Projekt MSTS Bin - Archiv #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Včera jsem testoval jednu starší aktivitu a mám tento kosmetický postřeh vzhledem k novému BIN.
Nějak jsem se moc rozjel a za obloukem na mne vyjuklo 40 a výstraha a já věděl, že už to neubrzdím. Ale pud sebezáchovy rukám poručil ctrl - num4, tím se vypnul živák a monitory a já projel kolem návěstidla bez postihu.
Jelikož jsme opět u pikovláčku, kdy i těžkou aktivitu bude možné tímto švindlem jednoduše projet, tak se přimlouvám, aby monitory byly aktivní (ne ve volné jízdě) natvrdo, jako dříve. Také jízda z živákem mne moc nebere. Jednak když je zvýšený kravál, tak neslyším klakson a pak se divím, co mi to brzdí a oproti reálu, hledat potmě nějakou klávesu y je také o nervy, zvláště, když potřebuji brzdit na sníženou rychlost. BSE mi živáka nevybavuje. To by mne zajímalo, nejedná se o nastavení v engu? Protože u 163 jsem vybavil VZ rajčákem, ale u 350 ne.
Kdybychom měli MSTS federaci strojvůdců, už by byla stížnost a stávková pohotovost. :lol: :lol: :lol:

Bob_57 je sice proti rychlobrzdám při překročení rychlosti, ale on aktivity asi nehraje. Pokud hráč nemá strach s nějakého postihu, už taková hra ztrácí na napětí a dá se to přirovnat jako k akční hře s kódy nesmrtelnosti. A když ne rychlobrzda, tak co jiného. Nic vhodnějšího mne nenapadá. Oznámení? S tím si každý vytře víte co. Dá se nastavit konec hry, ale to už je opravdu kruté.

Zbyněk Šemora napsal:
Ale pud sebezáchovy rukám poručil ctrl - num4, tím se vypnul živák a monitory a já projel kolem návěstidla bez postihu.
Jelikož jsme opět u pikovláčku, kdy i těžkou aktivitu bude možné tímto švindlem jednoduše projet, tak se přimlouvám, aby monitory byly aktivní (ne ve volné jízdě) natvrdo, jako dříve. Také jízda z živákem mne moc nebere.
.......

Kdybychom měli MSTS federaci strojvůdců, už by byla stížnost a stávková pohotovost.

Bob_57 je sice proti rychlobrzdám při překročení rychlosti, ale on aktivity asi nehraje. Pokud hráč nemá strach s nějakého postihu, už taková hra ztrácí na napětí a dá se to přirovnat jako k akční hře s kódy nesmrtelnosti. A když ne rychlobrzda, tak co jiného. Nic vhodnějšího mne nenapadá. Oznámení? S tím si každý vytře víte co. Dá se nastavit konec hry, ale to už je opravdu kruté.

Zbyňku, zbytečné - kdo chce švindlovat, bude švindlovat. Kdo švindlovat nechce, nechá si monitory zapnuté...že?

hehe, jak to je u Mirelu (už to tady zaznělo tuším i z více stran) ? Když MIREL vyprudí brzdicí křivku a fíra nechce brzdit hned podle křivky, tak si MIREL přepne do režimu manual........a je to ... to je to naše Ctrl+num4 :lol:

Někdo ty vypnuté monitory využívá i v aktivitě (třeba při posunu mne živák docela otravuje, když se vleču vyložený z okna,abych viděl na konec sunuté soupravy a musím mít F5 a sledovat, jestli mi tam nesvítí velkým ZIVAK - protože v HeadOutu není slyšet.

Takže - snažně prosím Ctrl+num4 ponechat.

Násilné ukončení aktivity - je to zcela v režii aktivitáře, takže tady bych to s Binem nespojoval a navíc názor lidí je, že násilné ukončení aktivity je zhovadilost.

Jezdíme v MSTS navíc proto, že nás to baví a pro radost - už to je důvod, jezdit podle pravidel......a ne se ještě stresovat, že mne může monitor a případná horlivost aktivitáře kdekoliv z aktivity vykopnout.

Zbyněk Šemora napsal:
Včera jsem testoval jednu starší aktivitu a mám tento kosmetický postřeh vzhledem k novému BIN.
Nějak jsem se moc rozjel a za obloukem na mne vyjuklo 40 a výstraha a já věděl, že už to neubrzdím. Ale pud sebezáchovy rukám poručil ctrl - num4, tím se vypnul živák a monitory a já projel kolem návěstidla bez postihu.
Jelikož jsme opět u pikovláčku, kdy i těžkou aktivitu bude možné tímto švindlem jednoduše projet, tak se přimlouvám, aby monitory byly aktivní (ne ve volné jízdě) natvrdo, jako dříve. Také jízda z živákem mne moc nebere. Jednak když je zvýšený kravál, tak neslyším klakson a pak se divím, co mi to brzdí a oproti reálu, hledat potmě nějakou klávesu y je také o nervy, zvláště, když potřebuji brzdit na sníženou rychlost. BSE mi živáka nevybavuje. To by mne zajímalo, nejedná se o nastavení v engu? Protože u 163 jsem vybavil VZ rajčákem, ale u 350 ne.
Kdybychom měli MSTS federaci strojvůdců, už by byla stížnost a stávková pohotovost. :lol: :lol: :lol:

Udělal jsi právě to, co jsi tu nedávno tvrdil, že jsi stíhal i za tmy na pantografu v reálném provozu jako pingl - za jízdy vypnout VZ !
Proč zase chceš ostatním kazit, aby měli stejné podmínky jako ve skutečnosti !! ??
Zatímco my se při ladění snažíme vdechnout vozidlům co nejrealističtější chování ( v rámci omezených možností ), ty si pořád vymýšlíš nějaké ptákoviny a usiluješ o nadvládu nad komunitou msts !
Bohužel se najdou i klonovači, kteří ti jdou v těch pitomostech na ruku.
Na druhou stranu je tu i rozumnější skupina, která si nenechá vnutit diktát.
Třeba se mýlím, ale momentálně jsem přesvědčen, že takovou pošetilost Džordž neudělá ani kdyby sis to nechal odhlasovat nadpoloviční či dvoutřetinovou většinou tohoto fora.
On je tu naštěstí i ostatní svět, který má také zájem o reál a ne o hru hraček a naše minikomunitka je pro ně významově....jak píšeš - na vytření.
Díky Džordžovi se z hry stal Simulátor ! Uvědom si to laskavě !
A přestaň si mne brát pořád do péra.
Pokud doložíš ze spolehlivého zdroje, že tebou vyžadované vlastnosti jsou 100%real na konkrétních vozidlech, nebudu proti.
A není to zas tak dávno, co se to tu probíralo a právě stávající řešení bylo uznáno jako rozumné, aby se mohli i neznalí naučit jezdit - trénovat a po naučení pak pojedou naostro.

Tady je to dnes opět samý samonáser. Takhle se opravdu nedá diskutovat. Stále jen reagují tací, kteří aktivity nehrají ani je netvoří. ¨
Uvědomte si laskavě, že vyrobit schopnou aktivitu je práce na několik měsíců. Pak ji podstrčím veřejnosti ala pikovláček, každý ji na jeden pokus dojede a zeptá se, "Dobrý, co tam máš dál ?"
Takový Den blbec, nad ním jsem se natrápil já, než byl zveřejněníhodný a pak se trápili hráči. Jednak nestíhali, jednak nezastavovali jak měli a tato zábava jim pak vydržela na mnoho dní. Skóre 1:1 a tak to má být.

Takže Martensi a Bobe_57, měli by jste také nechat k vyjádření prostor ostatním, protože MSTS nejsme jen my tři.
A ohledně světového MSTS, všichni mají nastaveno po překročení maximální povolené rychlosti zásah rychlobrzdy.

Jinak si laskavě uvědomte, jsme v simulátoru a to se všim všudy, pokud nepojedu jak mám, někdo mi ten pohlavek dát musí. Ať žije rychlobrzda :lol: :lol: Násilné ukončení aktivity místo toho néééé :cry: :cry: :cry:

Správně, MSTS nejsi ani Ty, ani bob57_cz, ani já.....ale už vůbec nejsi MSTS jenom Ty .....

Já jsem pro zachování Ctrl+num4 byl a jako důvod jsem právě uvedl příklad z manipuláku, na kterých si mezi řešením Tvoji čápovin klidním nervy.

Už jsi Zbyňku, jako Jiří, jehož nejlepší nápad bylo trvalé zakázání F4 a Track Monitoru.

Upřímně řečeno - Svým příspěvkem jsi jej trumfnul o celou jednu délku. Navíc jsi ho sepsul jako první, takže s dovolením použiju stejný argument, jakým jsi Ty poslal Jiřího s tímto nápadem do prdele.

Kdo chce, tak si monitory Ctrl+num4 nebude vypínat, kdo to k něčemu potřebuje, tak si je vypne.

Tím Tvůj nápad klasifikuji jako další čápovinu, která je celá o ničem a nemá cenu se tím dále zabývat.

Nejsem sice pařan aktivit, ale na odreagování od takovýchto podobných pitomostí si je rád zajedu.

Nepsal tady náhodou někdo, že u Mirelu nemusíš v určitém režimu provozu při rychlosti do 30 km/h obsluhovat živák? Tuším se to řešilo někde v diskusi k rychlosti při posunu.

Tohle chceš hráčům aktivit vzít svým nápadem?

Tak a opět čekám a asi dlouho budu čekat na Tvou rozumnou odpověď.....

A když se odvoláváš na hráče aktivit,.......stěžoval si někdo z nich, že mu vadí existence Ctrl+num4?

A než začneš zase kidat o mých ostrých reakcích jako posledně, tak se laskavě podívej, na čí příspěvky ostře odpovídám......

P.S.:
A mimochodem - svým vypnutím monitorů před hrozícím projetím 40vyšší rychlostí jsi opravdu ukázal, že jsou lidi, kteří jsou schopni švindlovat a podvádět....proč jsi ten monitor nevypnul a nenechal si se zastavit? Proč?

Tvoje chování mi připomíná chovájí jedné naší kolegyně řidičky, která vyfasovala auto s tempomatem a strašně se rozčilovala, že ji ten malinký čudlík pro start tempomatu překáží a chce auto bez něj ...... taky jsme ji řekli, ať ho tedy nepoužívá a toho čudlíku si nevšímá, když ho nechce.....

Pokud se mi aktivita 2-3 minuty načítá a pak v ni ujedu tak 5 minut a zkončí to a opakovaně, že buď dojedu o pár vteřin pozdě nebo zastavím o metr blbě. Tak tato aktivita je odsouzena k použití tlačítek SHIFT+DEL

Martens: Od čtvrtka máš ve schránce DVD s mou tratí (asi jako pravidelně dostáváš podobná od Jiřího :lol: ) Tak se tam koukni, vyber ji a zajeď si nějakou aktivitu a snad mne konečně pochopíš. Takové rozepře, když se ani nesnažíš pochopit druhého opravdu nemají smysl.

Co mne ale napadlo za bejkárnu

V trati máme objekty, jejichž textury se liší v závislosti na zvoleném počasí a ročním období, to asi víme všichni.

Z toho vyplývá, že musí být v MSTS rutina, která diferencovaně načítá pro zimu zimní texturu, pokud je k dispozici a je nadefinováno její použití.

Starší možná ví, že v trainsetu byly ( stále je mám u sebe) 4 modely s čistě zimními skiny - jedna 770, jedna 753, jedna 350 a vůz Bai....mimochodem byly docela povedené.....

Dovedete si představit tu bombu, kdyby jste jeli zimní aktivitu a model by měl místo nádherně čisté a vyleštěné kastle zasněžené světla, okna, nárazníky a skříň .....

Možná budete oponovat, však se může udělat nový skin, jenomže nový skin znamená nový eng, další práci při klonování atp....proto mne napadla ta myšlenka s přepínáním textur.....

Třeba je to blbost a bude to zavrženo jako totální bejkárna ( pak se dál není o čem bavit), a nebo třeba ne ....

CTRL+num4 nechajte na pokoji. Som len rád, že som tento návrh prebojoval. Navyše je to praktické pri posune (ako aj v reále).

Zbyněk Šemora napsal:
Martens: Od čtvrtka máš ve schránce DVD s mou tratí (asi jako pravidelně dostáváš podobná od Jiřího :lol: ) Tak se tam koukni, vyber ji a zajeď si nějakou aktivitu a snad mne konečně pochopíš. Takové rozepře, když se ani nesnažíš pochopit druhého opravdu nemají smysl.

Zbyňku, v tomhle případě ale opravdu není o čem diskutovat - chceš monitory, tak si Ctrl+ num4 zapni a už to nevypínej. Není potřeba tím zase otravovat Džordže, aby to zakázal....

Jaký důvod Tě tedy vede k tomu, že chceš Ctrl+num4 zakázat? Monitory si opravdu nech klidně zapnuté, v tom Ti nikdo nebrání, ani Tě neomezuje, tak nechápu co tu řešíš a jako důvod to nelze brát.

Takže prosím Tě své názory nestav jako názory většiny....v současném stavu řešení totiž Ctrl+num4 pokryje požadavky takřka absolutních 100% uživatelů .... což se stane málokdy ....

A prosím Tě, nesrovnávej to s vypínáním monitorů nevtrdo v engu - to s tím nesouvisí.

Další věc, která ukazuje, jak jsou zapunuté monitry kontraproduktivní...jel jsem Tvou aktivitu po pražských spojkách....místo toho, abych se koukal po okolí a snažil se poznat, kde vlastně jsem a kudyma jedu, tak jsem asi po čtvrtém pádu a zastavení na překročení rychlosti a neustálého sledování rychloměru, monitory taky vypnul .... abych to vůbec dojel......

A totéž s posunem......pokud monitory a živák + sledování rychlosti necháš zapnuté při posunu, tak živák opravdu neslyšíš při HeadOut a už vůbec ne na F6...což je taky docela unreal, aby fíra visel na prvním voze sunuté soupravy ...tím chci pochválit řešení u manipuláku na trati 183, kde jsem mohl po celou dobu posunu být v kabině.....ještě tak, kdyby se podařilo rozchodit to, aby místo textových hlášek to šlo jako akustická hlášení z vysílačky....pak by to byla paráda.

Pokud ale jedu na trať, tak si monitory jaksi automaticky zapínám .....

ad DVD - pokud by ta Tvoje narážka měla znamenat to, že po obdržení DVD už můžu jenom pochlebovat a nemít jiný názor, pak si to DVD rád zaplatím ..... bude to totiž daleko menší cena

A pamatuj si jedno : lidi, co chtějí švindlovat tak švindlovat budou ......

Robo napsal:
CTRL+num4 nechajte na pokoji. Som len rád, že som tento návrh prebojoval. Navyše je to praktické pri posune (ako aj v reále).
Konečně další reálný pohled na situaci.

Martens napsal:
ad DVD - pokud by ta Tvoje narážka měla znamenat to, že po obdržení DVD už můžu jenom pochlebovat a nemít jiný názor, pak si to DVD rád zaplatím ..... bude to totiž daleko menší cena
Moje narážka měla znamenat to, aby jsi si uvědomil, když mne srovnáváš s panem Jiřím, já jsem ráčil pro MSTS alespoň něco málo udělat. Chtěl jsem se Tě zeptat soukromě, ale veřejně si ze mě udělal člověka, který zde jen blbě žvaní a Tebe kaká. Jinak všichni ostatní, kterým jsem placku posílal dodání potvrdili. Děkovat mi nemusíš, ale jaksi některé zásilky se ztrácejí. Aby jsi si nemyslel, že jsem na Tebe zapomněl.
S Jiřím jsi to opravdu přehnal. A jestli se v tonto fóru nemohu na nic zeptat (aniž bych od Tebe dostával pravidelně dršťkovou) jaký mají názor ostatní, tak tohle fórum už neplní svůj účel.

Martens napsal:
Starší možná ví, že v trainsetu byly ( stále je mám u sebe) 4 modely s čistě zimními skiny - jedna 770, jedna 753, jedna 350 a vůz Bai....mimochodem byly docela povedené.....

Dovedete si představit tu bombu, kdyby jste jeli zimní aktivitu a model by měl místo nádherně čisté a vyleštěné kastle zasněžené světla, okna, nárazníky a skříň .....

Možná budete oponovat...
Jako klasický modelář budu oponovat na prvním místě. Ty skiny byly totiž ukázkovým paskvilem. Vem si třeba tu 770 jak teda stojí celou noc kdesi v depu a napadne na ni souvislá vrstva sněhu. Teď ji nastartuješ a všude, kde to hřeje, se sníh roztopí. Zajedeš do stanice na soupravu a hromady sněhu proudem vzduchu odletí, mašina bude skoro čistá. Po 20 km jízdy bude sníh nalepený na čele. Přední okna průhledná díky stěračům. Na zadním čele budou pro změnu nabalené hroudy sněhu "vysáté" proudem vzduchu. Okna oproti předním zalepená...
Jinak to bude vypadat za slunného dne, jinak za sněžení. Čemu odpovídá ten skin?
U modelů je problém stejný, sice vypadá divně když do zasněženého nádraží přijede úplně čistá souprava, ale popráškované lokomotivy jsou někdy jak pěst na oko.

Co vlastně chce mlčící většina ? Jako bych tu zahlídl hlášku, že jí nedáme prostor se vyjádřit...

Přišlo mi do SZ pod názvem : pravda jak hrom
pisatel napsal:
bob57_cz napsal:
... Zatímco my se při ladění snažíme vdechnout vozidlům co nejrealističtější chování ( v rámci omezených možností ), ty si pořád vymýšlíš nějaké ptákoviny a usiluješ o nadvládu nad komunitou msts !
Bohužel se najdou i klonovači, kteří ti jdou v těch pitomostech na ruku.
Na druhou stranu je tu i rozumnější skupina, která si nenechá vnutit diktát ...
Bobe, lepšie to napísať už snáď ani nešlo. Hovoríš mi z duše ...
Zbyněk Šemora napsal:
A jestli se v tonto fóru nemohu na nic zeptat (aniž bych od Tebe dostával pravidelně dršťkovou) jaký mají názor ostatní, tak tohle fórum už neplní svůj účel.
Mi to připadá, že jsi rovnou vyblil požadavek. Jako dotaz mi to nepřipadá ani náhodou. A tenhle "kategorismus" nakonec to ještě završil... Paráda !

Jacek napsal:
Martens napsal:

Možná budete oponovat...
Jako klasický modelář budu oponovat na prvním místě. Ty skiny byly totiž ukázkovým paskvilem. Vem si třeba tu 770 jak teda stojí celou noc kdesi v depu a napadne na ni souvislá vrstva sněhu. Teď ji nastartuješ a všude, kde to hřeje, se sníh roztopí. Zajedeš do stanice na soupravu a hromady sněhu proudem vzduchu odletí, mašina bude skoro čistá. Po 20 km jízdy bude sníh nalepený na čele. Přední okna průhledná díky stěračům. Na zadním čele budou pro změnu nabalené hroudy sněhu "vysáté" proudem vzduchu. Okna oproti předním zalepená...
Jinak to bude vypadat za slunného dne, jinak za sněžení. Čemu odpovídá ten skin?
U modelů je problém stejný, sice vypadá divně když do zasněženého nádraží přijede úplně čistá souprava, ale popráškované lokomotivy jsou někdy jak pěst na oko.

Jacku, v tom máš kus pravdy - ostatně spousta skinů byla v té době paskvil jako hrom.....finta ale spočívá v tom, že ne u všech čísel by sis musel dělat zimní skiny....tam kde nebudou, zůstane prostě ten čistý.....takže nějakou pestrost by to trošku vneslo.

Muselo by se to asi dělat s citem a mírou...... zase je to kompromis a je fakt, že oba stavy (ty staré skiny i extrémně čisté modely jsou přesně na opačných koncích spektra...

Ale jak jsem psal dřív - byla to jenom myšlenka nebo nápad.....

Zbyněk Šemora napsal:
Martens napsal:
Moje narážka měla znamenat to, aby jsi si uvědomil, když mne srovnáváš s panem Jiřím, já jsem ráčil pro MSTS alespoň něco málo udělat. Chtěl jsem se Tě zeptat soukromě, ale veřejně si ze mě udělal člověka, který zde jen blbě žvaní a Tebe kaká.
No jak tak sleduji diskusi, tak asi nejsem jediný....

Zbyněk Šemora napsal:
Jinak všichni ostatní, kterým jsem placku posílal dodání potvrdili. Děkovat mi nemusíš, ale jaksi některé zásilky se ztrácejí. Aby jsi si nemyslel, že jsem na Tebe zapomněl.
Jo, to je moje bota a neslušnost a opomenutí - v tomle ohledu díky za lekci, ale bohužel DVD jsem jaksi ještě nestihnul ani rozbalit - mimochodem vyzvednul jsem si jej ze schránky včera večer cestou z práce :-(. Takže ikdyž podle Tebe nemusím a vypadá to okatě - i tak díky za něj.

Na Tvoje opomenutí vůči mne už taky upozorňovat nebudu - to jsme si už vyříkali před startem aktualizace a považuji je za uzavřené, protože nikdo nejsme dokonalý.

Zbyněk Šemora napsal:
S Jiřím jsi to opravdu přehnal. A jestli se v tonto fóru nemohu na nic zeptat (aniž bych od Tebe dostával pravidelně dršťkovou) jaký mají názor ostatní, tak tohle fórum už neplní svůj účel.

Srovnání s Jiřím - je jedno, jestli jsi pro MSTS udělal něco nebo ne - v tom to srovnání nebylo a máš z hlediska aktivity a přínosu jednoznačně navrch - srovnal jsem pouze 2 nápady (po jednom od každého z vás), které jsou si stylově, požadavkem a myšlenkově tak velmi podobné.

Upřímně řečeno - když se zeptáš na rozumnou věc. Bohužel ve Tvém podání poslední dobou mají některé Tvé "dotazy" docela podtext direktivy....proto i ty reakce.....

Odpověz na otázku - Ty jsi nikdy ani tady ani ve své knize hostů "nevystartoval" na podobnou blbost, že?

A ještě jako rekapitulaci - ještě jednou jsem si přečetl Tvůj původní požadavek...

Na jedné straně ve druhém odstavci prosazuješ monitory v rámci vyšší reálnosti .....
Zbyněk Šemora napsal:
Jelikož jsme opět u pikovláčku, kdy i těžkou aktivitu bude možné tímto švindlem jednoduše projet, tak se přimlouvám, aby monitory byly aktivní (ne ve volné jízdě) natvrdo, jako dříve.

A na druhé straně hned v další větě napíšeš toto :
Zbyněk Šemora napsal:
Také jízda z živákem mne moc nebere. Jednak když je zvýšený kravál, tak neslyším klakson a pak se divím, co mi to brzdí a oproti reálu, hledat potmě nějakou klávesu y je také o nervy, zvláště, když potřebuji brzdit na sníženou rychlost. BSE mi živáka nevybavuje. To by mne zajímalo, nejedná se o nastavení v engu? Protože u 163 jsem vybavil VZ rajčákem, ale u 350 ne.
Nějak jsem z toho nebyl moudrý .... znamená to, že na jedné straně chceš prosadit monitory natvrdo a na druhé straně chceš eliminovat živák a VZ?

Martens napsal:
A na druhé straně hned v další větě napíšeš toto :
Zbyněk Šemora napsal:
Také jízda z živákem mne moc nebere. Jednak když je zvýšený kravál, tak neslyším klakson a pak se divím, co mi to brzdí a oproti reálu, hledat potmě nějakou klávesu y je také o nervy, zvláště, když potřebuji brzdit na sníženou rychlost. BSE mi živáka nevybavuje. To by mne zajímalo, nejedná se o nastavení v engu? Protože u 163 jsem vybavil VZ rajčákem, ale u 350 ne.
Nějak jsem z toho nebyl moudrý .... znamená to, že na jedné straně chceš prosadit monitory natvrdo a na druhé straně chceš eliminovat živák a VZ?
On z toho není moudrej ani sám "žadateL" Mi vybavují VZ ovladačem výkonu všechny lokotky, ale ani jedna brzdičem.
Už jsem tu dával link na Džordžovu stránku s popisem monitorů, kde je jasně vidět, co lze uživatelsky nastavit ( nebo bylo v úmyslu - Kuju lecos nedotáhlo a zanecholo některé nefunkční fragmenty ).

Snad už budou konečně číst a reagovat jen normální lidé, kteří chtějí spolupracovat nebo nějak pomoci.
Stav: vypnutý VZ. (ctrl num4)
Lokomotiva 163, monitory na překročení rychlosti nereagují.
Lokomotiva 350 (verze T4.2, odkaz ve vláknu TBP).
Jedu do Pardubic. Pomalu brzdím ze 160, míjím výstrahu, kde jsem jel o něco víc než 125 a rychlobrzda mi zasáhla.
Z toho plyne, že zap/vyp monitorů v souvislosti se zap/vyp VZ závisí někde v zápisech v engu.
Zajímá mne kde je zakopaný pes. (pokud to někdo ví).
Ale takhle bych si to představoval. VZ zap vyp ctrl4 ano, ale monitory v aktivitě funční vždy.
Jinak mne mrzí, že výše reagující nepochopili, že překračováním maximálně povolené rychlosti jen testuji, jak se chovají lokomotivy v tomhle stavu a jak funguji jiné kombinace. Podle toho se pak musím zařídit v další tvorbě aktivit.

Bobe 57, nikdo jiný než pan Vokoun Ti nenapsal? :lol: :lol:

Martens napsal:
Co mne ale napadlo za bejkárnu

Možná budete oponovat, však se může udělat nový skin, jenomže nový skin znamená nový eng, další práci při klonování atp....proto mne napadla ta myšlenka s přepínáním textur.....

Třeba je to blbost a bude to zavrženo jako totální bejkárna ( pak se dál není o čem bavit), a nebo třeba ne ....

No jo, ale jsou případy, kdy bys na zimu potřeboval i novej model. Když v pořádný zimě přijede souprava z Kořenova do Tanvaldu, tak vpředu je jedna ohromná sněhová koule, a to že je vevnitř schovaný Elektronik 743 se pozná podle toho že vpředu jsou trochu vidět světla, nahoře z toho uchází dým a koule vrčí. Za ní zpravidla je několik dalších sněhem obalených příšer. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zbyněk Šemora napsal:
Bobe 57, nikdo jiný než pan Vokoun Ti nenapsal?
Mi píše hafo lidiček, ale kdo je za jakým nickem ???
Netuším, kdy a co Jarda ( jiného toho jména neznám ) psal a kdo by měl být další.
Resp. na co se ptáš ? Nicneříkající hádanky a jinotaje luštit nemusím.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře