Zdeněk Itterheim
Provozní technik
Nevím jestli už zde byl dán námět na řešení pomalých jízd. V dnešním MSTS když osadím pomalou jízdu tak staticky na 30 km/h. Šlo by to přizpůsobit na možnost volby ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrý postřeh. Citace z D2:Čouda napsal:Já bych spíš než pomalou jízdu řešil tu třicítku při posunu. Normálně je povoleno 40 a jen při sunutí! 30. Tohle mi vadí v současné době na simulátoru nejvíce
Já už si opravdu nepamatuji, jestli za mě bylo 30 a současně tuto rychlost zvedli nebo tomu tak bylo odjakživa.Při posunu se nesmí překročit rychlost:
a) 40 km/h, jsou li vozidla tažena nebo při jízdě samostatných nebo spojených hnacích vozidel (speciálních vozidel);
b) 30 km/h, jsou li vozidla sunuta;
c) 5 km/h, tj. rychlost chůze při najíždění na stojící vozidla.
Omezení traťové rychlosti, platná pro vlaky, se vztahují i na posun.
AlesB napsal:mám prosbu, přeinstaloval jsem celý PC vč. MSTS a koukal jsem u Džorže,že je tam ke stažení pouze starší verze Binu 1.6 . Nemáte někdo novější, poslat na mail,případně umístit na net a já bych si to stáhnul ? prosím,prosím.......smutně koukám![]()
Kdepak při posunu je max rychlost 30km/h.Čouda napsal:Já bych spíš než pomalou jízdu řešil tu třicítku při posunu. Normálně je povoleno 40 a jen při sunutí! 30. Tohle mi vadí v současné době na simulátoru nejvíce
Ono bude Honzo asi platit to, že lze rychlost snížit místní úpravou.Šnek napsal:Kdepak při posunu je max rychlost 30km/h.Čouda napsal:Já bych spíš než pomalou jízdu řešil tu třicítku při posunu. Normálně je povoleno 40 a jen při sunutí! 30. Tohle mi vadí v současné době na simulátoru nejvíce
Aspoň v Plzni to máme ve staničním řádu.
Nikde jsem neviděl, že by se posunovalo víc než 30 km/hMartens napsal:Ono bude Honzo asi platit to, že lze rychlost snížit místní úpravou.
Čouda napsal:Já bych spíš než pomalou jízdu řešil tu třicítku při posunu. Normálně je povoleno 40 a jen při sunutí! 30. Tohle mi vadí v současné době na simulátoru nejvíce
Vrbam napsal:Nikde jsem neviděl, že by se posunovalo víc než 30 km/h
Souhlasím podle předpisu D2 platí pro posun 40km/h,při sunutí 30km/hJOHNZ napsal:Šnek: Platnosť ustanovenia sa odvodzuje od toho, kde to ustanovenie je. Keď je v staničnom poriadku tak platí len na konkrétnej stanici ... keby to platilo globálne, bolo by to v globálnom predpise (napr. dakde v D2) ...
Tommy66 napsal:Teď jsem narazil při ježdění na takovou drobnou chybu.Nevím jestli to má spojitost s BINem,ale doposud se mi to nestalo.Jde o to že při jízdě v různých aktivitách a různými stroji jedu normálně na volno,na opakovači zelená.Potom přijde výstraha - na opakovači by měla být žlutá ale místo toho svítí červená.Potom přijde například znovu výstraha a ta už naskočí normálně žlutá.Stalo se to taky někomu?
Jestli se nepletu, textura náv. opakovače musí být u některých tratí (např. BP) upravená, aby ta žlutá svítila žlutě a ne červeně. Chce to stáhnout si aktuální kabinu.nebulus napsal:Mne toto robí 770. Podľa mňa je to chyba mašiny.
nebulus napsal:Tommy66 napsal:Teď jsem narazil při ježdění na takovou drobnou chybu.Nevím jestli to má spojitost s BINem,ale doposud se mi to nestalo.Jde o to že při jízdě v různých aktivitách a různými stroji jedu normálně na volno,na opakovači zelená.Potom přijde výstraha - na opakovači by měla být žlutá ale místo toho svítí červená.Potom přijde například znovu výstraha a ta už naskočí normálně žlutá.Stalo se to taky někomu?
Mne toto robí 770. Podľa mňa je to chyba mašiny.
Jacku to se mi taky nezdá - protože to by pak musely být pro každou trať odlišné kabiny - pokud by se používaly odlišné scripty.Jacek napsal:Jestli se nepletu, textura náv. opakovače musí být u některých tratí (např. BP) upravená, aby ta žlutá svítila žlutě a ne červeně. Chce to stáhnout si aktuální kabinu.nebulus napsal:Mne toto robí 770. Podľa mňa je to chyba mašiny.