Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pikkovy bobiny 141, tomyho 140Robo napsal:Ale poďme priamo k veci. Určite to má Starého model 363 ( asi novšia verzia ?) a čosi sa mi marí, že aj 130, inak o ďalších kusoch neviem.
Je toho poměrně dost - 130, 140, 141 od Pikka, 181 a 182 od Johnze, 363 od Starého 350 a tuším ještě něco. Mimochodem taky 242.207, která má od autora jeden normální pantograf a na druhé straně polopantograf. V trainsetu BP to pochopitelně někdo zaměnil za normální pantografy...Robo napsal:Ale poďme priamo k veci. Určite to má Starého model 363 ( asi novšia verzia ?) a čosi sa mi marí, že aj 130, inak o ďalších kusoch neviem.
Kdo? já o ničem nevím a nikdo mi žádné update neposílal. A nevím, co je na tom pochopitelného. Já nechápu vůbec nic.Jacek napsal:Mimochodem taky 242.207, která má od autora jeden normální pantograf a na druhé straně polopantograf. V trainsetu BP to pochopitelně někdo zaměnil za normální pantografy...
.
No prostě si někdo při klonování a přejmenovávání dle norem nevšiml, že zrovna tento stroj je atypický. A abych nekecal, stáhl jsem to právě teď znovu:Zbyněk Šemora napsal:Kdo? já o ničem nevím a nikdo mi žádné update neposílal. A nevím, co je na tom pochopitelného. Já nechápu vůbec nic.
některé ano, ale například pikku své modely (velmi kvalitní) na sinusu nemáČuřil napsal:Dekuji moc pekne, takze vyse uvedene modely stahnu ze stranek sinusu ?
Tak tohle vidím poprve. Klonováním se tohle přece nemůže změnit. To by někdo musel udělat zásah do vlastního modelu, nebo vyměnit model, což se pouhým přepisováním názvosloví nemůže stát.Jacek napsal:No prostě si někdo při klonování a přejmenovávání dle norem nevšiml, že zrovna tento stroj je atypický.Zbyněk Šemora napsal:Kdo? já o ničem nevím a nikdo mi žádné update neposílal. A nevím, co je na tom pochopitelného. Já nechápu vůbec nic.
Jacek napsal:... No prostě si někdo při klonování a přejmenovávání dle norem nevšiml, že zrovna tento stroj je atypický ...
Tomes napsal:... některé ano, ale například pikku své modely (velmi kvalitní) na sinusu nemá ...
Právě že při tom klonování je to velmi pravděpodobné - u jednoho stroje upravíte značení všech souborů a pak jen děláte kopie změnou čísel. Jedna mašina má náhodou úplně jiný *.s soubor (jinak nic) a místo něj dáte klonovaný, těžko si toho můžete všimnout, pokud o tom dopředu nevíte.Zbyněk Šemora napsal:Tak tohle vidím poprve. Klonováním se tohle přece nemůže změnit. To by někdo musel udělat zásah do vlastního modelu, nebo vyměnit model, což se pouhým přepisováním názvosloví nemůže stát.
Zbyněk Šemora napsal:Já ani nevěděl, že takový hibrid existoval.
SIMISA@@@@@@@@@@JINX0D0t______
Train (
TrainCfg ( Testovaci_aktivita
Name ( "Testovaci_aktivita" )
Serial ( 1 )
MaxVelocity ( 40.00000 1.00000 )
NextWagonUID ( 6 )
Durability ( 1.00000 )
Engine (
UiD ( 0 )
EngineData ( M2860022 csd_M286 )
)
Wagon (
WagonData ( Balm-d-pp csd_Bmx )
UiD ( 1 )
)
Wagon (
WagonData ( Balm-d-pz csd_Bmx )
UiD ( 2 )
)
Wagon (
WagonData ( Balm-d-pp csd_Bmx )
UiD ( 3 )
)
Wagon (
WagonData ( Balm-d-pz csd_Bmx )
UiD ( 4 )
)
Engine (
Flip ( )
UiD ( 5 )
EngineData ( M2860022 csd_M286 )
)
)
)
Fabio napsal:Curil: zkus si stahnout pocasi od Blackwolfa a melo by to byt ok...
Čuřil napsal:Fabio napsal:Curil: zkus si stahnout pocasi od Blackwolfa a melo by to byt ok...
To jsem si od nej stahnul, ale jeste jsem upravil vychod slunce misto po pate tak v tech 3:30 a presto mne to poslalo k Billovi.
Taky jsem vyzkousel vytvorit v commond.cab/cab850/ slozku Night a veskere textury s priponou ace jsem je tam hodil a presto mne vzdy posle k Billovi.
Jeste zkusim udelat takovy pokus a to, vymenit tu motorovou masinu za elektricke loko,ktery ma nocni cab, ale ta posledni verze by mne to nevzala, jen ty predposledni verze.
P.S. Udelal jsem jeste jednu zkousku, nechal jsem si defaultne nastavit vychod a zapad slunce od Blackwolfa a projel jsem ten kriticky usek, jakmile bylo 3:33 minut, aktivitu jsem ulozil, a pak zmenil vychod slunce na tech 3:30 hod. Jakmile jsem aktivitu nahral, najednou uz byl ve dne. Ale takovy prodky skok z noci do bileho dne. Ale uz mi to nespadlo.
Presto se mi to nelibi a chci tu aktivitu projet aniz bych to takto delal.
/edit/
Ja tomu vubec nerozumim, posila mne to k Billovi vzdy 3 kilometry pred zastavkou Kysucke nove mesto smerem na Zilinu ale jen v okamziku, kdy vychazi slunce v tech 3:30 hodin. Tak jsem zkusil jet jako snek a a pro jistotu jsem u navestidla na /volno/ zastavil pockal do 3:30 hod a obloha se zmenila a neposlalo mne to k Billovi, pak jsem pokracoval v jizde.
Takze zrejme bude problem pri vychodu slunce nekde pobliz stanice Kysucke nove mesto, asi je tam hodne objektu a proto ten Bill.