Mně
Jinak při instalaci jsem žádný problém nezaznamenal. Jednak si udržuji vlastní systém složek (cz-cd_754, nebo třeba sk-zsr_781),
Ahoj.
To je hezké, ale nelze pokud chceš veřejně vydávat aktivity a podobně, musí to sedět s webem, odkud taháš vozy a chyb tam je fakt hodně (není to výtka k autorovi, ten samozřejmě nemůže sledovat vše), ale to neřeš, už jsem domluvený s Dodem a je opraveno, byly chyby i v názvech vozidel a tak podobně, kdy byl třeba vůz GJW označen pro ORCZ jako ČD, jen malý příklad, Další věc je
zbytečné zařazení, ladění omalovánek jako vozidla ORCZ, ty vypadají strašně a nemají ani animace, takže v balíku nebudou. Balík bude obsahovat
modely od Pikka a nové modely od RicarCZ, ty si řeší Dodo. Samozřejmě mohu upravit, ale musí se udělat pro ně inc., ten právě dělá Dodo.
Ale před vydáním, bych chtěl dořešit ty dveře.
Psal jsem Jarinovi, zatím mi neodpověděl, ten s 810 jezdil. Ale když koukneš na videa, fotky, všude mají vrata dokořán a cestující je nezavírají, Proto se ptám, jak to funguje, paměť má nedostatky a není přesná, čím více let, tim horší...

Ale dle mého názoru, by měl dveře buď zavírat fíra, nebo by se měly zavřít po rozjezdu, ale
určitě je nezavírali cestující, to vím bezpečně. Co se motoru týká, tam nevím, takže pokud to tak je, jak píšeš, OK. To mi vadí nejmíň.