Dan J.
Strojvedoucí
Tak Alcapone to načnul a já upřesním. Jestli pamatuješ, jak jsme kdysi řešili na DVK, že když jsem najel na AI 830 a trasa AI byla vedena do Kamenného Újezdu, shodně s hráčem pak se větvila, tak jsem jako hráč 830kou projel. Tohle se opravilo. Problém je v situaci, kdy ti má na prdel vlaku najet AI, třeba ta 830. Tato situace v jedné z mých aktivit ve stanici Jeseník. Má jet s mým vlakem na zádi do Šumperka, tam ji mám odvěsit a 830 odjet do depa a já pokračuji dále do Olomouce přes Uničov. Jenže:
Pokud AI vlaku ČSD 830 v jeseníku ukončím trasu před odjezdovým návěstidlem, tak mi na prdel nahede a normálně se přivěsí. Ale pokud protáhnu trasu do Šumperku, tak zastaví půl metru před prdelí mého vlaku a když mu dám kód pro spojení AI 60001, tak moji soupravou projede.
Pokud AI vlaku ČSD 830 v jeseníku ukončím trasu před odjezdovým návěstidlem, tak mi na prdel nahede a normálně se přivěsí. Ale pokud protáhnu trasu do Šumperku, tak zastaví půl metru před prdelí mého vlaku a když mu dám kód pro spojení AI 60001, tak moji soupravou projede.