bob57_cz
Učitel češtiny
Zvuk už ticho má a odpovídá realitě, ale blikač má dvojnásobnou periodu.Jacek napsal:Nebude jednodušší upravit zvuk vložením ticha, jestli tomu správně rozumím? Jako u animací a zvuků pantografů.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zvuk už ticho má a odpovídá realitě, ale blikač má dvojnásobnou periodu.Jacek napsal:Nebude jednodušší upravit zvuk vložením ticha, jestli tomu správně rozumím? Jako u animací a zvuků pantografů.
Train (
TrainCfg ( JK_Sv29480
Serial ( 1 )
MaxVelocity ( 42.77778 0.72167 )
NextWagonUID ( 9 )
Durability ( 1.00000 )
Engine (
UiD ( 0 )
EngineData ( 110046 CD_110 )
)
Engine (
UiD ( 1 )
WagonData ( CD_A_int cd_A )
)
Wagon (
WagonData ( CD_B_int cd_B )
UiD ( 2 )
)
Však jsem o tomto psal nedávno. a to samé i poslední verze. Stabilnější je stále verze 1.70224, ale také občas zamrzne. Odolná na pády je nižší 103himem, ale tam zase lokomotivy mají slabý výkon.T napsal:Nevím jak ostatním,ale já jezdím na verzi 1.7.051922 a dost často se mi stává,že obrazovka zčerná a telefonuji do zámoří.Chtěl jsem dnes otestovat novou aktivitu Rn 5xxxx a jen připojení k vlaku je nad mé síly tedy spíše moje nervy nevydrží.Po odkliknutí kterékoliv hlášky s úkolem co a jak dál následuje nemilosrdný pád.Má někdo stejný problém??
U mě totéž dělá poslední a předposlední verze, ale většinou když tu hlášku nechám a odkliknu ji po nějaké době a nebo pak při jízdě občas bez varování (žádný startující traffic v tu dobu)T napsal:Po odkliknutí kterékoliv hlášky s úkolem co a jak dál následuje nemilosrdný pád.Má někdo stejný problém??
Jacek napsal:U mě totéž dělá poslední a předposlední verze, ale většinou když tu hlášku nechám a odkliknu ji po nějaké době a nebo pak při jízdě občas bez varování (žádný startující traffic v tu dobu)
Zbyněk Šemora napsal:Však jsem o tomto psal nedávno. a to samé i poslední verze. Stabilnější je stále verze 1.70224, ale také občas zamrzne. Odolná na pády je nižší 103himem, ale tam zase lokomotivy mají slabý výkon.T napsal:Nevím jak ostatním,ale já jezdím na verzi 1.7.051922 a dost často se mi stává,že obrazovka zčerná a telefonuji do zámoří.Chtěl jsem dnes otestovat novou aktivitu Rn 5xxxx a jen připojení k vlaku je nad mé síly tedy spíše moje nervy nevydrží.Po odkliknutí kterékoliv hlášky s úkolem co a jak dál následuje nemilosrdný pád.Má někdo stejný problém??
Čuřil napsal:Ja nevim, ale takovy problem nemam, mne tedy nikdy nezcernala obrazovka, maximalne se vysypou hlasky o tom, ze nejde pridat vozidlo do sveta, pomuze jedine prudke zpomaleni v kritickem useku a pak zase zrychlit. Ono to taky zavisi od graficke karty, ovladacich, a celkovych parametrech pocitace.
Nesouvisí, tohle používám často. Prostě to zmáčkni ještě jednou a zase se vrať151-tka napsal:Já mám taky problém s Binem. Když jedu aktivitu a chci to hodit do widowsu zmačku windowsatko a potom chci zpět a najednou černá obrazovka a někdy ještě olemowané černé okno modrou barvou newíte čím to je?
Ale ja se snažím to vrátit a nic a nekdy prostě to vrátím a černá obrazovka pak zpět do windowsu a MSTS se vypne.Jacek napsal:Nesouvisí, tohle používám často. Prostě to zmáčkni ještě jednou a zase se vrať151-tka napsal:Já mám taky problém s Binem. Když jedu aktivitu a chci to hodit do widowsu zmačku windowsatko a potom chci zpět a najednou černá obrazovka a někdy ještě olemowané černé okno modrou barvou newíte čím to je?
Odkážu tě na diskusi chování simulátoru a je to hned první vlákno.Čuřil napsal:Hezke odpoledne, zajimalo by mne jak spustim MSTS v okne, protoze normalne spustim train.exe a prepne se to full screenu, a kdyz treba se chci prepnout do windowsu tak jedine klavesami ALT+TAB nebo tlacitko WIN vedle ALT a jake jsou mezi tim vyhody a nevyhody, kdyz msts pracuje v okne, zatezuje to moc procesor, nebo ne ?