názoruZbyněk Šemora napsal:To už je unreal. Cizí osoba na stanovišti.....nebo že by na silnici E (už nevím kolik) nebyly kšefty, tak se laciné děvy přesunuly do prostor ČD?![]()
![]()
![]()
Také už je mi jasné, proč ty koženkové sedačky ve vlaku tolik smrdí.![]()
![]()
![]()
SKvělé - teď to převést nějak do cabu...nebo to už taky funguje?Bob napsal:Džordž nás tady zásobuje nahotinkami jak kolega Vajgl na K-Reportu a v tichosti a utajení ovládá nezávisle dva sběrače:
http://mstsbin.uktrainsim.com/data/pantho.avi
No skvělé to je, ale jako zvukař se už od zmínky o 2. pantografu bojím přesně toho, co je slyšet na tom videu. Asi totiž nepůjde udělat, aby zvuk (trafo, apod.) "startl" při zvednutí kteréhokoliv sběrače a při zvednutí dalšího už ne. A totéž i při spuštění :?Martens napsal:SKvělé - teď to převést nějak do cabu...nebo to už taky funguje?